Fantazie u ženy

Chybějící fantazie

Ahoj,
s manželkou máme dlouhodobý fungující vztah. Vždy bylo a je vše po sexuální stránce vyhovující.
Poslední dobou však mívám častější a silnější kandaulistické fantazie (fantazie jsem měl vždy různého ražení), které s manželkou i probírám. Potuď vše v pořádku.
Co mě ale překvapuje je to, že ona vůbec žádné fantazie nemá. Ani normálně mimo sexuální aktivitu, ani při sexu, ani při vlastní masturbaci. Prý si nic ani nikoho nikdy nepředstavuje.
Je toto normální? Máte nějaký tip, jak v ni fantazie probudit?
Někdo to má asi nastavené jinak. Skus se s ní o tom občas bavit.. povídat si s ní.. a nebo jen tak mimochodem zmínit jestli třeba ten a ten kolemjdoucí by se jí nelíbil.. nebo jestli si někdy vzpomene jaký jsi byl.. když jsi byl mladší.. jestli si to ještě dokáže představit.. a zkusit si zařadit jako dříve .
Pokud budu mluvit jen za sebe a za toho svého tak oba máme představ až až..
Ženy sexualitu prožívají jinak než muži. Neexistuje muž,který by si nikdynevyhonil. Existuje plno žen, které si na sebe za účelem sexuálního vzrušení nikdy nesáhly. A jsou sexuálně velmi aktivní a vzrušivé.
Chapu jak to myslis,ale nelze souhlasit s tim,že existují ženy,které si na sebe za účelem vzrušení nesáhnou. Pár desítek let už na tom světě jsem,proprcal jsem se až dost vysoko a mám podle čeho srovnávat a na takovou jsem nikdy nenarazil. Možná nejsou tak aktivní jako chlapi,určitě o tom tak otevřeně nepovídají,ale dělá si to někdy každá.Bez rozdílu jestli žije co se prcání týče aktivně nebo ne. Spíš s přicházejícím věkem je ta frekvence možná slabší a slabší ,ale to je i u chlapů. Čtyřicátník i když bude prcat denně,bude si k tomu občas právě díky představám i prohánět tykadlo a v 50 už tolik ne a v 60 ještě meně. A Ty žensky taktéž.
Dovolím si nesouhlasit. Už jsem jinde zmiňovala, že mě to nic neříkalo. Jako drbat se na pipině a něco předstírat? Jako proč? A věřím, že problém se sebeuspokojením má nemálo žen. Stejně jako s vyvrcholením.
K orgasmu a sebeuspokojení jsem dospěla až těsně před padesátkou.
Co se týká představ. I to je nejspíš velmi individuální. Respektuj co žena říká a asi bych se tam nesnažila něco mermomocí naroubovat. Osobně u sebeuspokojení mám asi dost nestandardní představy, na které se musím soustředit, aby vše zdárně proběhlo :)
Ahoj, líbí se mi tvoje příspěvky, dle mého úsudku mají hlavu a patu. Spoustu věcí vnímám podobně. Bohužel ti nejde napsat SZ a já bych s tebou ráda prohodila pár vět. Jestli se ti bude chtít, napiš mi. Hezký den
Co jsou to ty nestandardní představy?
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
K Tvojí poslední větě - třeba že jsou umytá okna a podobně? *22**1*
Četla jsem ji znova a nevím co jsem napsala tak nesmyslného. U mužů to funguje vcelku přímočaře. Protřepat, nechat vybublat.... Myslela jsem to tak, že se musím soustředit na představy. V okamžiku, kdy by do toho vlezla okna, je konec. A to definivne, protože na co se snažit udržet soustředění....
Proč by to nebylo normální? Já je taky nemívám, soustředím se na tu aktivitu nebo osobu, se kterou jí provádím. A mimo sexuální aktivitu je mám naprosto minimálně.
Třeba je váš sexuální život fungující právě proto, že nemá chuť myslet na jiný ptákoviny.
A nebo ty představy tvoje manželka má a chce si je nechat pro sebe. Proč je pro tebe těžký to respektovat?
Jo, soustředit se čistě na sebe tomu dodává další rozměr... 😏
Nerekl bych, ze je to pro me tezky respektovat.
Spis me to udivilo - zadna z mych predchozich partnerek to tak nemela, vzdy alespon "neco".
Spis to beru i z pohledu, kdyz ji o tech mych bujnych fantaziich povidam, a ona mi rika, ze zadne fantazie a prani nema a vlastne i vim, ze asi ani nikdy mit nebude, tak si pripadam pred ni jako "uchylny" clovek.
Nemyslim si, ze by to melo byt nevyplnenym volnym casem.
Od rana jsem v praci a prestome ty myslenky a fantazie napadaji, po praci jsem chvili s detma a pak typicky odjizdim pracovat na dum, ktery nam stavim a presto me ty myslenky a fantazie me tam napadaji. Vecer, kdyz vedle manzelky uleham do postele, tak presto me ty myslenky a fantazie napadaji. Tady na AM si malokdy prohlizim obrazkovy obsah, spis si sem tam prectu nejakou povidku nebo blog.
Tak nevim, jak jsi to myslela s tim vyplnenim casu a erotikou je se zenou...
A k tomu casu, kdy mohu přemýšlet - v tomto mas pravdu. Ja neumim nepremyslet - tzv. vypnout. Stale v hlave o necem premyslim, co jak udelam, kde co zaridim, nebo premyslet o zene a fantaziich s ni.
To je taková zdejší " odbornice". Bojuje za budoucí generace.... :)))