https://www.super.cz/clanek/celebrity-znamy-hokejista-modelka-i-herci-ceska-luxusni-spolecnice-prozradila-jake-osobnosti-si-ji-zaplatily-na-jednu-noc-1501663?_si=amNvbWZicWwwaw%3D%3D&_ho=Nw%3D%3D&_zn=aWQlM0QxNTExODMxOTk3NzYxNzQxMDA1NyU3Q3QlM0QxNzA1NDkyNDE0Ljc4NyU3Q3RlJTNEMTcwNTQ5MjQxNC43ODclN0NjJTNENTJDMjkzMkNEOEY5MzYxMDhERjEwQzZEMkM3Qjk1RDg%3D
Off topic. Můžu se vás poskytovatelek zeptat, jak to máte se vztahama? Berou to chlapi v pohodě, tu vaší profesi?
Profi služby jsem nikdy nevyužil. Nechci se nikoho dotknout, věřím, že mnoho z vás zdejších profesionálek je zodpovědných, ale prostě by mě to asi vadilo. Hlavně riziko nemocí. Ta holka může brát kdekoho, mít cokoli. Brát drogy. Brr. A jasný, totéž může platit o jakékoli holce, kterou člověk potká. A takový ten pocit, že jsem jen další v pořadí a celé to je jen pro peníze.
Ze stejných důvodů by mně vadil i vztah s prostitutkou. Nerozdejchal bych to.
Spolubydlel jsem kdysi dávno s holčinou, která pracovala v bordelu. O tamních holkách mluvila vždycky dobře a sama byla dost fajn. Nikdo by to do ní neřekl, i mně to řekla asi jen proto, že jsme se dost spřátelili. Vyjela po mně docela drsně, ale odmítl jsem. Věděl jsem, že bych to nedal po vztahové stránce, o což tenkrát stála, tak jsem ji nechtěl vodit za nos. Ale dodnes lituju, že jsme si alespoň neužili, byla fakt kus
. A nepochybuji, že ve vztahu by dokázala prodat své zkušenosti k mé spokojenosti a třeba bych byl šťastnější než teď.
Jinak k diskuzi, která se tu rozproudila. Na ženské víc než to, že má natrénovánu dejme tomu kvantovou mechaniku, ocením třeba to, že trénovala ten hluboký orál. Zní to povrchně a neříkám tím, že inteligence pro mě není důležitá, naopak. Ale prostě raději trochu hloupější, ale šikovnou, než inteligentní, ale nudnou, či frigidní. (upravené)
Profi služby jsem nikdy nevyužil. Nechci se nikoho dotknout, věřím, že mnoho z vás zdejších profesionálek je zodpovědných, ale prostě by mě to asi vadilo. Hlavně riziko nemocí. Ta holka může brát kdekoho, mít cokoli. Brát drogy. Brr. A jasný, totéž může platit o jakékoli holce, kterou člověk potká. A takový ten pocit, že jsem jen další v pořadí a celé to je jen pro peníze.
Ze stejných důvodů by mně vadil i vztah s prostitutkou. Nerozdejchal bych to.
Spolubydlel jsem kdysi dávno s holčinou, která pracovala v bordelu. O tamních holkách mluvila vždycky dobře a sama byla dost fajn. Nikdo by to do ní neřekl, i mně to řekla asi jen proto, že jsme se dost spřátelili. Vyjela po mně docela drsně, ale odmítl jsem. Věděl jsem, že bych to nedal po vztahové stránce, o což tenkrát stála, tak jsem ji nechtěl vodit za nos. Ale dodnes lituju, že jsme si alespoň neužili, byla fakt kus
Jinak k diskuzi, která se tu rozproudila. Na ženské víc než to, že má natrénovánu dejme tomu kvantovou mechaniku, ocením třeba to, že trénovala ten hluboký orál. Zní to povrchně a neříkám tím, že inteligence pro mě není důležitá, naopak. Ale prostě raději trochu hloupější, ale šikovnou, než inteligentní, ale nudnou, či frigidní. (upravené)
Jsem vdana, muj manzel me podporuje, respektuje a vazi si vseho, co delam. Nekdy ho zahrnu do deni, kdyz mam chut na vetsi zlobeni. Vzhledem k tomu, ze si v praci muze udelat volno kdy chce, tak neni problem se kdykoliv dohodnout treba na trojce.
