Základ je kvalitní strava. Rýže je nej, žádné lušteniny, uzeniny. Poznáš rozdíl za pár dní.
Pouzivej na to urcene pomucky - balonek koupis i na eshopech. Vody malo! 2 dcl bych rekla ze uz je max. Radeji to zopakuj. Cim vic vody, tim hur!
A jak tady nekdo radi, vlaknina je je super. Psilium ani neni drahe.
A jak tady nekdo radi, vlaknina je je super. Psilium ani neni drahe.
Hlavní zásada při análním výplachu je nepoužít příliš mnoho vody. Nejde o vyplachování celých střev, ale jen o jemné očištění anální oblasti před sexem. Ideální je použít malé množství vody, přibližně 100 ml a postup několikrát zopakovat. Důležité je, aby se voda nedostala do střev.
Já osobně mám anální hrátky ráda a pro výplach používám balonek - intimní přenosnou sprchu z eshopu HotwifeShop.cz. Je pohodlný, příjemně se používá a umožňuje mít plnou kontrolu nad množstvím vody.
Já osobně mám anální hrátky ráda a pro výplach používám balonek - intimní přenosnou sprchu z eshopu HotwifeShop.cz. Je pohodlný, příjemně se používá a umožňuje mít plnou kontrolu nad množstvím vody.
Konzumuj vice vlakniny, napr. psylium jako doplnek stravy. Klystyr omez jen na klystyrovaci balonek, aby se vyplachla spodna cast konecniku a voda se nedostala hloubs do streva, co zpusobuje prisun dalsich a dalsich necistot - to vede k nutnosti hloubkoveho a dlouheho cisteni.
Balonek ma cca. 200 - 300 ml a to postacuje na vyplach konecniku.... Zkus, uvidis jak ti to bude vyhovovat ...
Balonek ma cca. 200 - 300 ml a to postacuje na vyplach konecniku.... Zkus, uvidis jak ti to bude vyhovovat ...
Jenom s tím Psyliem taky opatrně, protože způsobuje pocit sytosti, což třeba pro mě je problém.
Taky záleží co od toho čeká a na co se chystá, žejo. Jestli plánuje hodně hluboko tak možná přesně takové čištění bude potřebovat.
to jo, to je pravda ... ale pro bezny analni sex s penisem / dildem podle mne staci zakladni ocista :)

Anální sprcha
Žádám o radu ve věci anální očisty. Mám k dispozici pouze jen sprchovou hadici, nicméně i po několika opakovaných procesech nejsem schopen docílit toho, abych byl zcela čistý. Po nejaké době to začíná být velmi nepříjemné a musím to ukončit. Chtěl bych si užít anální sex, nicméně kvůli neodbornemu pročištění toho nejsem schopen.