Myslím ze dobrý nápad ale nemám skúsenosti a fakt neviem ako by to dopadlo . chcem veriť ze dobre a ludia sa zabavia .
Ja by som sa tiež pridal viem poskytnúť aj celkom mohutny vystrek. Len aby to časovo dobre vyšlo s mojou prácou.
Príspevok bol zmazaný.
Príspevok bol zmazaný.
Určite rád prídem. Kedy to plánujete uskutočniť?..
Aby som zbieral zásoby ☺️
Aby som zbieral zásoby ☺️
Pridám sa… napistekedy kde . Skúsim.
Idem do toho 🫡 už sa neviem dočkať 😊
Ja by som skúsil ešte som také nerobil :)

Bukkake
Sme obyčajný manželský pár ktorý je čo sa vzťahu a sexuality týka ako puzzle. Preto postupne posúvame svoje hranice bez toho aaby sme museli hľadať kompromis. Jednoducho si užívame. Naše spoločné krédo je však "nikdy nestriedame partnerov" netúžime po tom ani jeden a to sme pravidelnými návštevníkmi rôznych swingers klubov na slovensku či v európe. Uvažujeme o zorganizovaní bukkake akcie. Žiadny gangbang ani nič podobné. Ona by ležala nahá a nechala sa cela ostriekať, čím viac tým lepšie. Dotyky by boli dovolené a maximálne by pomohla rukou či v prípade sympatií ústami. Predstava je min 20 dobrovoľníkov. Celú akciu by sme točili a fotili. Vyberalo by sa aj nejaké symbolické vstupné. Ideálne keby sa účastníci vedeli preukázať aj bezinfekčnosťou. V prípade že by niekto mal chuť šukať nemáme nič proti ak si privedie aj partnerku/partnera. Má niekto s takouto akciou skúsenosti? Bol takto niekto? Bol by o takúto akciu záujem? Ak môžete zanechajte komentár aby sme vedeli či máme ísť do zorganizovania niečoho podobného.🤘😈😇