V tom co pises je videt, do jakeho pytle vy muzi nas zeny (za penize) hazete.
Riziko nemoci u me neni mozne, protoze i kdyby mi nekdo maval u obliceje 5k navic na neco bez, tak k tomu nesvolim a on si ten svuj petilitr muze nastrkat do zadele, pokud na schuzce bude lpet na necem bez, tak bude odchazet uplne bez.. ale tim myslim bez penez, ktere mi dal za nasi schuzku a bez nejake vykonane sluzby. Kdyz ten clovek nerespektuje pravidla, nema nikam lozit.
Jeste existuji muzi, kteri jsou chovanim okay, ale neumi se umyt, takze je musim do sprchy poslat znovu. Jednoho sem posilala 3x, nez mi dosla trpelivost. Takovy by taky nemeli nikam lozit. A pokud jak pisu mi dojde trpelivost, tak odchazeji za stejnych podminek jako ti, kteri si trvaji na priplatku, ktery mi vnucuji.
Nicmene i tak, si pravidelne platim testy, abych mela 100% jistotu. Proste se hlidam i jinak.
Drogy mi taky nic nerikaji, ani trava. Driv sem jen kourila cigarety, ted sem uz rok odnaucena kuracka a sem na sebe pysna.
Za dalsi spoustu lidi, odhadnu po telefonu, ze se neumi chovat, takze na schuzce se nedohodneme. A pripadne stejne jako muzi se muzou otocit, ze se jim zena nelibi, to same hrave muzu udelat ja pri prichodu muze. Slusne rict, ze tohle ne.
Vlastne sem na sebe pysna celkove. Sem pry nejlepsi manzelka, nejlepsi mama (aspon mi to manzel s ditetem rikaji), nejlepsi kucharka a jsem dobra i v tom co delam a nebojim se to napsat verejne.
Tuhle cestu sem si vybrala sama a dobrovolne. Nedonutila me zadna tiziva zivotni situace. Bavi me sex a vse kolem a komunikace s muzi. Je to mym konickem. :)
To je asi vse, co bych k tomu rekla.
(upravené)
V tom co pises je videt, do jakeho pytle vy muzi nas zeny (za penize) hazete.
Riziko nemoci u me neni mozne, protoze i kdyby mi nekdo maval u obliceje 5k navic na neco bez, tak k tomu nesvolim a on si ten svuj petilitr muze nastrkat do zadele, pokud na schuzce bude lpet na necem bez, tak bude odchazet uplne bez.. ale tim myslim bez penez, ktere mi dal za nasi schuzku a bez nejake vykonane sluzby. Kdyz ten clovek nerespektuje pravidla, nema nikam lozit.
Jeste existuji muzi, kteri jsou chovanim okay, ale neumi se umyt, takze je musim do sprchy poslat znovu. Jednoho sem posilala 3x, nez mi dosla trpelivost. Takovy by taky nemeli nikam lozit. A pokud jak pisu mi dojde trpelivost, tak odchazeji za stejnych podminek jako ti, kteri si trvaji na priplatku, ktery mi vnucuji.
Nicmene i tak, si pravidelne platim testy, abych mela 100% jistotu. Proste se hlidam i jinak.
Drogy mi taky nic nerikaji, ani trava. Driv sem jen kourila cigarety, ted sem uz rok odnaucena kuracka a sem na sebe pysna.
Za dalsi spoustu lidi, odhadnu po telefonu, ze se neumi chovat, takze na schuzce se nedohodneme. A pripadne stejne jako muzi se muzou otocit, ze se jim zena nelibi, to same hrave muzu udelat ja pri prichodu muze. Slusne rict, ze tohle ne.
