Odlišny výklad pravidel

aneb nefunkční videa

Zdravím

Na servru ametri sem zaregistrovany od roku 2006 a kdyz jsem koncem ledna roku 2013 zjistil ze nemuzu zhlidnout ani jedno videjko aniz bych nejprve zaplatil a nebo dle pravidel co se me ukazalo v okne spousteni videi objevilo, nepridal certifikovanou galerku behem poslednich 30 dni.

Tak jsem se rozhodl kontatovat administratora.
Odpovedel me administrator Pavel stim ze byli nuceni tento pristup omezit jelikoz se mnozili ucelove registrace.

Na to jsem reagoval tim ze v roce 2006 kdyz jsme se registroval tak bylo v pravidlech kdo bude mit pridanou galerii s certifikaci tak bude mit pristup na videa. Tak jsem se ptal proc zmenili pravidla.

Natoz odpoved zaznela nezmenily jsme pravilda jen si je kazdy vyklada jina. My nikde neuvedly ze to bude dozivotne zadarmo.

Souhlasim snimi, ale presto si myslim.

Pokud nekdo sem vlozil galerie podle urcitych podminek tak by i administratori meli tyto podminky dodrzet. Nebo infomovat predem vscehyn ze podminyk se meni a lide se podle toho mohou zachovat.

A jinak me zamrzelo, ze zmena dosla az ted ze v drivejsich dobach byli radi za kazdou galerku vystavenou na jejcih servu a hlavne kdyz byla certifikovana a proto ta vyhoda byla. Ale ted je videt ze servr ma uspech tak uz nepotrebuji uzivatele kteri sme jen tak obcas neco pridaji.

Teda toto je muj nazor, dle slov administratora jsou radi za kazdou vystavenou galerku ale pokdu lide sem pridaji jendou za cas neco tak at si koupi VIP.

Jen by me zajimalo co by delali kdyby vsichni uzivatele kteri maji galerky starsi jak 30 dnu a tim vyhody na pristup k videim skoncil sve galreky ci videjka smazali a dali je vystavovat na jiny konkurencni servr.

Zaverem se omlouvam pokud jsem nekoho v textu urazil, ci nejak nastval. Urcite jsme to nemel v umyslu, jen me zajima nazor Vas vsech co si o tom myslite Vy. Tak piste budu rad a myslim si ze i ádministratori si radi prectou nazory Vás uzivatelu kteri tento servr tvori.

Omlouvam se za gramaticke chybi :-)
Tak pokud vím, máme demokracii. Admini to tu založili a určují pravidla. Nikomu však nemůžou zabránit, aby si založil vlastní server s obdobným zaměřením a sem přestal chodit. Tak s chutí do toho vy, komu se pravidla či jejich výklad nelíbí......
Nemate uplne pravdu. Tento server je zalozen na tom, ze sem lide davaji vlastni eroticke fotografie. Maji za to nejake vyhody. Jejich fotografie jsou pak artiklem, se kterym se obchoduje pomoci VIP. Navic se zde vydelava na reklamach v zavislosti na poctu navstev. Takze tu nejde o to, ze si par kamaradu zalozi server, plati si ho z vlastni kapsy a pozvou si navstevnika kam chteji a pravidla si delaji jak chteji. I kdyz to na prvni pohled nevypada, podle me je to soucast obchodu a jako takova musi mit jista pravidla. Ale to jen k vasi poznamce, opravdu si nemyslim, ze by se tu mel a chtel nekdo kvuli necemu soudit. Proste veci nejsou vzdy tak jednoduche jak se zdaji. Druhe hledisko je lidske. Lide, kteri jsou tu dlouho a zainvestovali cas a soukromi tim, ze sem nahrali fotografie a treba pritahli dalsi lidi, kterym se ty fotky libily, prisli o neco o uz meli, diky zmene pravidel, nebo jejich vykladu. A to si myslim je nefer. Jak jsem uz psal, me je to jedno. Ja to sem nepisu kvuli videim, ale kvuli principu. Uz je to nejakou dobu a ja bez videi ziju v klidu, i kdyz videa byl mimochodem duvod, proc jsem si sem poprve dal fotky. To bude asi tak vse, snad jen. Co byste rikal, kdyby se to rozrostlo i na fotky?
Jo máš zcela pravdu, jelikož jak píšeš jde tady o princip, ja tež bez videi žiju. Ale je vidět, že lide jsou jen ovce a vubec jim to nevadí, jak se zachovali admini.A stále sem hrnou fotky a videa.
Ale ten čas dojde kdy admini budou chtít víc a víc tak to rozšíří i na fotky. A lidé se budou divit.
Mas pravdu. Ja uz k tomu svuj nazor psal do predchoziho prispevku na tohle tema.
Psat muzeme, ale lidi se spojit nedokazou a tak to bude administratorum dal jedno.
Jak se zda, odmenou za uspech serveru je pro ty, kdo jsou s nim spojeni uz hodne let to, ze si musi za dive standardni veci platit.

