Sw klub Budapešť

Někdo tip na hezký klub nebo zkušenost ?

Někdo tip na hezký klub nebo zkušenost Pro pár ?
Byl jsem letos o Velikonocích v Dreamlandu. Je to tripatrovy swingers klub v klidné vilové lokalitě. Velikostně zhruba jako Fantasy, ale více členěné díky patrům. Vchází se do prostředního patra, kde je bar a sezení. Nahoře místnosti na sex. Dole vířivka a další prostory na sex. Lidí bylo cca 40, mírná převaha mužů.
Zajímavé bylo, že jsem tam potkal jeden pár ze Slovenska a jeden velmi mladý pár Bělorusů žijících v Praze a mluvící česky. Celkově to byla povedená akce, doporučuji.
Díky moc za odpověď a tip. Našel jsem jejich stránky. Píšou že je konzumace v ceně vstupného ? Jak to bylo s komunikací s místními, dalo se domluvit/pokecat ? Angličtina nebo němčina ?
Nealko a jídlo bylo v ceně. Já byl autem tak nevím jak alko, ale základní asi bylo také v ceně. Komunikace spíše anglicky, ale jak kdo... Obsluha samozřejmě rozumí. Ale když se pak bylo nahoře v místnostech, tak nebylo třeba rozvíjet dlouhé diskuze a vždy bylo jasné když byla vzájemná sympatie...
Jj díky za info, asi to dnes zkusíme sem, jak někdo psal, nedá se najít extra mic info aspoň v angličtině :-(. Mají saunu a vířivku ? Také jsem to moc nikde nenašel.
Vířivku mají. Sauny jsem si tam nevšiml, nevím jistě. Možná tam není.
Taky nás to zajímá, jedeme tam na první adventní víkend...
Nasel jsem v podstate zajimavy Dreamland a swinger 4 you, ten vypada utulneji ale strasne tezko se hledaji info aspon v anglictine, bud je to madarsky, malo fotek, stranky maji v rekonstrukci. Dreamland vypada dost obrovsky..