Vlastne sem na sebe pysna celkove. Sem pry nejlepsi manzelka, nejlepsi mama (aspon mi to manzel s ditetem rikaji), nejlepsi kucharka a jsem dobra i v tom co delam a nebojim se to napsat verejne.
Tuhle cestu sem si vybrala sama a dobrovolne. Nedonutila me zadna tiziva zivotni situace. Bavi me sex a vse kolem a komunikace s muzi. Je to mym konickem. :)
To je asi vse, co bych k tomu rekla.
(upravené)
Ok, psal jsem, že některé zdejší ženy jsou jistě zodpovědné a věřím, že mezi ně patříš. Ale jistě sama víš, že takové zásady nejsou ani zdaleka pravidlem a žádný tvůj potenciální zákazník, který tě třeba nezná osobně, si tím nemůže být jistý. Ostatně zkušenosti, které tu občas čtu v blogách, jsou otřesné. A věř mi, že ti přeju, že jsi našla manžela, který tě podporuje. Zároveň mi přijde i zcela pochopitelné, že to některým mužům, včetně mě, vadí.
A ono to vydělávání není jen o penězích, někdy jde o nějakou protisluzbu, výhody, dárky a podobně. Sexem se dá nejen vydělat. 😉
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Přesně tak. Vše mám ve svých rukou. Není to jako na priváte nebo v klubu kde plus mínus zaplatí čas a hotovo. Sama na sebe si to můžu udělat i tsk, aby to byl dobrý večer., vzrušující a sexy. A sama si určují zda a co komu udělám za peníze, nebo za něco jiného. Nevidím nic špatného třeba na tom, když mám taxikáře co me vozí zdarma a já mu ho za to s chutí a ráda vykourim nebo s ním zasexuji a takových protisluzeb je spousta. 😁
Jo. Mě nevadí dominantní muži, kteří se mě vezmou pěkně tvrdé do parády, ale má to svoje pravidla. To že si někdo myslí, že přijde, položí peníze, a já si z něj sednu na zadek tak tak to není. A může mít peněz kolik chce.
Homosexualita je tu stejně dlouho jako lidstvo a přesto je růst populace exponenciální...
To je tvůj obor a do toho Ti nehodlám fušovat pojmy na další písmenka abecedy jsem ti napsal a to že jsi tak omezená, že se na to ani nepodíváš, není můj boj.
No, evidentně jsi nepochopila, co jsem myslel, tak to přeformuluji a napíšu pomalu.
Tady:
amateri.com/cs/forum/34749/nastaveni-zrcadla#comment371719
jsem ti popsal výrazy "Nádleehí, Winkté, Hemaneh a Hidžra", to že nejsi s to si to dát do vyhledavače a pak žvatláš o "písmenech abecedy" svědčí o hranici/omezení intelektu a rozhledu. Jinak by ses dozvěděla, že záležitosti "písmenek abecedy" existují minimálně staletí a nebyly tolerované, ale uctívané.
Ale chápu, že zatím co někdo studuje od 20 let reaktivní pohony a někdo od 14 potlačování dávicího reflexu...
Tady:
amateri.com/cs/forum/34749/nastaveni-zrcadla#comment371719
jsem ti popsal výrazy "Nádleehí, Winkté, Hemaneh a Hidžra", to že nejsi s to si to dát do vyhledavače a pak žvatláš o "písmenech abecedy" svědčí o hranici/omezení intelektu a rozhledu. Jinak by ses dozvěděla, že záležitosti "písmenek abecedy" existují minimálně staletí a nebyly tolerované, ale uctívané.
Ale chápu, že zatím co někdo studuje od 20 let reaktivní pohony a někdo od 14 potlačování dávicího reflexu...
Priority ujasněné už nějaký čas. Jen nemůžu vystát nemorální, omezené pokrytce jako jsi ty
No, co k tomu říct.....
. 🤔.
. 🤔.
Ze vas to jeste bavi rozebirat.
Přesně, tohle by člověk asi rozebírat veřejně neměl, jsou věci o kterých se nemluví. Se nedivím, že si se ozvala.
