Seznamování v reálu

Jak vám jde seznamování v reálu?

Reagovat mohou všichni. Ať už osoba, která někoho osloví, nebo ta oslovena. Podělte se o to co vám zabírá, nebo co na vás udělá dojem.
Já třeba když bych chtěl v reálu oslovit nějakou ženu, tak prostě zamrznu😀 Normálně jsem výřečný až ukecaný, ale když mám oslovit někoho nového, nebo když jdu na rande na slepo, tak ztuhnu a nevím co.😀
Klidně pište i veselé historky.
Není to tak těžké jak se může zdát, stačí mít trošku charisma, nějak vypadat a mít správnou alfa energii. Ale to má málokdo :) Každopádně já už díky tomu brousil i hodně zadaných slečen třeba i od kamarádů a známých. Holt Alfa vždy vyhraje nad beta mužem. Tak je to prostě v přírodě dané *6*
Takového zmrda bych asi za kamaráda nechtěl. Přál bych ti, aby se to všichni dotčení dozvěděli.
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Beta, alfa...😂😂😂😂 Jsi ještě nevyšel z puberty, co? Ale tak všichni jsme rádi, že sis našel škatulku abys měl pocit, že někam patříš. Třeba z toho časem vyrosteš. Děcka to tak holt mají.
Klaun sedí víc. Mr dick lover 😄 potlačovaná homosexualita může vyvolávat různá traumata a potřebu se prezentovat jak se prezentuješ. Až doděláš školu, začneš pracovat a trochu se osamostatníš tak se odstěhuj od vašich a zkus se trochu postavit na vlastní nohy. Člověk se přitom trochu otuží a někdo trochu i dospěje.
Neboj, on je až tak alfa, že se tu dřív prezentoval fotkami a videi generovanými pomocí AI.
Asi mu na to ti beta samci zrovna nechtěli půjčit partnerky.
ale copak, šlápl ti -eos- na kuří očko, napsal o tobě pravdu:

-eos- Neboj, on je až tak alfa, že se tu dřív prezentoval fotkami a videi generovanými pomocí AI.
Asi mu na to ti beta samci zrovna nechtěli půjčit partnerky.

Tak proto se zlobíš*3*

To je dobře, že založil vlákno kam tyto individua podobná tobě vkládá.
Zřejmě to bude pravda, jinak by vlákno bylo smazáno adminem.

Upozornit na fake fotky bereš jako rýpání? Palec hore👍,
si jako balónek s heliem, chvíli je prdel a potom ........

poprosím tě, napiš něco co má hlavu a patu, srozumitelně ať to dává smysl. (upravené)
No, ja jsem drzoun, takže v reálu dobrý, tady špatný.
V reálu to má výhodu, že vidíš skutečně s kým se bavíš. V minutě je jasné, zda nějak reaguje, nebo jsi vedle.
Žádný smajlíky a podobně nenahradí reálnou komunikaci. Trošku lepší je aspoň telefon. Ale kafe v neutrálním prostředí je ideální.
Naposledy mě chlap oslovil na nuda pláži, několik, starší zmizli, když jsem promluvila česky ale jeden mladší vytrval, nabídl hrozno, vodu, namazat a pozval mě na večeři.

Mě přijde že to oslovení ženy mužem na nuda atd je obtížnější než jinde, holky spíš nereagují nijak, nebo se zatváří divně. Pokud jsem v páru tak ok, ale na sólo to obvykle moc nefunguje.
Byla jsem tam sama, v Polsku, oslovili mě i jiní ale jak slyšeli češtinu, stáhli se. Tenhle ne, nabídl hrozno, vodu a namazání a povídali jsme si.

Naposledy před týdnem v parku při mých oblíbených 10 kilometrech.
No, tak je fajn že ty nemáš problém se bavit. Což moc nevidím. Na druhou stranu je to docela pochopitelné, protože i ty píšeš že přišlo více mužů, což dlouhodobě kdo chodí často může být už otravné, to asi chápu.
Tak to je zase hezké.:-) Taky bych se rád někdy mrknul na nuda pláž, ale nevím jestli bych to dal:-)
Je to pláž jako každá jiná a byli slušní. Podobně v sauně, tam si povídám ještě častěji a několik pozvání na večeři v ní padlo.

Za mě je fajn oční kontakt, opakovaný a potom už je jedno, kdo začne i jak to skončí.
Chápu. Dobré rady a je hezké tady číst názor ženy, která je takhle aktivní. Nuda pláž sauna atd. Mám co dohánět
NezneLizani
NezneLizani Neaktívny pred 2 rokmi
Co bylo špatně? Škaredé zuby? Nebo mlel prostě blbosti😊
NezneLizani
Ach tak😊 ale je dobré tady mít i ženský názor na to, když vás osloví muž.😊
NezneLizani
To si nedokážu představit. To museli být buď mladý střeva, nebo hlupáci. Takhle se s ženami nemluví😊
Tak vis prd jak to pusobilo, jak ony vypadaly, jaka byla cela ta situace. Neni hned treba delat ze sebe za kazdou cenu simpa.ze.
Osobně si myslím, že větší šance ulovit je opravdu v reálném světě než tady.

Navíc máte okamžitou zpětnou vazbu. Hned víte na čem jste. A onen proces flitrování, zjišťování - je rozhodně mnohem lepší než zde.

Osobně nemám žádný problém ženu oslovit, pozvat na drink. Zatím jsem se tedy nesetkal s nějakou "špatnou reakcí". Ženu většinou zájem potěší. Tedy buď pozvání na drink přijme či prostě slušně odmítne. Ale vždy doprovázeno s úsměvem, bez rozpaků a vždy totálně napohodu.

Myslím si, že hranice a zábrany máte jen ve svých hlavách. Z pohledu oslovené - žádný problém.

Zbavte se strachu oslovit/pozvat. Nic špatného se rozhodně nestane. A co víc. Čím více oslovíte, tím více budete zjišťovat, že obava není opravdu potřeba.
Hezky napsáno a pravdivě. Blok je prostě jen v hlavě
Mam to stejne. Ale co se tyce milenek tak ty se vzdycky rekrutovaly z rad kamaradek nebo z prace. Uplne nejlip se seznamuje ve vyrobnich provozech kde je smiseny kolektiv. Ty buchty tam jsou zvykle pokecat s kdekym a casto jsou dost prijemne. A jinak treba s manzelkou jsme se sbalili na tanecni kolone nekoho jineho. Ja s bratrancem navstevoval kolony, vzdycky jsme tam popili, potancovali, casto jsme se vraceli s cislama od buchet co jsme tam "potkali". Manzelka s kamoskou zase chtely tancovat tak taky obchazely kolony. No a meli jsme na sebe stesti. Ale kde bych shanel zenskou dneska vubec nevim. Mozna bych mrknul na nejake zajmove krouzky v okoli a zkusil jestli tak nekoho fajn nepptkam.
Souhlasím. Nejlepší je to v prostředí kde to znáš. Takže v práci, když je tam něco použitelného, nebo prostě kamarádky kamarádů atd. Ale samotné oslovení už je trocha problém.😀