Manželky womanizer

Přehání ?

Ahoj tak jsem manželce jako že okorenime nás sex koupil nějaký ten vybrator a dildo , vůbec to nepoužívala , tak jsem ji koupil womanizer :) a stím si to dělá i 2x za den , i když jsem v práci , a pak nechce šukat semnou večer , a nebo mi dá ale je to takové tak se udělej at mám klid , už není vůbec nadržená když si to udělá několikrát za den :) Radim vám není to vždycky nejlepší nápad kupovat takové hračky :) sex se okoření ale ne vám :) přemýšlím že ho dám pod vodu aby se rozbil :) nebo nevím jak to udělát měl někdo podobnou zkusenost ? Prosím jen normální odpovědi
My ho take mame a jeste ted jsme si dokoupili vibrator Boruvku a pouzivame oba jen jako soucast postelovych hratek. Manzelka vzdy rika, zivý je stejne nejlepsi....
Koupil jsem ho ženě po několika pochvalných komentářích a u nás se neujal.Je fakt,že žena si to sama nedělá.Několikrát jsme ho použili spolu a jinak jí vyhovuje klasický sex s partnerem.A protože já mám sexuální potřebu větší než ona,tak může mít sex kdykoli potřebuje a náhražky nevyhledává.
Masturbace přece není o náhražkách, ale o poznávání vlastního těla...
Přesně tak je to i u nás. Já bych ale nakou hračku rád zapojil
Mám womanizer, hraju si s ním a nám i chuť na sex :)
Máme to do stejné.Obohatilo nás to.*13*
Zkus womanizer duo, poněkud dražší. Ale musí se nechat že funguje super.
Tohle je relevantní problém.
Že ona má orgasmy a je spoko je samozřejmě super,
Ale tvoje píchání je taky důležité.
Mít sex s ženskou, které se nechce, to je lepší si ho kolikrát vyhonit na hajzlu.

Prostě ji musíš vysvětlit, že buď se bude věnovat i tvému péru, nebo budeš frustrovaný.

A nebo si taky kup nějakou srandu no.
Tak já jsem za womanizer vděčná, protože nám prakticky zachránil manželství. Nebudu zabíhat do detailů, protože to není podstatné. Podle mě, když někdo ženě koupí erotickou pomůcku A pak už se dál nezajímá o to jaký měla zážitek, tak se nemůže divit že ženě to vyhovuje v dane chvili vice, protože zažila něco jiného a nového. Co takhle zkusit W zapojit při sexu? Nebo jí narovinu poprosit jestli by ti na sobě neukázala jak to funguje? Prostě komunikovat.. muj Womanizer používám jen já když jsem sama A dokážu si to brutalne uzit. Sním je to chvilková záležitost a spoustě žen tady tohle vyhovuje. A spise mi dodává vice a vice chuti na sex ;-) Buď zkus počkat až se nabaží, nebo to. chce komunikovat. Ha ha, utopit ho nemůžeš, je Vodotěsný 😀 možná pad z pátého patra by nezvládl. Ten muj vydržel cca 6 let pri používání cca 2-3x za den. A to ne jeden orgasmus a dost. Ale minimalne pet 😀snad i ten novy zvladne muj apetit 😀 vyderzaj pianer 😀
Tak u nás se neujal. Prostě to není ono. Ale masážní hlavice.... bez ní ani ránu*4*
Jana: nad tou uz taky delsi dobu uvazuju ;-)
Asi by ses měl víc snažit ty. Moje má dild plno a 3 satisfyery a šukáme tak jako tak. A zároveň si s nimi i zpestřujeme sex. Řekl bych, že zrovna womanizer nebude problém. VYbrátore
Nóóó…, kdybych ho ženě nekoupil tak mi neda vůbec *4* A teď vážně: pořád lepši než aby ti chodila za sousedem nebo ke “kamaradce”. A nebo “to” neděláš dobře. *13*