MATE skusenosti S NEVEROU?

O nevere))

Chcem sa spýtať máte skúsenosti s neverou, boli ste neverní? Dozvedela sa druhá strana, že ste boli neverný? Je nevera korenie života? Dokázali by ste byť neverným/nou zase? Páčil sa vám sex s cudzím? Bola to jednorázovka, či niečo trvalejšie?
Vaším príspevkom sa poteším a dúfam, že sa rozprúdi pekná debata:)
mám, ale docela špatnou, když jsem viděl manželku po mnoha letech jak nahá roztahuje nohy aby jí tam mohl nějaký moula zarazit ten svůj kolík, tak to veselé nebylo.
ve vztahu jsem dokázal být i když to bylo kolikrát těžké odolat,ale 12 let věrný!teď po čtyrech letech svobody musím říct,že realita je taková,že celou dobu jsem potkal a zatím ošoustával jen zadané holky a vdané ženy!!!ze začatku také zvláštní...no a teď?? SRY Pánové,ale je to fajnové vědět že někomu mrdám ženušku ;)
Tak se mi zase poštěstilo a musím pochválit mou manželku,která se poslední dobou krásně činí! V pátek se u nás doma uskutečnila vzrušující akcička s novým milencem.A vypadá to,že u nás nebyl naposled!Zatím co já byl v práci,tak manželku navštívil předem domluvený milenec.Náramně si to užili a tak pochopitelně i Já!!!! Na památku mám i hodně dráždivý zvukový záznam a příště už to bude i s videem a fotkama.Manželce se tyto akce náramně zalíbili a musím říct,že je velmi aktivní v hledání porfolia milenců.Ač to není tak jednoduché jak by se mohlo zdát.O pisálcích a chvástelech co těsně před reálem utečou už nemá cenu ani psát!!!Chtěli by jsme pro manželku tak 3-4 milence,které by si mohla dle nálady a chuti střídat.Zatím má dva.Musíme oba konstatovat,že toto naše praktikování sexu nám hodně pozvedlo jak partnerský tak i sexuální život!!!Proč jsme s tím nezačali dřív!!! Ale lépe později nežli pozdě nebo vůbec,že!!!
Nevera..hmm, je to na dlhú debatu a je to o každom jednom individuálnom prípade...ak máš na to žalúdok podveď , ak máš na to povahu, odpusť...ale jedno viem iste, že ak niekomu ubližuješ , časom sa ti to isto vráti...už v akej forme, to je tiež rôzne...ale vráti...
Mimochodem krasné fotečky charismatičko
Co říct o nevěře,láká to pznat něco nového,krásného a vonavého,jsem ženatý a jezdím dlouhou dobu po světě tak je příležitost,znate to,když mě manželka přišla na třetí nevěru(je dost tolerantní proto ji moc miluju) tak jsme si sedli a řešili ,byla sklenička,dvě a pak se taky rozpovídala,delala to s mim kamaradem ejhle,druhý den jsme jeli na kafe a na skleničku a rozdaly jsme si to všichni tři,bylo zajímavé je pozorovat ,od te doby uz me nesleduje co kde provádím.
Moje přítelkyně má milence o kterém já vím, jenže on o to netuší, takže taková nevěra naruby,která nám ale neskutečně obohacuje sexuální život.Protože mi přítelkyně po sexu s ním všechno vypráví a hlavně má potom neskutečně mokrou a roztaženou kundičku.
Nevera je nepríjemne príjemná etapa života. Svoju priať.som podviedol viac krát,je to neuveriteľné ale nikdy som nebol ja ten iniciatívny ako prvý. Neľutujem ani minútu,som si na x perc.istý že v našom vzťahu som zhrešil ja rovnako ako aj ona. Dva roky bola vojačkou z povolania a do teraz jej občas cudzí chlap zavola-napíše, niečo navrhne...a mna to ničí,neviem sa s tým vyrovnať Jeden celý rok som dokonca žil s dvoma ženami naraz,bolo to niečo úžastné,neopísatelne ale max.vyčerpávajúce. Nedokážem pretiahnut cudziu ženu do hodiny po zoznámení,najhoršie na tom bolo,že sa do mňa každá z míleniek zamilovala. Dokonca aj slečna za finanč.dvojhod.spoločnosť. Neľutujem,a dúfam že to ešte zažijem,len si ma to musí nájsť a musí to byť bezchybné.
