No a muzeme ti nejak pomoct?
Jo, je to smutné, no
pojd vezmu te do klubu do swingrs. udelame na to specialni party. ja myslim,ze dostanes vyucak s vyznamenanim, za noc .
V 28 panic mi neprijde tak hrozne. Podle profilovky vypadas dobře tak myslim nebudes mit problem, urcite te nejaka zauci :) Me je pres 30 a porad jsem panna. Poznala jsem tady i par lidi co byli bez zkusenosti jako ty a nijak zvlast to nehrotili. Uvidis jak se ted k tobe pohrnou
(upravené)
pro mě to není radflag, pro mě to je to co hledám a chci, ale nejde mi jen o sex, já chci vědět že jsem u panice první, pokud se liba se mnou taky poprvé jsem
prvá ženská s kterou se líbá tak to měla dělá šťastnou
prvá ženská s kterou se líbá tak to měla dělá šťastnou
jestli jses pořád panic měla bych zájem se s tebou bavit
já mám fetish na panice
Zajdi si do bordelu tam te poradne zaskoli to jsou nejlepsi devky a pak budou zenske silet co vse budes umet
Tak bordel není špatná volba.
Proč ne. Znám jednoho, co je panic v 56, i když má Porsche. Říká, že čeká na tu pravou, zatímco si honí levou.
hele ten je frajer tak to má bejt
Výborný, pobavilo! 
👍
Tak snad to Porsche někde najdu 😀
....zkus adventní kalendář s autíčky
😀 mám, ale asi bude až v políčku č.24
....tak budu držet palce

Tajemství být 28letý panic
Podělím se se svým trošku trapným tajemstvím 😃. Asi do 25let jsem po holkách vůbec nepokukoval. Studoval jsem, sportoval a měl koníčky.
A teď? Je mi 28 a už mě holky začínaj zajímat. Ale je to brutální redflag u holek, když zjistí, že jsem panic🥹😀 holky chtějí dominantního dobyvatele, což bez zkušeností vůbec nejde, abych dobýval!
I když jsem byl s holkou, co to fakt chtěla, tak ona ten první krok neudělala, což chápu 😀 ale neudělal jsem ho ani já a skončilo to trapným rozloučením na konci.
Pak si ale říkám, že vlastně je dobře, že jsem to na ní nezkusil, protože by to byl s jistotou ten její nejhorší sex 🥲🤣 a to si za rámeček asi nedám.
Sám sobě se v tomhle umím zasmát 😀 v osobním životě to tajím i před rodinou, ale vás s tím rád pobavím. Pojďte se mi taky trošku zasmát 😀
Have a fun!