A kdy ze prijde zpoplatnene prohlizeni galerii a seznamky?
Jo i toto se muze stat co pises. Tak jsem zvedam kolik lidi se ozve.
Nikdo. To se ukazalo uz posledne. Bud ti, co se vyjadruji skoro ke vsemu forum nectou, nebo je jim to jedno, nebo maji (spada pod predchozi) VIP a tak je jim to jedno.
Me je to v podstate taky jedno. Kvuli videim tu nejsem a dival jsem se mozna na jedno tydne, spis dve za mesic. Me jde o princip a pohrdani lidmi. Pochopil jsem ze to mas podobne.
Mimochodem, a to se vztahuje k zamysleni, kdy dojde i na seznamku a galerie, bez videi se da zit. Urcite mi to nestoji za to si platit. Na tehle strance, kde pisu prispevek, jsou tri reklamy a spousta odkazu, ktere si asi taky nekdo zaplatil, nebo to bylo na oplatku. Reklamy jsou urcite i na strankach videi.
Takze predpokladam, ze si admini spocitali, ze na platbach za VIP, jen kvuli videim, vydelaji vic, nez co ztrati za navstevy techto reklam...
Ale to je jina vec. Podstata je to, cos napsal prve, vazeni admini si svevolne meni pravidla a vytiraji si s navstevniky zadek. Ale vztekat se na to nema smysl, holt uz je takova doba a je to v lidech. S tim se neda moc delat. Na to jsou lidi srabi.
Priklad za vsechny. Me kamaradce prislo do prace nove vedeni. Totalne zmrvilo chod oddeleni, vsechny nastvalo a tak cca deset lidi dalo vypoved. Znechuceni, nastvani, zoufali. A hle, domluvena prace, kam jich mela vetsina prejit nevysla, tak sklopili usi, stahli ocas a prisli prosit zpet o puvodni praci. Vypoved nechali jen tri. A uz pekne mlci a soupou nohama. Uz si ani netroufnou zabecet, aby je pres stado nebylo slyset a vedeni je nenechalo jeste vic oholit. A takovi my lide jsme.
jo jo souhlasím stebou.

Ale dle slov adminu se pravidla nezmenily, ale jen si je kazdy vylozil jinak.

To más jak kdyby jsi mel telefoni tarif, smlouvu za nejakcýh podminek a oni rekli uz mame hodne lidi tak jim to zdrazime :-)

Ale nikoho o tom neinformovali.

Ale dle slov admina tak uznal ze informovanost by se mela zlepsit ale co jsem si vsim tak spise opak minuly tyden hned v okne kdyz nejelo video tak ses docet ze musis pirdat certifikovane galerie za poslendi 30 dni.

Dnes je to uz jen pro certifikovane galerie a az rozkliknes vice zde tak se dozvis ze je to jen za tech 30 dni a navic do toho se nepocitaji galerie s detaily.

:-) poznatek s dnesniho dne

Tak nevim zda infomovanost se zlepsila a nebo to radsi takticky zamaskovali :-)
Jenom jednu věc nechápu a to ten odlišný výklad jak to že to dřív fungovalo a teď ne to snad neni výkladem na tom je něco jinýho, ale jinač za všim hledej peníze a lidskou chamtivost.
No tak odpoved na otazku ti dam. Jelikoz v pravidlech bylo ze pokud clovek prida certifikovanou galerii tak bude mit pristup k videii.

A dle slov administratora nebylo nikde receno ze naporad. Tak ze pan admin si to vyklada takto a clovek jako uzivatel si to vylozil pridal jsem galerii, tak mam mit pristup.

Asi takto bych to rek.