Krasne a vrusujici setkani, pekne touha koncici dokonalym zavrem na pradle mlade slecny...
Jen když jsou na krámě krásné slečny co mají to že by to chtěli vidět už v očích ❤️
Ideálne to mat dohodnuté dopredu.
Jasne že bez dohodnutia to nemá zmysel ved to by musel všetky kabínky obehať aby ťa našiel.
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Woooow to musí být úplně nejvíc krásný pohled na tebe, jsi bohyně
kedy sa najbližšie ukážeš v BB ?
Odporučí niekto nejakú vhodnú kabínku v Po alebo Ke?
Mne sa nedavno stalo v jednom obchode. Skusal som si kosele a samozrejme bolo "potrebne" vytiahnut pisulaka ked uz som tam. V tom sa nahle odhrnul zaves, mlada pani predavacka ostala pomerne zaskocena, spolu so mnou, cudujem sa, ze nasu situaciu nikto nevidel, bolo tam celkom plno. Samozrejme utiekla :D asi jej bolo rovnako trapne ako mne, nakolko ani ja sam som necakal ze sa take nieco stane. Ked uz tak sa pripravim a ak su vhodne podmienky, trochu odhrniem zaves a pokracujem v skusani. Asi sa predomnou skryvala, kedze som ju pri plateni a odchode uz nevidel, skoda, zlata bola :)
Čudujes sa, že sa ťa zľakla? Si pomyslela, že uchylny zvrhlik sa nečuduj, že netúžila po tom aby ťa videla asi mala steba traumu 😱
Nehovorim ze nie, ale ked vtrhnes niekomu do zastretej kabinky a nepaci sa ti co vidis, je tvoj problem nie nahodou ? :)
To len tak zničoho nič odhrnula záves a nakukla dnu?
jo presne tak. Moja prva mysleinka bola, ze mozno naschval, ale ked mi nabehla realita a vpodstate utiekla, tak asi ne :D
Sú len dve logické odpovede. .. chcela vidieť ako ti sedia košele a poradiť ktorú kúpiť ...... Alebo záves odhrnula preto že si myslela že tam nikto nieje
Chcel by som ta tak niekedy vidiet
Miluji kabinky, rád si ho tam honim.
Bratislava Petržalka rád by som sa na nejakú kokol ale iba podvecer alebo ty namna ??
A kde v Petržalke je takáto kabinka?
Vieš o nejakej ?? Ja neviem ale ak niekto poradi
Skus klietku v ZOO.
Áno samozrejme ten vzrušujúci pocit cudzieho a nového je úžasný 😘
Ja tiež v kabínke aj pri skúšaní čo i len tričká, musím vyzliecť všetko a záves je troška poodhrnuty...ale zatiaľ som nič nevidel ani nezažil 🤦 možno raz...asi nesprávne obchody...je v Bratislave obchod, ktorý má kabínky oproti sebe? Poradí niekto? Môže sa za odmenu prísť pozerať 😂😂😂
Nádherná predstava 😁 ešte som takéto nezažil ale je super že niektoré ženy sa vedia aj odviazať 😉 snáď sa dakedy aj mne neskytne takáto príležitosť 😁
Minule sa mi naskytol príjemný pohľad do kabínky kde panička asi naschvál nechala odhrnuty kúsok závesu
To teda ked som na nakupoch sledujem ci niekoho neuvidim
Ja tiež vždy sledujem ktorá si zabudne nohavičky
Takže dnes som mal možnosť "spoznať" túto nádhernú dámu. Dohodli sme sa vo vybranom obchode v stanovenom čase. Bol som tam pár minút skôr. V dohodnutom čase prešla okolo mňa vysoká, príťažlivá dáma, milo sa na mňa usmiala a pozdravila. Po chvíli som ju nasledoval ku kabinkam. Keď jednu pre seba vybrala, pre mňa zostala tá s najlepším výhľadom vedľa nej. A potom to začalo. Začala si skúšať časti spodného oblečenia. Na krásnych dlhých nohách mala nádherne lesklé telové pančuchy, ktoré si zvodne zvliekla a potom si obliekla podväzkový pás s podväzkovými pančuchami. Pri tom sa neopomenula vždy zohnúť smerom ku mne úžasne formovanym zadočkom. Nasledovalo skúšanie vrchných častí oblečenia a spodného prádla. Nádherný pohľad na túto dámu! A to najúžasnejšie prišlo až potom. Obliekla si čierne krátke šaty, poodhrnula mi záves na kabínke a najprv sa opýtala, či sa mi to páči. Zalapal som len po dychu… Potom vošla ku mne do kabínky, zatiahla za sebou a spýtala sa, či by som si ho nechcel vyhoniť a vystriekať sa na pančuchy, ktoré mala na nohách. Viac mi nebolo treba… Samozrejme, malo to svoje pravidlá, nemohol som sa dotýkať, len pozerať. Nakoniec si ich elegantne stiahla a venovala mi ich. ĎAKUJEM!!!
