Ahoj.mne toto povedat moja tak jej pobozkam vsetko cco ma.chcel by som
Já jsem manžel, co se ho žena zeptala. Taky to chtěla vidět, možná napůl z hecu? Nevím. Nicméně proč to nezkusit? Zkusil jsem. Není to stejné jako se zenou, chlapi se mi nelíbí a nijak mě mužské tělo nevzrusuje, penis celkem ano. Asi součást cuckold. Výsledkem byla v poho zkušenost a pár fotek. Doma při ukazani jsme si to hezky se ženou rozdali a občas z toho stále čerpame fantazii. Možná bych být tebou začal z lehka, masáží prostaty, aby si zvykl, že to není tabu ani pro něho ani pro tebe. Aby se nestyděl za to, že věci okolo analu vzrusuji i hetero chlapi. Zbytek si musí srovnat on v hlavě. Po té mě zkušenosti jsem se třeba měsíc užíral výčitky, co sem to udělal ale pak jsem to hodil za hlavu.
Libí se MI a i MĚ tohle hodně vzrušuje. Manželovi jsem to nenavrhovala, prostě jsem se rozhodla a udělala to😊 Jen byl problém najít "toho druhého". A u manžela to nevypadalo, že by ho to nevzrušovalo😉
Ahoj chcela by si vidieť svojho manžela s iným mužom
Vždyť je to fajn . Na tom není nic špatného.
Jsi jako moje manželka:) :)ani neptal hihi
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
To je zase jednou pořádná blbost. Sex si dokáže víceméně kdokoliv užít s kýmkoliv, je to vesměs jenom v hlavě a o předsudcích, rozhodně to nemá nic společného s tím, co má kdo dole.
Já jsem čistokrevný gay a sex se ženou si v pohodě dovedu představit, i když jsem ho nikdy neměl a byl by asi dost mechanický. Ale věřím, že svým způsobem bych si to taky užil. Ostatně spousta gayů začínala s holkama. A naopak třeba sex s trans klukem (tzn. po tranzici z holky - tělo kluka, ale dole vulva) je pro mě skvěle představitelný se vším všudy včetně mazlení a něžností. Nejde o to, co má dole, ale že je to tělem i v hlavě kluk.
Já jsem čistokrevný gay a sex se ženou si v pohodě dovedu představit, i když jsem ho nikdy neměl a byl by asi dost mechanický. Ale věřím, že svým způsobem bych si to taky užil. Ostatně spousta gayů začínala s holkama. A naopak třeba sex s trans klukem (tzn. po tranzici z holky - tělo kluka, ale dole vulva) je pro mě skvěle představitelný se vším všudy včetně mazlení a něžností. Nejde o to, co má dole, ale že je to tělem i v hlavě kluk.
Cože to eviduješ? 

.
......nekrm to.......nech to o hladu
To zas úplně ne. U MĚ rozhodně ne a u manžela je to jen občas v rámci FEMDOM hrátek...a je to jen kouření😉
JÁ rozhodně ne, jsem hetero a tohle MĚ neláká. Ovšem manžela v určitých momentech nebo spíš situacích ano. Ale je obtížně najít vhodného adepta😉
To věřím. Když nechceš aby to dělal s gayem, který ojel kdejaký zadek a má kdovíjaké nemoci, tak je okruh hledání dost omezený. Jsem hetero a hezkýmu klukovi bych ho rád vykouřil, nesměl by to ale být gay.
Proste se zeptej, maximalne to odmitne. Jako chlap nevidim duvod, proc by se me takovy dotaz mel dotknout, a to bych do toho urcite nesel.
Já si myslím, že za zeptání nic nedáš a pokud je ten tvůj jenom trochu normální,tak se tomu zasmějete a nebo to zažijete
Pro sexblazen docela jsi překvapil že tvá reakce postrádá obvyklé, měl jsem jednu partnerku a se mě zeptala. To je snad poprvé v hystorii amatérů co ty jsi něco nezažil. Jen se chci zeptat znáš osobně oralnipani?

Chtěla bych vidět partnera s..
Máte hetero partnera, ale někdy byste si přála vidět ho v intimní situaci s jiným mužem?
Bojíte se mu to navrhnout, protože by vás s tím odmítl a myslel si bůh ví co?
Nebo co když se vám to jen stydí přiznat a vy se nechcete ztrapnit takovým dotazem?
A je tu případně žena, která to zkusila a ledy se prolomily, přesto že o sobě vždy prohlašoval jak je čistě hetero? Ujíždíte si od té doby na tom nebo šlo jen o pokus a dál se jede ve starých kolejích?