Saggy tits povisla prsa

Komu se libi

Komu se líbí povisla prsa buď velká s pěknými dvorci a menšími bradavkami nebo menší s většími bradavkami, osobně. Menší s většími bradavkami a co vy?
Ahoj kamarádka má menší a už ji trochu visí
Co moje prsa? Houpající se 4ky. Chce někdo potěžkat? HK a okolí!
Ahoj, moc rád bych ti je potěžkal, pomazlil :) jsem z HK
Tvoje budou určitě super! Kde v HK?
Já bych je rád otěžkal, jsem mladý, který má rád starší ženy, HK.
Ahoj, mohu taky?pisu sz pro lepsi domluvu :)
Ahoj, co někdy společná sauna? Rád potěžkám.
Ahoj, rád si prsa potěžkám a pomazlím.
Príspevok bol zmazaný.
Ahoj, já bych je uměl potěžkat, příjemná představa :))
Z Náchodska je to kousek :))
A to budu ráda, tedy pokud to myslíš vážně!
Jasně! Máš ode mě vzkaz ve schránce …tak stačí naplánovat společně setkání 👍😇
Není na přírodní velký kozy, velké bradavky, dvorce čím větší tím lepší. Krásně vyvěšené, poskakující 👍
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Úplně souhlasím moje má velikost 85 EE takže spokojenost
Té mojí pěkně visí když sundá podprdu, luxusní dvorce a navrch velké tvrdé bradavky,moc rád si s nima hraju a ona to miluje
Ahoj, té mojí už taky bohužel pěkně visí , ale když byla mladá tak je měla pěkně pevný
Krásný a pěkně stavěný :)) ...je je vzít do ruky, olíznout brdavky jazykem a pohrát si s nima...
Přesně, je to super na zrakých….
A já myslela že vedou silikony.. 😀
Silonové poprsí považuji za prznění ženského těla,je lepší mít malá a povislá prsa.
Ja jsem sice stejneho nazoru, ale kdyz si vzpomenu treba na popularitu Pamely Anderson v Pobřežní hlidce, tak si nemyslim, ze to bylo z duvodu, ze tak dobre hrala. Tim je asi jasne, ze popularita umelych, na prvni pohled neprirozenych prsou, je nasobne vyssi nez vytahanych prirodnich.
Urcite vedou, to se neboj. Mozna teda za prirodnimi peknymi prsy, ale milovnici povislych nader nejsou ve vetsine.
Rozhodně ne silikony pěkné přirodní povislé s většími dvorci , umělé to je humus.Přirodní větší 4 a víc pěkně měkoučké
Lajdáky - jak to slovo mohlo vzniknout :)
Tak sem si dám zvoneček. 😁 Když budu mít mindrák, vím kam. 🙈😅
Máš krásný prsa😉😉😉😉🙂🙂🙂 hned bych je pomazlil
Pytlíky od čaje 😂 to jsem ještě neslyšel, dobrý 😁
Jezevčí jsou taky krásné, ale jak píšeš v blogu, aspoň půjdou hezky podvázat *243* (upravené)
pytlíky jsou top) i malinký, hezky zvadlý

Mám taky rád pěkně plná nalitá povedla prsa. Když se pěkně vyvesi, Krásné se zuzlaji. Mrkni na galerku
Ja miluju saggy 😍😍. Nejlepsi jsou s velkymi dvorci a velkymi bradavkami. Ale o 100% lepsi nez silikony...
Urcite ano. Viacej ako silikony prip pevne kde ked sa postabi bradavka tak hrozi vypichnutie oci
Velke, makke aby sa s nimi dalo hrat a maznat optimalne medzi nimi!
Mě se také líbí a je jedno zda malé nebo velké. Líbí se mi na tom ta prirodnost.
Mě se určitě líbí a radši teda ty větší *24*
Větší jsou taky pěkné podvazky je a pak si s nimi pohrát 👍