Me nebavi se o tom bavit, ale jen s lidma, kterym plne verim. Takze muj manzel a moje rodina :).. ostatni mi muzou vlest na hrb
Protože jsi empatická, nejsi asociál a sociopat a nemáš žádnou formu poruchy osobnosti.
Napsala sem to blbe. Bavi me se o tom bavit, ale jen s lidma, kterym verim. Takze manzel a moje rodina.
Ale nechapu, proc by jini meli resit kolik vydelam. Kdyz ja svoji hlavu do talire taky nikomu necpu.

Ale nechapu, proc by jini meli resit kolik vydelam. Kdyz ja svoji hlavu do talire taky nikomu necpu.
Jestli tomu dobře rozumím, tak oni ti vaši zákazníci vám nedávají peníze za to, že jim chybí sex a vyhledali vaše služby, oni vám vlastně platí, teda za co ? Za to že vy jste jim dovolily aby se mohli ukojit s vámi a né s nějakou obyčejnou štětkou ?
Já jsem z Prahy, tady žádná sousedka se slepicemi není, kdyžtak se někdy přijeď podívat.
Já si nestěžuju, jen nerozumím co tady a proč to rozebíráte, přijde mi to nevkusné, to se takhle s holkama normálně veřejně bavíte ? To asi ne. Já nevím.
Já si nestěžuju, jen nerozumím co tady a proč to rozebíráte, přijde mi to nevkusné, to se takhle s holkama normálně veřejně bavíte ? To asi ne. Já nevím.
Já jsem patolog o práci veřejně nemluvím a s kolegy jen tak, aby nás nikdo mimo obor neslyšel.
Proc koule? Napsal, ze je patolog.. ale nenapsal v jakem odvetvi patologie.. spoustu zen pracuje na patologii.
Já nemám žádný problém, ty o nějakém víš ? Ty si tu stěžuješ na zákazníky, já ne.
Patoložky s koulema neexistujou, kdežto kurvy s koulema jo. Ty máš koule ? (upravené)
Patoložky s koulema neexistujou, kdežto kurvy s koulema jo. Ty máš koule ? (upravené)
Tak to jsi hodná, od zítřka ale nastupuji v nové práci na finačáku, tak doufám, že ta povolenka bude platit stále.
No nejhorší jsou ti, kteří jsou tak namyšlený a sebestredny, co jim raději vrátíš peníze, protože nemáš ani chuť s takovým člověkem cokoli dělat a řešit a natož sexovat, začnou být zlý a pak pomstichtivy.
To je teda hrozný, co si někteří zákazníci k vám dovolují, někteří se asi opravdu neumí chovat a chovají se k tobě jako k nějaké couře. To je neuvěřitelné, kdo by to tušil. Já bych asi taky raději k žádné prostitutce nechodil, ona by se ke mě mohla chovat jako k nějakému špinavému kunčavtovi a možná by i chtěla za ten sex zaplatit. To jsou paradoxy.
Jojo, vzdy tě není tiptop, ale pak si zase užíváš když je to super, sexy chlap, příjemný, pohodový co si to s ním tak užíváš že klidně dostane i něco navíc aby sis jej pojistila na příště
Jojo, tak to mě povídej. Ale někdy se fakt stane že se člověk změní až pak. Stalo se mě třeba že došel chlap, jevil se v pohodě, vše v klidu, pohoda, vínko, nebral se zřetel na cas, pak jsem mu ho pěkně vykourila, dal další sprchu že se bude sukat a najednou se změnil v nechutný prase vrátila jsem mu všechny peníze a poslala domu. A to kouření vem čert....
To musí být strašně ponižující a nechutný, provozovat sex za peníze s někým, kdo mě vůbec nebere.
Podle toho co tady vy prostitutky píšete, musí být asi psychicky velmi náročné se s tím vyrovnat a přesvědčit sebe samu, že to děláte jen občas a že jste vlastně úplně v pohodě. Aspoň že se tady navzájem podporujete, protože od maminky tu podporu asi nedostanete.
