pár a pozorovatel

Radi se předvádíte na veřejnosti a nebo jen vybraným očím? Či raději pozorujete?
Myzprahy1
Myzprahy1 Neaktívny pred 8 mesiacmi
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Lákalo by mě vidět pár, jak si užívá. Je mi 38 a tak optimálně starší...
Plzeň? Přijedu, podívám se na Vás, pak můžem dát cigárko a odjedu. Ozvěte se *14*
Ahoj dnes 5.11 jdu do sauny barrandov bude nejaky par?
Taky se občas rád zajdu podívat. Svou první dávnou zkušenost v pozici diváka jsem napsal i do povídky abych se mohl podělit s ostatními.
Ahoj,

najde se hetero pár na dnešní pozorování v autě/přírodě? *15**92**277**362**71**75**73**250*

Já sympaťák na úrovni, budu se těšit :-))
Máme taky dost zkušeností se šmírákem....a nevadí nám to *4*
Ahoj, rád bych zažil aby nás někdo pozoroval a věděli jsme o něm. Musí to být asi vzrušující.
Ano jak sem byl u vody tak sem ležel na dece a kluk mně honil a kouřil pero a ostatni se na nas divali a šmirovaly nam to nevadilo jak si dva kluci kouřily pera
Je to velmi vzrušující. Zažili jsme nechtěně.
Pokud tu jsi už od začátku,jak neustále píšeš,proč jsi na témata neodpovídal už tehdy a píšeš odpověď až po letech?
Omlouvám se " gumovému hovnu ", že jsem k němu Peetchu39 přirovnal. To jsem opravdu, ale opravdu, dělat neměl.*243*
DigDag
DigDag Neaktívny pred 4 rokmi
kdepak da se najit i vice nez jen nejaky tupec
Wellness v Brně pár co by rád diváka ? Třeba o víkendu
Kdepak. Chodíme do saunie Butovice a tam se vždy někdo najde , kdo se jen diva
Ahoj ja 30 let zitra 12.5 2026 jdu do sauny butovice, najdu tam par ktery bych mohl pozorovat?
Rád půjdu s vámi. Na paní je krásný pohled 😉
Rád bych zkusil pozorovat. Doufám, že se mi časem poštěstí a s nějakým párem se zde domluvíme.
Nekdo na realne setkani roudnjce nad labem *171*
Já bych mohl pokud je to aktualzni ještě
Docházím k názoru, že je asi nemožné zde najít pár, který by měl zájem o pozorování jejich hrátek.... Původně jsem hledal pár na trojku, ale neúspešně, tak jsem zkusil i toto, tzn. bez připojení a také nic....
Rádi provokujeme na plazi, bokem města samozrejme. Často si někdo honi pero pri takových provokacich
Hledáme s kamarádem 22 a 20 let slečnu či ženu do trojky na dnešní večer v olomouci viz inzerat
Stále nikdo, koho by vzrušovalo mít účast při sexu? Já pohodový a rád se kouknu. Vše po domluvě a Vašich podmínkách. Mějte se. Jinak jsem ze severní moravy.
Musí to být fajn.Již dlouhou dobu to chceme vyzkoušet a někoho si přizvat.
Ahoj rád bych našel pár kterému by nevadil divák já jsem diskrétní jen nadrzený 34lety jihomoravak heterak tloustik s mensim bez prostoru
Ahoj. Hledám pár, který je u sexu rád šmírován. Pokud by se zde někdo našel, tak se rád kouknu. Vše po domluvě.
Ahoj, jsem 19-ti letý mladík, který by se rád díval na hrátky páru. Byl bych tichým divákem, který by Vás jen pozoroval, bez tělesného kontaktu. V případě zájmu není problém Vás natočit, nebo nafotit na vaši kameru/fotak. :) Prosím Praha a blízké okolí :)
Ahoj, dnes večer si pojedem s přítelkyní užit na hrádek na pláž proti Komárovi, nemáme nic proti pozorovateli, ale určitě nemáme zájem o nikoho kdo se bude snažit zapojit, jsme na 100% proti!!!
Ahoj,rad bych našel par který by se nechal pozorovat při sexu Opava Ostrava a okolí.
Taky bych se rad dival na par jak si to delaj,musi to byt krasa
Ahoj, rád bych byl váš pozorovatel najdu pár nebo jen ženu?
Nejaka zena co by rada par k+k a videla jak si uzivaj a davala jim ukoly ? Chomutov most kadan a okoli
Ahojj najdu tady par ktery me veme mezi sebe a poradne si to uzijem ve trech??
nam se to líbí... uz sme to skouseli...
Najde se nejaky par, co by se nechal pristihnout? Sc zc
Rád bych viděl milující pár,mohu prijet Tabor Příbram Pisek Benesov Praha a okoli pokud by měl někdo zájem napište zprávu.
Taky bych rád na někoho mrknul nebo někoho vyfotil, zrovna tak i obráceně, ale nee někde na veřejnosti nebo v přírodě, ale v nějakých krytých, kamenných prostorách. Je mi přes 50, jsem z Liberce a líbí se mi baculatější postavy. Více včetně kontaktu mám ve svém profilu.
Ahoj, jsme manzele 47 & 43, radi jezdime na jezero Berzdorfer see, pobliz Gorlitzu, kousek za plaz Blue Lagoon, je tam plno krovi...krasne se svlekneme....bylo by fajn, kdyby nejaky par prisel k nam a byl tam s nami, mozno i samotny muz.
Radi jezdime na jezero do Gorlitz jak bude počasí jsme tam.vzajemne podivani je fajn a možna ??
Ahojky
rád také jezdím na různá jezera a pod. V Německu občas zajdu zablbnout mezi křoví k jezeru u Žitavy.Na Berzdorfer see jsem ještě nebyl.Rád se ale s Váma někde sejdu.I když momentálně je ještě dost zima?!
Dejte vědět
Je tu spousta mužů co chtějí a když přijde na domluvu tak nereagují.
a nebo naopak-odpovidaji ale bez zpetne reakci
Ahoj, sice nesplnuji vek nas 40, ale pokud akceptujete i mladsiho 33/170/70 tak se rad podivám, vymyslime scénář, jinak pravidla jsou od toho aby se akceptovala ;)
Pokud chcete muzem vymenit civilní foto. Pokud ne, tak jasny s chapu
ahoj, rád bych našel starší pár, který by měl zájem o diváka z jižní moravy.
Co dnes v pět v Hronovicke máš zájem
Rád bych se na někoho kouknul (nebo někdo na mě) . Je mi 55, věk u vás neomezuji, hlavně ne pak směrem dolů. Zázemí nemám, ale inzerát tady je už pěkně dlouho. LIBERECKO. Díky za nabídky.
V pondělí kolem 12h Vlkov,uterý ver stejný čas CEP2,pokud chce někdo pošmírovat a pohonit má možnost ale bez jakéhokoliv kontaktu,ani slovního.