Len tu fantazírujte. PHlady a Orim23 su jedna a tá istá osoba a nad vašim slintaním si mastí vtáka. Je to totižto chlap.
Bože....asi by som aj prestal dýchať...👍
No jasne. :D
Bežne sai daju skúšať silonky a podväzky.
Bol si už niekdy aspoň v obchode s damskym pradlom?
Bežne sai daju skúšať silonky a podväzky.
Bol si už niekdy aspoň v obchode s damskym pradlom?
Vidím, že toto je čistá závisť. Podvazkovy pás aj silonky boli jej, ktoré si vytiahla z kabelky. Ja viem o tom svoje a vy ostatní..., je mi to jedno
Nepíšte mi žiadne správy, nikomu nič neodpíšem a nepzredamim. Je to dohoda medzi nami dvoma.
OMG, tie mužské sny!!! Stále rovnaké...
Véd to mame pozerať na vaše krásne tela
A ukáž mi kabínu ktorá je vedľa aby si na ňu videl 😂😂😂
Vidiet, ze malo chodis po obchodoch. Kabinky nie su len v jedom rade za sebou. Nastuduj si to lepsie :-)
Aby som zacal chodit nakupovat..a mas aj oblubeny obchod ? 😇😊😘
Nie je to o oblubenosti obchodu. Dolezite je, aby kabinky nemali dvere, ale zavesy. Inak by to neslo. A tiez je fajn, ak sa v obchode pohybuje viac ludi.
A oblubene dni ked chodis nakupovat ?😇😊
Dobre ved nehadam sa začnem teda viac chodiť nakupovať 👍
Keď je to pravda tak 

Určite Áno 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🍓👍👍👍
Robievam to ale zatiaľ som nemal šťastie
rad sa pozeram :) ale to asi kazdy, len mnohi to taja. a mnohi to hraju na nahodu...ups zabudla som sa zatiahnut, ups nevedela som ze tu niekto je, bolo odtiahnute kusok...
Mne sa to stalo tiež v obchodnom centre cajocka blonďavá si skúšala podprsenky nechala troška odkrytý záves vyskúšala si asi 4 kúsky plus sa v nich odfotila videl som jej pekné prsia síce menšie ale pevne neviem mala Max 18 rokov keď stade vyšla von len sa troška pousmiala neviem či si to uvedomovala že som ju videl alebo to bola len nahoda
Nahoda to nebola, tomu ver. Mas stastie, ze si siel okolo.
Ahoj do Levíc neprídeš skúšať šaty?
U staršej ženy by som to bral ale toto bolo mladá žaba tak neviem či ozaj nie nahoda
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Presne o to tu ide, jemne drazdit, trosku provokovat… do toho troska fantazie a staci len tak malo… kusok odtiahnut zaves ;-)
Je to trosku o provokacii, raz som doniesol manzelke veci do kabinky a cakal na nu vonku, na vedlajsej kabinke trosku odhnula pani zaves a mal som moznost vidiet ako si skusa vrchne diely plaviek.
Ja to robím manxelke. Vzrušuje ma keď ju niekto vidí. A aj ju zjavne..
musis dat vediet dopredu info a ja si ju rad pozriem :)
rad sa pridem mrknut ak mi das echo kde si budes nieco skusat
V piatok dopoludnia urcite navstivim nejaku kabinku v BB…
napiš přesný čas,stavím se,chi
Ja sa veľmi rád prídem pozrieť. Bývam často v BB
Často chodím do obchodov v BB, keď pôjdeš na nákupy napíš určite sa dohodneme
Rád prídem nazrieť. Prezrad, aký obchod to bude. 😊
Tak to si mu dla napovedu :)
Schudne aj 5kil kym vsetky v BB obeha :)
Schudne aj 5kil kym vsetky v BB obeha :)
Iste, zainteresovaní sa včas dozvedia viac ;-)
Hmm rad by som patril k zainteresovanym :)

Skúšobná kabínka
Nechávaš si aj ty poodhrnutý záves?