Rády ženy orgasmus jazykem?

V posledních letech se u mě rozjela chorobná závislost na lízání kundičky k orgasmu.
Jen mám takový špatný dojem, že o to ženy většinou vůbec nestojí a chtějí k němu dojít souloží.
V čem je orgasmus přivozený stimulací penisem a jazykem natolik pro ženy odlišný a má nějaká také téměř chorobnou závislost na lízání (ideálně "volná"/nevěrná z Prahy) ?

The_Licker
The_Licker Neaktívny pred 1 rokom
Ahoj. Já třeba orální sex miluji. A udělám se raději takto než při zásunu. Vlastně se i bez toho zásunu klidně úplně obejdu, když mi to kluk udělá pusou až do konce.
Každý má rád něco jiného, je třeba komunikovat, ptát se, zajímat se... Pak budou všichni spokojený *431*
Moc rád bych ti to udělal 👅 až by si mi dalla nabumbat tvého mlicka
Chtěl jsem napsat, že asi nebudeš nejostřejší pastelka v penále, ale ty asi budeš taková ta zlomená tužka, co leží dole pod vším a člověk ji najde omylem až po 4 letech školy, když maturuje, co?
Orální uspokojování je příjemné. Ovšem pro mě osobně je to jen příjemné. Penetrace penisem je podobná. Je to fajn,ale určitě ne všechno.
Ještě jsem nenarazil na ženu, které by to nebylo příjemné. Otázka mi případá stejná, jako ptát se dětí, jestli mají rády zmrzlinu.
Jo jako maji to rádi ale nevydrží to dlouho co mám zkušenost tak po 5 minutách max chtějí už zásun. Setkal jsem se s tím vpodstate u všech partnerek .Líbilo se jim to ale pak už žádoní po nějakých max 5 minutách a chtějí ho tam strčit.