Učím se fotit

Ahoj učím se fotit není koho a není co sobota mam čas , Plzeňský kraj ! Plzeň je mi 30

btw, "fotky na místě stáhnu a smažu..." -- Googledrive uchovává zálohu, takže co nafotíš se automaticky nahraje do GoogleDisku a tam to zůstane i po smazání z mobilu.
Pokud to smažu na GDrv, v koši je to měsíc.
Pokud smáznu kartu (teda já mám ve foťáku dvě a jedu přes kopírák), pak není problém to doma hodit n CardRecowery a za hodinku mám fotky v plné kráse zpět.
Tohle nepůsobí věrohodně...
Jako -- komu nevadí vzít si neznámého člověka na focení, ten asi moc neřeší, jaké fotky mu zůstaly.
Prostě nebud epředvádět takové věci, tkeré by se nemohly dostat nekontrolovaně ven.
Ale takhle ukolébávat lidi, to je unfair a musím se ptát, zda to je neznalost, nebo úmysl.
A o Plzeňácích si fakt nemyslím, žeby byli hloupí a neznalí...

Sory, ale tohle je hodně debilní výmluva.
Buďto se učíš sktuečně fotit, pak k tomu fakt nepotřebuješ nahatou modelku -- napřed se nauč techniku a pak nadhoď poptávku -- pošleš portfolio normálních fotek a někoho ten styl přesvědčí.
A nebo jenom chceš fotit nahatý prdelky, chápu, je to skvělá zábava, ikdyž není ve foťáku film.
Tak to ale řekni narovinu --třeba "baví mne fotit čuňárny, chce někdo k sobě fotografa?"