Hirsuties papillaris genitalis

Hirsuties papillaris genitalis - est. problem

Ahojte,

chcel by som rozvinut temu na tento esteticky problem u muzov a jeho mozne riesenie.

Pre tych co nevedia o co sa jedna https://cs.wikipedia.org/wiki/Hirsuties_papillaris_genitalis (su tu aj fotky).
https://www.ulekare.cz/poradna-lekare/zmizi-sami-papillae-coronae-glandis-142719

Docital som sa a je to spomenute aj na wiki ze po kompletnej obriezke tie "papuly" miznu po 7-15 mesiacoch dalsim riesenim je chirurgicke alebo laserove odstranenie no tam je viac nevyhod/rizik.

K tej prvej moznosti malo by sa jednat o to ze ked uz nie je zalud resp. "papuly" pod kozou tak su vystavene suchu a ustupia. Preto by nebolo na skodu vyskusat na dobu potrebnu pre nas neobrezanych mat vyhrnutu predkozku. Znie to dost komicky ale efekt by mal byt rovnaky ako po obriezke. Ako to realizovat? Noo priatelkynou gumickou do vlasov to nejde z toho je erekcny kruzok *3* .

Ak je tu niekto kto riesil nejakym sposobom odstranenie kludne sa podelte o skusenost. Myslim ze by to mnohym pomohlo *4* .

Hirsuties papillaris genitalis / perlove penilni papuly / bradavkovita jezatost penisu / biele vyrastky / biele bodky /

Ahoj mám to isté, obriezku nemam ale tiež mi to vadí, musím že kvôli tomu sa viem rýchlejšie spraviť, mojej priateľke to nevadí priam naopak sa jej to páči keď sa s ním hrá, ale ja by som si to najradšej dal preč a mal lepšiu výdrž
Nechutné,,nechcela by som do seba taky penis nehrozí
ahoj, vdaka za nazor, z casti aj suhlasim.. zial ja som si to nevybral to tam mat... nakolko to nie je ani choroba ani to nie je prenosne takze ja som si to nezavinil a ani nikto z dotknutych.. cielom tohto vlakna je zozbierat informacie o moznosti odstranenia aby take ako ty nevrastili tvar...
tsk14
tsk14 Neaktívny pred 4 rokmi
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
bezna ani nie ma to tak 1/3 muzov, vyhoda tiez nie pozri na komentar zeny pod tebou kedze sa s tym nestretla berie to ako nechutnost/chorobu, ziadnu vyhodu to ani mat nemoze zenu to viac nedrazdi a ja z toho rozhodne pozzitok nemam..
tsk14
tsk14
Ahoj, vdaka za odpoved dufal som ze sa najde niekto kto to ma a podstupil obriezku no dufal som ze ti to po 7-15 mesiacoch zmizne takze nie je to uplne potesujuce pre mna. Tu obriezku si podstupil koli tomuto?
// ked pozeram tvoj album z 6.10.2020 a 1.5.2022 myslim ze su minimalne mensie tie "papuly" ci? Ja tam vidim asi skor to co chcem vidiet *23* (upravené)