Jako žena musím říct, že nemáš šanci se trefit, nejenom do velikosti, ale i vkusu. Úplně by mi stačilo, když by mě vzal muž do obchodu a řekl, ať si projdu všechny obchody s prádlem a vyberu si. A on jen házel odborné oko při zkoušení. Ocenila bych, že by semnou strávil čas výběrem, protože garantuji, že to nebude na chvilku. Ale věřím, že odměna pak bude stát za to
Za první tip jsem dostal pochvalu, vezmu tedy zatím asi spodek a vršek nechám na společném výletu... S dětmi 🤣
Hlavně se vybodni na nakupování naslepo, zejména na eshopy a zajděte si někam na brafittig. Jestli jí chceš mermomocí překvapit, tak kup nějaký punčochy nebo podvazky, ale na podprsenku se fakt vykašli. A nebo jí dej poukaz a udělejte si vejlet spolu - jestli chceš, dám tip.
Díky, za tip budu rád, takhle jak to říkáš to dává smysl!
Zkus mrknout sem:https://www.astratex.cz/podprsenky/
Manželka tam objednává a vždy spokokenost.Samozřejmě je mnoho dalších e-shopů.
Manželka tam objednává a vždy spokokenost.Samozřejmě je mnoho dalších e-shopů.
Hm, pěkná žena. Mám podobnou. S prádlem ti moc neporadím, nebaví mě nakupování.

Pomoc s výběrem prádla
Potřeboval bych poradit s výběrem prádla
Problém je, že mám v tomto 0 zkušeností.
Můžete poradit? Vím, že u podprsenek se řeší milion parametrů, co jsem zatím zběžně prošel eshopy, výběr se omezuje spíš na velikosti s/m, l/xl.
MAnželka má 160 cm, teď cca 52 kg, no a prsa - velký. Pro představu viz galerie. Samozřejmě můžu kouknout na štítky na podprsenkách pro nějaké vodítko, ale jestli je to jak s botama, tak já taky nosím 46-48 a všechny mi sedí 🤣.
Vyztužené/nevyztužené?
Má tu někdo dobré oko a poradil by třeba i značku a eshop, kde je dobré třídění podle filtrů velikostí atd?
Díky moc!
PS v sobotu má narozeniny 😉
Edit: co mi teď dvě přišly pod ruku, obě jsou 70F