nick - žirafa83 - sex sileny po par minutach jsem radeji odesel , a savejte si panove pozor kam co polozite - OKRADA
...ja som zatiaľ svojej manželke verný...neviem či je to normálne, ale ako tak čítam asi nie. Nedávno som prišiel na neveru mojej manželke, trvalo to asi jeden mesiac, začal som niečo tušiť keď som ju naraz videl takú spokojnú, a to sme žili celkom aktívnym pohlavným životom 22 rokov - ale ako sa hovorí "nevera je korením života". Mňa to najskôr dosť položilo (asi som konzervatívny), ale snažil som sa pochopiť prečo sa to stalo...myslím že som to pochopil a hlavne som si uvedomil ako veľmi ju milujem čo vo mne vyvolalo túžbu po niečom novom...teraz je to znova medzi nami také...proste krásne a oveľa intenzívnejšie...ale vo mne sa začala zobúdzať aj myšlienka zhrešenia...len neviem či sa mám tomu brániť keď ja svoju ženu fakt veľmi milujem :)
A není to vůbec nepříjemné !
Nevěra je nakonec naprosto přirozená záležitost. Francouzsky se manželství řekne "mariage" a stejně jako mariáš se hraje nejlíp ve třech :-)
nevera je korenie života))) kto neskúsil nepochopí)))
moja rec, ale ostrazitosti treba za dvoch....a niekedy je to dost tazke
raz sa nam to stalo. rozisili sme sa s priatlekou na tyzden a ona skoncila s jednym chlapom na jeho byte. Sex vraj nebol, ku vsetkemu s a mi priznala... a popravde najskor som bol nahnevany, no ked som zacal premyslat tak vlastne to nebola nevera ked sme spolu neboli. a dnes ma to uz ani nestve, co bolo bolo....
Ja mám zas takú skúsenosť. Môj bývalý priateľ, býval dosť ďaleko odo mňa, čo mi na jednej strane veľmi vadilo, ale čo sa dalo robiť. Ja mladá a nadržaná som párkrát využila príležitosť a niekoho som na disce zbalila alebo cez pokec a riadne si užívala. Ked zas priateľ prišiel všetko bolo po starom. Našťastie na nič neprišiel:)))
charizmatická a na čo mal prísť? Mušličku si umyješ a ideš ďalej, dušu je umyť už ťažšie...
Jak píšeš, když jeden v páru toho druhého zanedbává, tak pak je nevěra jen otázkou času. ale je otázka zda se to dá v takovém případě nazývat nevěrou.
Já mám zatím zkušenost s virtuální nevěrou.
Clověk tomu ale nesmí moc propadnout, pak ztratí ostražitost a ono se to provalí..(jako v mém případě)
Co ti polovička prišla na to, že máš virtuálne milenky? Či ako daleko sa ti to až podarilo dostať?
ja rozlišujem dva druhy nevery. psychicka a fyzicka. psychicka by asi znamenala koniec vztahu a fyzicka -tam ide iba o sex.
nevera? dobra vec pokial ti na nu nepridu....ale ako sa vravy ak suka neda, tak ani pes .....kazda palica ma dva konce tak nech potom nasledky znasa kazdy sam.
ak uz sa naskytne sanca byt neverny tak treba spravit vsetko pre to aby sa to nik iny nedozvedel. uz len pre ten pokoj doma :)
...tak určite, že bez žien, ktoré majú chuť niečo nové zažiť to nejde....
No faktom je, že naši muži, partneri, a priatelia nám k tomu dávajú ideálnu príležitosť, keď sú už lenivý a nechce sa im ...??? hm?
no a potom je tu druha skupina muzov ktora naprava to co ta prva skupina zanedbava :))
Nevera? Je lepšie ked sa ju polovička nedozvie, mne osobne dodala chuť do života a pravdu napíšem, že si svoju ženu viac vážim aspoň viem aký mám doma poklad :-))
Přesně napsáno, venku to sakra chutná!!!! Ale pak doma vidím jakej mám poklad, a ten bych neměnil!! Dovědět se to samozřejmně v žádným případě NESMÍ!!!!!!