Podle toho co tady vy prostitutky píšete, musí být asi psychicky velmi náročné se s tím vyrovnat a přesvědčit sebe samu, že to děláte jen občas a že jste vlastně úplně v pohodě. Aspoň že se tady navzájem podporujete, protože od maminky tu podporu asi nedostanete.
A jak dokážeš věřit tomu co píšeš ? To na to bereš nějaké léky, nebo máš rozdvojenou osobnost ? Tohle přeci nemohlo přijít normální cestou, každý člověk přece ví, že píšeš pitomosti, kór když si přečte ty tvoje výplody v jiných vláknech.
Tak ono na diskuzní fórum se chodí spíš kecat, než na schůzky. Někdo chodí blbě kecat, někdo chodí dělat chytrého, někdo hloupého a někdo přesvědčovat sama sebe, že jsem v pohodě a že dělat sex za prachy není konečná stanice, mně je jedno jak dopadneš, ale určitě v klidu moc nejsi.
Ty jo, koukám po letech zajímavá debata:)
Mě by teda spíš zajímalo zda se holky nebojí nemocí. Přesně jen je toho dost od čeho Tě kondom nezachrání...
Mě by teda spíš zajímalo zda se holky nebojí nemocí. Přesně jen je toho dost od čeho Tě kondom nezachrání...
No já jsem v tomhle srab :) třeba na sw bych si nezašukala s nikým cizím páč přesně mám před očima všechny ty fotky tady :)
Já jsem znala holku co dělal v klubu a ty musely co 6 týdnů na testy. Jak to vlastně chodí obecně u poskytování těchto služeb?
Pokud vadí že se ptám, neklidně mě pošli do háje.
Pokud vadí že se ptám, neklidně mě pošli do háje.
Zajímavé.. díky za upřímnou odpověď:)
To určitě není pro mě :))
Takže ne díky :))
Takže ne díky :))
Co je ti do toho? Zajímá se snad někdo o to kolik vyděláváš?
To je jako nějaké tajemství kdo kolik vydělává? Snad je na každém jestli řekne kolik má nebo neřekne.
Tak, já od nikoho nechci žádné kontrolní hlášení k dani... Ale pro zajímavost orientačně, kolik hodin denně se dá dlouhodobě vydržet, z obecné ceny 2000/h už se to snadno spočítá..
Někde se uvádělo nějakých 6 miliard na 10000 prostitutek ročně... (upravené)
Někde se uvádělo nějakých 6 miliard na 10000 prostitutek ročně... (upravené)
v jackově u moravských budějovic je holka a ta šuká 6-9 borců denně, kolik bere si spočítejte
Ji stalkujes? XD
Chlapci chlapci, ze vy na tohle mate cas.. zajimat se o to, kolik sme schopny za mesic si vydelat.. pokud holka neni lina prdel a sex ji bavi, tak docela dost..
Btw jsou holky, ktery se tim vylozene zivi a nebo ty, ktere to delaji prilezitostne..
Ale zadna vam tu nenapiseme urcitou castku. Protoze lidi sou zavistivy.
Kdysi jsem primo na schuzce klientovi rekla, kolik cca mesicne mam a uz bych to nikdy neudelala znova.. 🤷♀️..
Chlapci chlapci, ze vy na tohle mate cas.. zajimat se o to, kolik sme schopny za mesic si vydelat.. pokud holka neni lina prdel a sex ji bavi, tak docela dost..
Btw jsou holky, ktery se tim vylozene zivi a nebo ty, ktere to delaji prilezitostne..
Ale zadna vam tu nenapiseme urcitou castku. Protoze lidi sou zavistivy.
Kdysi jsem primo na schuzce klientovi rekla, kolik cca mesicne mam a uz bych to nikdy neudelala znova.. 🤷♀️..
je otázka zda ji má na kšeft nebo jen chce mrdat a uspokojit sebe, většinou se borec udělá a na babu prostitutku sere
Někteří si myslí, že musíme jít s každým, ale tak to není. Vše máme ve svých rukou a tím že si můžeme sexem vydělat nejakou tu korunku, neznamená že si ten sex nechceme užívat a mít ho pěkný..
