Zlatý déšť

Piss

Ahoj, Někdy dost dlouho zadržuju chcaní a pak třeba večer když jde žena na noční si lehnu do vany a krásně to na sebe všechno pustím . Hrozně moc se mi to líbí a je to hrozně moc příjemné ale bohužel žena o tom nechce ani slyšet. Kolikrát si představuji že je nademnou a pěkně mě celého zkropí. Taky má někdo chuť něco takové udělat ?
miluju to ale najit nejakou co by mi to doprala je nadlicky ukol
Tak ja Te prijedu zechcat, mas rad spis ranniho zlutaka, nsbo odpoledniho pruhlednaka?
Já mám rád piss chutná mi to polikat
Kdybys byl z Ostravy tak bys napsal: Ja mam rad pyss chutna my to polykat. *13*
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Hele Méďo Béďo, on nechčí do vany ale ve vaně na sebe.
Tak proto, já jsem se furt divil kde se to v tobě bere. A oni tě tloukli do hlavy. To ledacos vysvětluje.
Nemá, on je. *13* Omlouvam se všem pi..... (az na jednu pi..) za urazku. (upravené)
Ááááá., tak my ti tady budem dávat medaile a ty tu přestaneš. Vynikající. Já začnu.

1 MEDAILE pro Méďu Béďu *114*
Méďo Béďo, dej si záležet a pokus se o trochu orginality. Co ty na to? Prozatím jsou ty tvoje hlášky na úrovni nižších ročníku ZŠ. Držím ti palce.
Chceš ještě jednu medaili? *58*
Dovolím si navrhnout medaile i pro další alter-ega našeho oblíbeného pisatele:
Peeter37, Peeter38, sojkata, giganterium007, Bigpeet

(pokud jsem něco zapomněla, omlouvám se, ale pod tíhou tolika medailí by se efekt už mohl dostavit, ne?)
To jsou všechno tvoje vytoužený, viď?
Toho, kdo po nich netouží, by to ani nenapadlo 🤔
Ty nicky Vás zřejmě napadaly při pohledu do zrcadla, takže i tyto medaile samozřejmě patří jen a jen Vám... Gratuluji!
Tím se vysvětlují ⅖. ⅕ je současnost, takže jsi objasnil svým brontosauřím mozkem jen jednu polovinu. Takže co zbytek?
Jenže nikoho jsem tu neviděl kritizovat více nicků u jedné osoby jako tebe.Takže by jsi měl jít příkladem a nepoužívat je.
Seš zaostalej a popisuješ sám sebe?
Méďa Béďa ti už několikrát řekl, že žádnýho Méďu Béďu nezná !!! *24**159*