Okolie BB

Ahojte viete poradiť dobré miesto na sex v prírode v okolí BB príp. BR? niečo prístupné autom a zároveň schované. Rád by som totiž zorganizoval nejakú chlapskú akciu. Tipy kľudne aj do správ.

GOAMAN
GOAMAN Neaktívny pred 1 rokom
Ahojte niekto kto by chcel fajku okolo 14:00 cca? BB❤️ píšte mi správu
No vo zv neviem skorej v BB tam je toho veľa
v zv praveze viac😁 odjakziva vam tam fungoval cruising v parku pri zeleznicnej stanici, ktory je sice po vykoseni prazdnejsi, ale stale sa da dolu za rohom pod kopcekom pod vlakmi zabavit, niekedy... tiez tam mate parkovisko pod ostrou lukou s lesikom a autami honiacich si heterakov, nuda plaz na motovej lemovanej lesikom, alebo gloryhole v europe, ktora je vacsia ako ta bystricka. a urcite som netreba zabudnut male zabudnute parkovisko v budci oproti GLS pri naucnom chodniku boky, kde sa da naucit vselico o prirode 😈
Kde je ta nudaplaz na motovej?
Lebo ja viem len ze na molo sa chodi ale tam som stretol len par ludi a vacsinou som bol sam cez den.
ano presne tam, na mólo sa chodia slnit tak chlapi ako aj ženy. chodia tam prevazne len tí istí ludia, takze je to take komornejsie. napriek tomu lepsie ako ruzina, tam som vzdy cez den úplne sám, neviem, ci tam vobec este niekto chodí.
To fakt na priehradu chodím na ryby a sem tam sa tam opakujú ale tie stromy sú už preč
lesik nad medokysom pri plavarni. z opacnej strany - oproti hospicu co je nad Európou. dnu uprostred lesika je prijemne, intímne a obstriekane prostredie, v ktorom sa da poľahky zabaviť 😈
No to si počkám na tip .. že kde presne je také miestečko 😻...aj keď pochybujem dosť
No to by som bol aj ja zvedavý či dáke také miestečko existuje u nás. 😊