Presne tenhle typ chlapa se da poznat uz v telefonu, jakym stylem mluvi.. a je hrozne jednoduche mu rict ne.
A pokud ho neodhadnu, tak jeho druha navsteva se konat nebude.. a muze volat jak chce.. ono jde preci o pohodli obou :))
No a pokud by byl extra neprijemny, muj manzel ma kancl 10minut od baraku :p.. 🤷♀️🙈..
A pokud ho neodhadnu, tak jeho druha navsteva se konat nebude.. a muze volat jak chce.. ono jde preci o pohodli obou :))
No a pokud by byl extra neprijemny, muj manzel ma kancl 10minut od baraku :p.. 🤷♀️🙈..
Ano, jsou i taci.. vzpominam na manzela opet 🙈..prvni dojel na oral xD a pak uz si jen chtel povidat.. 30minut kecani za litr, nekolikrat, pak z toho bylo rande, prijemny vecer, par vyletu.. po roce sme se vzali :))..
Ale tady to vidim, kdyz tu je nekdo schopny napsat, ze vetsinou chlap cumi jen na sebe, ale na holku sere, tak co je to zac 🤷♀️.. a takovych tu je mraky. Nastesti uz sem v branzi 8 let od svych 22, takze to dost rychle poznam 🙈
(upravené)
Ale tady to vidim, kdyz tu je nekdo schopny napsat, ze vetsinou chlap cumi jen na sebe, ale na holku sere, tak co je to zac 🤷♀️.. a takovych tu je mraky. Nastesti uz sem v branzi 8 let od svych 22, takze to dost rychle poznam 🙈
Tak tohle mě rozsekalo. Mami, představuju Ti Blanku. Poznali jsme se, když jsem si ji zaplatil jako štetku. 🤣 Hele na tohle asi musí mít chlap silný žaludek, mít něco takovýho doma.
O jednom bych mohla povypravet, co dojel na 30minutek.. do telefonu byl prijemny, slusny, kdyz dojel ke me tak vsechno ok, dal mi penize a sel do sprchy.. prisel pak do pokojicku za mnou a rika, ze budu drzet, tak jak on bude chtit a ze nebudu odmlouvat a budu u toho zticha. Tak sem ho rychle vyvedla z miry, ze takto teda ne a ze muze odejit. otravene odesel do koupelny se oblect, u toho jsem si vyslechla jak moc velka k nicemu kurva sem, kdyz neumim poslouchat chlapa a kdyz odesel, zjistila sem, ze mi naschval zechcal celou koupelnu, pak mi psal i nejake vyhruzky po sms… bravurni priklad nasilnickeho chlapa..fuj.. 

(upravené)
(upravené)
No abyste jednou holky nenarazili na poradnyho blba, ktery mu jsou nějaký následky jedno. Ono ne všichni lidi na světě jsou vesměs hodná a milá stvoření. Přijde mi, že jste naštěstí ještě v životě nic opravdu takhle vážného nezažili. Když si občas vzpomenu na vyprávění kamarádů, kteří dělali na vratech nebo vzpomenu na pár situací že života, kdy jsem měl sám na mále, tak mi opravdu přijde, že ta naivita z vás přímo stříká.
To je všechno pravda, ale zkrátka víc v nevýhode jsou v tomhle zeny
Doporučuju pořídit si nouzové tlačítko, jako mají někteří důchodci. Při stisku vytočí předdefinované číslo...
To mas ruzny. Na to se neda odpovedet. Jako asi bych to zvladla dat dohromady, ale uprimne nechci. Lidi jsou ruzny a hlavne zavistivy..
On asi nechce vědět přímo tvůj plat, ale obecné info.
Definuj průměrná, pro každého to může být jiné číslo.
Já nevím, kolik mají průměrně zákazníků za týden. To by musely říct ony samy.

Kolik si vydělá prostitutka?
Kolik si měsíčně vydělá průměrná prostitutka?