Pred stykom sa najskôr 1-2 razy urob sám, alebo trénuj edging. Alebo si vyber menej atraktívneho partnera/ku :D
bud rad ze sa urobis a uzivaj si to, ak je to pre zenu kratko tak ju dorob vybratorom alebo vyliz, ja mam opacny problem neviem sa urobit a to je este len hroza
Zažil som párkrát variáciu na to, čo si napísal - partnerka nemala rada, keď som sa akokoľvek dotýkal svojho penisu, urážalo ju to a tvrdila, že od toho je tam ona.
Vyber si atraktívnejšiu partnerku ;-)
Pouzi rozum a pouzi napr. Gugl a najdi kde robis chybu
Čau Lojzo
Už som riešenie Tvojho problému tu popisoval preto stručne.
Možnosti:
1. Spevniť svaly panvového dna až tak že počas sexu alebo honky dokážeš udržať semeno - oddelíš org. od ejakulácie. A to x krát za sebou. Musíš sval ktorým vieš udržať močenie 1-2 M. posilňovať. Sťahovať, zatínať, držať...
2. To isté ale vôľou po 4-6 M cvičenia, keď tesne pred eja. "Simuluješ kontrakcie eja." Sťahuješ svaly hrádze perinea ako by reflex eja bol... A pritom si užívaš org. Na sucho...
3. Technikou keď toto všetko spojíš a nájdeš správnu polohu vo vagi aby ťa baba nespravila skôr ako ty ju....
4. Ideál naštudujte praktiky multiorgazmus muža.
Čau funguje to, chce to disciplínu vytrvalosť v cvičení a užiiješ si ako nikdy.
Už som riešenie Tvojho problému tu popisoval preto stručne.
Možnosti:
1. Spevniť svaly panvového dna až tak že počas sexu alebo honky dokážeš udržať semeno - oddelíš org. od ejakulácie. A to x krát za sebou. Musíš sval ktorým vieš udržať močenie 1-2 M. posilňovať. Sťahovať, zatínať, držať...
2. To isté ale vôľou po 4-6 M cvičenia, keď tesne pred eja. "Simuluješ kontrakcie eja." Sťahuješ svaly hrádze perinea ako by reflex eja bol... A pritom si užívaš org. Na sucho...
3. Technikou keď toto všetko spojíš a nájdeš správnu polohu vo vagi aby ťa baba nespravila skôr ako ty ju....
4. Ideál naštudujte praktiky multiorgazmus muža.
Čau funguje to, chce to disciplínu vytrvalosť v cvičení a užiiješ si ako nikdy.
Org. na sucho že vraj bolí. Je to pravda?
Dapoxetin.
Obchodný názov Priligy.
Obchodný názov Priligy.
Na Slovensku je ale oficiálne nedostupný.
Výroba ukončená vraj.
Výroba ukončená vraj.
Nuž, čo Ti poviem, priateľu...
Oficiálne nedostupný = neoficiálne dostupný.
A ak tak veľmi túži riešiť ten svoj problém, tak si ho zoženie.
Internet očividne používať vie.
(upravené)
Oficiálne nedostupný = neoficiálne dostupný.

A ak tak veľmi túži riešiť ten svoj problém, tak si ho zoženie.
Internet očividne používať vie.

Je to sice drastickejsie a nie 100%tne, ale mnohym muzom pomohla obriezka.
Ani nie...pravda je že pri veľkom vzrušení do minúty a spravím
2 kondomy.predtym si ho vyhoň.a popripade ak nezaberie pravuj hlavou.da sa to pekne odďialiť ked vieš pracovať s myšlienkami.ak nie tak skus poradňu s lekarom
2 kondómy? to dúfam nie..

To bol joke.asi by to ani realne nebolo
A nejaké tabletky alebo niečo neexistuje?
Hneď sa urobím
Poradíte?