Saunia Nové Butovice

Chodím celkem často a začínám si všímat, že hlavně v páře se dějí zajímavé věci. Zažili jste někdo?

Ano ale domluvené a ne tak že bychom někoho otravovali nebo pohoršovali. Nikdy se nám nestalo že by nás otravoval nějaký honič nebo tak něco. To že na ženu koukají to ano, ale ne tak, že by pohoršovali.
Takjsemtu7
Takjsemtu7 Neaktívny pred 7 mesiacmi
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Ve veřejné sauně jsem nikdy nebyl. Myslel jsem, že tam lidi jsou v osuškách. Nebo ne?
Vyrazí dneska nějací sympaťáci do Saunie v Butovicích?
My jsme zažili v páře v Saunii v ČB.
Jak byste třeba reagovali, když by si to tam před vámi začal nějaký muž dělat?
Vše je to o chování a přístupu, pokud bez jakékoliv interakce (úsměv, pozdrav, pár slov) začne chlap honit, tak bychom odešli. Zatím máme ale jen dobré zkušenosti, kdy se chlap většinou zeptal a nebo jen naznačil a z naší reakce usoudil že může pokračovat
Já byl v neděli s kolegyní s bylo až nepříjemně, kolik honiču se k nám snažilo vetřít.
To je samozřejmě špatně, nám to většinou nevadí a tak rozumím tomu, že se nám to děje, ale pokud je to člověku nepříjemné, tak by to měli poznat a vykašlat se na to
V těch Butovicích se teda dějou věci. Představa, že bychom se šli se ženou jen vypotit a nad námi hned onanovali chlapíci... Tomu se mi ani nechce věřit.
To nevím,asi by záleželo jak by vypadal a jestli by se ženě líbil a přidala by se k němu a nebo by mu s tím pomohla. Pokud by se nelíbil,odešli by sme.
Ale musi k tomu být i ta protistrana , ale jinak tam v páře se dá😉 (upravené)
Dá se domluvit lecos,to vy přece víte ne*4*