Nově youtube nabízí funkci rozmazání obličeje nebo konkrétní části videa. Videa uploaduju na youtube a pak si je stahuju zpět, protože za mě udělá i vhodnou kompresi.
Je pro mě jednodušší to pomocí rychlýho internetu nahrát tam a zpět, než se tim zabejvat v nějakym editoru. Doporučuju všem.
Je pro mě jednodušší to pomocí rychlýho internetu nahrát tam a zpět, než se tim zabejvat v nějakym editoru. Doporučuju všem.
Mimochodem, toho jsem si všimnul už mnohokrát, že chlap někdy nebývá na fotkách nebo videu vidět, má rozmazaný obličej, nebo je tam z něj jenom péro, ale ženská je tam celá i s obličejem. Vždycky si říkám, jestli o tom, že je někde vystavená vůbec ví?
No, manželka by o tom nevěděla. Bylo by to tak pro ni lepší a snazší.
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
To je fakt hnus
. Třicet znaků.
Tajné. Takže i tom neví. Ukázat její video na internetu. Rozmazat svůj obličej... Takže její tam vidět není nebo ten naopak ukázat chceš. Tohle smrdí.
Ona by tam měla být bez retuše. Tak to bude hezčí.
Opravdu chceš dát tajně na internet video manželky proti jejímu souhlasu s jejím obličejem, protože to tak bude hezčí? Jsi troll nebo primitiv, který si zaslouží vše spatne, co může přijít.

Dotaz na video
Problém s videem.