První poloha

Pamatujete si ještě, v jaké poloze proběhl váš první sex? U mě to byl klasický misionář. Zajímá mě, jestli je to nejčastější „první zkušenost“, nebo jestli to měl někdo úplně jinak.

Když jsme to nedávno probírali u piva, všichni říkali, že začínali misionářem. Jaká byla vaše zkušenost?

V parku na lavičce, nasedla na mě a povozila se, proto mám pozici na koníčka nejradši :)
Holku jsem polozil na stul, roztahla nohy a mohl jsem si to uzit. Ja mel lehce upito, takze mi to trvalo tak 20minut :-)
Poprvé 20min? To jsi ale nemohl zasunout ne? 😄
To mam vzdycky, kdyz jsem opilej. To jsem pak "nesmrtelnej" :-)
Ze sousedkou mě bylo 17 jí 16 už první mela za sebou... a bylo to večer v prádelně ve sklepě u nás v bytovce a seděla proti mě z roztaženýma nohama na stole a já na špičkách bojoval😂 a dostal se do ní a snažil si to užít, bylo to bez gumy a naštěstí sem ji nenapustil 😂
Ve stoje zezadu v lese... kdybych byl trochu trpělivý, tak jsem mohl počkat a byla by to postel. :(.
Já jsem jenom ležel, ona mi nasadila kondom, sedla si na něj a za půl minuty jsem byl. Byla o dva roky starší a už se sexem měla zkušenosti...
Vím, že existuje spousta poloh a všechny neznám název.... ta první k nim patří a nikdy jsem ji neopakovala. To bylo tak blbý, neohrabaný, človĕk se skoro nemohl hnout, protože se nesvlíkal....
A jak to vYpadalo? Tohle je trochu moc obecný popis....
Rifle v půli stehen, údy natažené skoro u sebe, tĕlo do luku v poloze na zádech, aby se vůbec dostal dovnitř a netlačily pražce do zad*3* Asi by se to dalo nazvat misionářem, když zavřu obĕ oči. Původnĕ byl plán zezadu, ale nebyl schopen se trefit, na konĕ bych se musela svlíknout tak takhle jsem byla schopna ho rukou navést.
To mi připomnělo:

Řekl dál už nemohu,
k lásce nemám vlohy.
Zvolil špatnou polohu,
vlak mu ujel nohy.
Nejdříve si ho vzala do pusy a on zvadnul. Protože mě překvapilo, jaké tam je teplo. Priští víkend plný napětí a očekávání jsem poprvé zasunul při misionářské poloze.
Vtipné téma :) Blahé paměti to bylo také tak....
Ve stoje zepředu v zimě a na posedu v lese.