Nemám rád, když mě kouří

Nevím čím to je, ale prostě se mi to nelíbí, většina kámošů se nechá vyhulit, ale mě to nikdy nebylo příjemný. Vždycky mě to spíš bolelo (zuby zuby zuby). Tak se chci zeptat jestli to má někdo taky tak nebo jsem jen potkal holky co to neumí?(ikdyž to se mi nezdá)
Co já bych za to dal, kdyby mi ho kouřila častěji. Mě to zase chybí.
nie si jediný... ja mám rovnaký problém, pretože sa cítim nepríjemne a skôr to bolí (asi to budú fakt zuby)... v lepšom prípade pri tom nič necítim... neviem sa pri tom spraviť ani vzrušiť... ked som to povedal partnerke, povedala že to nebudeme robiť ale videl som na nej že sa urazila... pritom by som veľmi chcel, aby mi to robilo dobre... má niekto pre nás radu?
Mal som podobny problem. Ked ma nejaka zacala fajcit tak to dopadlo tak ze jej v puse zmakol... Az si ho raz jedna dala do pusi a ja som myslel ze mi praskne od toho ako tvrdol na kamen a aked videla ze uz budem spomalila lebo si to este chcela dlho vychutnavat a ja som umieral od slasti. Takto sa somnu hrala pol hodinu. Ale ked som citil ako mi na nohu kvapla jej stavicka a obtrala sa mi o nohu tak aby som citil ako pri tom tecie, nevydrzal som uz a vystriekal som jej pusu tak ze jej semeno tieklo z pusi lebo nestihala prehltat. a kedze od tej nadrzanosti zostal este chvilu tvrdy, este mi ho cuckala a lizala az kym uplne neklesol. Az v tedy som pochopil ze fajku zboznujem, len to musi robit zenska ktora vie ako na to a dava pozor na to ako chlap reaguje a fajcenie tomu prisposobuje.
Takze moja rada je bud sa o tom s partnerkou porozpravat alebo hladat kralovnu fajcenia dalej. Inak sa treba uspokojit s zivotom bez fajky...
vy spolu vůbec na rovinu o těchto věcech nemluvíte? vždyť kolikrát to i chlap přehání a kdybych ho takto měla nechat a nic mu neříct, tak asi umřu.. a navíc taky si to lízání chci užít a né jen držet, aby on měl dobrý pocit. jestli máš myslet na svoje dobro, tak s ní o tom hold budeš muset mluvit..
ale jo, já to mám vyřešený, prostě je skoro nemožný mě vykouřit, třeba se to povede, ale trvá to 20-30 minut a spíš je to nepříjemný, jenže ona to má ráda, tak jí někdy chvíli nechám třeba na minutu, 2 to vydržím, ale zas mě umí pěkně vyhonit, to se musí nechat. Já se chtěl spíš zeptat, jestli nejsem jediná anomálie :D
- Taktak, většinou to holky taky nemají rády hned od začátku "na plný výkon". Jen si neuvědomují že kluci jsou na tom stejně. Diskuse je důležitá, je lepší o problémech mluvit a řešit je než být zklamaný