Fotenie sex galérie

Skusenosti, rady a všetko čo k tomu patrí

Zdravím, už dlhšie si chcem nafotiť sex galerku ale žiaľ zatial sa my to nepodarilo, chcem sa spytat ostatných či v tomto maju skusenosti, rady pripadne poradia ako na vec
Fotím nude art a erotiku už asi desať rokov ale na amateroch zásadne vždy len ženy a páry. Prečo je to tak? Pretože tu si ľudia predstavujú, že keď sa vyzlečú bude sa automaticky šukať a špeciálne bi/homo jedinci nerozumejú tomu, že nás fotografov baví zachytávať krásu a nie robiť ľuďom roleplay o tom ako zvedú fotografa svojou masturbaciou. A to teraz vôbec nenarazam na teba len píšem ako to je a prečo to tu majú chlapi ťažšie aj v tom ako sa dať odfotiť na galériu. Z tohto pohľadu absolútny súhlas s tým, že fotografa na tieto fotky, ak ti ozaj ide o fotky nájdeš skôr mimo stránky ako tu.

Všeobecne tu dost veľa ludi napíše ale málokedy sa naozaj odvážia aj nechať nafotiť. Špeciálne ma bavia dievčatá na kredity, ktoré ti buď povedia že vlastne sami si to nafotia lepšie alebo chcú za fotenie peniaze, a nechcú aby sa fotky zverejňovali inde ako na ich profile a za kredity.

Mal som tu ale aj pár veľmi spicy fotení so ženami a pármi, ktorí boli seriózni a vopred sme si dohodli čo áno a čo nie. Je to tu ozaj len o dlhej a úprimnej komunikácii o tom čo kto od fotenia očakáva, ale stále platí že fotografa ako chlap skôr nájdeš mimo tejto stránky ako tu.

Žena ktorá by so mnou nafotila album ? V prírode pri aute. Nitra
Pofotim urobím fotky milé žienky aj páriky Ba
V čom chceš vlastne poradiť? Ako fotiť? Čím fotiť? Kde fotiť? S kým fotiť? Skús byť trošku konkrétnejší, lebo z tvojho príspevku to nie je vôbec jasné... *79*
pardon, upresnim, chcem si sem spravit volaku galeriu, zaujimalo by ma kde najst zenu na fotenie a kde?
Odkiaľ si??? Ja viem o jednej milej dáme profesionálnej fotografke pre ktorú nie je problém fotiť čokoľvek
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Presne tak , ako som písal aj minule, kto chce mat take fotky tak si fotografa nájde po inej línii a bez obkecavania.
To ti máme dať návod na to ako zbaliť babu? *343*
Nieeee...skor som myslel ze ci neviete o volakej agenture alebo tak, uz som hladal aj som nasiel ale kontakt cislo nezdvihaju.
Kto chce takéto fotky, ten si toho fotografa nájde aj sám/ sama.
Tiež by som chcel pekné fotky s penisom v puse