najviac je ked mi napise chlap co ma v profile uvedenu orientaciu "bi" poviem mu ze dakujem ale nehladam nikoho bisex a jeho reakcia je ze - on nie je bisex a do profilu si to dal len kvoli tomu ze vela parov hlada bisex muza a neodpisuju mu na spravy ak tam ma hetero
... tak sa ho teda pytam ze ak hladaju bisex muza a ty ich len oklames v profile potom im to akoze nevadi ak sa maju s tebou stretnut? tak na to odpovie - ze oni sa snim potom nestretnu ak sa to dozvedia ale jemu to nevadi pretoze aspon mu odpisali a bez toho by mu ani neodpisali (co je pochopitelne ze nikto normalny tu nebude zacinat debatu o stretnuti s niekym kto nesplna jeho podmienka ale ok ok)
A este lepsie je, ked hetero chlap posle svoju fotku v damskom pradle, silonkach, steklach a parochni 🤷🏼♀️🤣 bezne toto hetero muzi robia ci? 🤔
Ono toto je asi u každého individuálne. Mne sa páčia tie spomínané stekle ale nikdy by som si dámske pradlo neobliekol a nikdy o sebe netvrdil ze som BI ked sa charakterizujem ako hetero. Ale toto sú kadejaké fetiše ktoré muži majú a to je si myslím iná kategória. Ale klamarov je tu naozaj dosť a preto sa nedivím ze žien na tejto stránke je ako šafranu.

Klamanie v orientácii
Je to tu smutné že tu človek môže napísať hocičo a nik z inak orientovaných tu nemá sebareflexiu, alebo inteligenciu a má tú drzosť že reaguje "PRAVDA ČESŤ VÝNIMKÁM, VEĽMI MÁLO VÝNIMKÁM nech nehádžeme všetkých buz... A BI DO JEDNÉHO VRECA, my vás tolerujeme, neobťažujeme, tak prečo obťažujete vy nás? Ak je niekto hetero tak je hetero..... a nenapíše si napríklad inzerát typu Som hetero ale mám chuť fajčiť muža ".... Toto hraničí niekde v poruche vnímania reality a zaradenia sa úprimne v spoločnosti" Ruku na srdce a objektíve si povedz kam patríš.... NEOBŤAŽUJ HETERO ĽUDÍ KTORÍ VEDIA KAM PATRIA A NEMAJÚ VÔBEC ANI NAJMENŠIU CHUŤ SI TU PÍSAŤ INZERÁTY TYPU SOM HETERO, ALE MÁM CHUŤ NA MUŽSKÝ PENIS!!!! Fakt už nevieme kde to napísať, úprimne.... nechceme nikoho uraziť..... len ľudia, rozmýšľate kým klamete a prečo to robíte????