Ahoj kterej par chce pozorovatele co je bude pozorovat a treba fotit.Ja Ukraj 40catnik zdravej slusnej a hlavu taky nemam jenom na cepici sportovni postava dole 18cm..tesim se na vas:-)*4*
Co třeba někde v lesoparku Hostivař nenajde s e fajn pár ?
Ahoj najde se zde pár co by se rádi někde předvedly ?třeba v přírodě v autě či jinej návrh ?Praha
Tak už se mně to jednou stalo pěknej pár co si to rozdával v autě pak vedle auta - bylo to předem dohodnutý a super akce jenže to braly jako ulet i když mně pak psaly že jsme měl zůstat déle že partnerka mně chtěla kouřit :-( tak bych rád našel znova takovou akci Praha
Ahoj, jsem 30 lety sport. sympaťák a hledám zde pár který si rád užívá trojku jako já. Dlouhodobě jsem se s párem scházel takže zkušenosti mám bohaté.
Nabízíme trojku u nás doma.baculka a tlouštík.sex s ochranou,kouření bez ne do konce,klasika.diskrétně. 8-15hod 702552208

muzes koukat jak sukame a jak se udelame
Chcem najst nejaky par ktory mozem pozorovat cez kameru. Najdem takych? Foto poslem :D
Hledám pár, kterého vzrušuje sex před divákem.
Manzelku sukal arab, ja pozorovatel, sukal len do analu strasne tvrdo, strekol na bracho, musela vsetko zjest a dofajcit mu pero, po tomto sexe viem co zeny chcu nie manzelov ale vselijakych kokotkov, od nas len peniaze

My sme starsi par, ona 42, on 55 a zatial sa nam bez vaznejsich problemov podarilo cez inzerat najst smiraka a bolo to hodne zaujimave a vzrusujuce. Vzdy sme tomu nechali volny priebeh a zabezpecili mu aby pocas vecera na nejakej obycajne horskej chate mal na nas neruseny vyhlad. Nic sme nerobili na povel, len sme nechali plynut vecer plny sexu. On si podla stop vonku i neskorsej odpovedi na amateroch vzdy prisiel na svoje. Bola to vzajomna spokojnost. My sme mali vzdy len podmienku, aby sme ho videli tiez ako honi. Nic viac. A urcite budeme v tom pokracovat este riadne dlho...
Ahoj, na šmírování se těším, napište kdy a kde. casad@seznam.cz 29 let. Dan
hladam par ktory sa niekde v prirode alebo v aute predvedie pred divakom popripade trojka ak chcete :)
rád pozorujem Ke - sauna - Nuda -pár -žena
aj my sme PAR 27 30 a hladame pozorovatela rad ukazem svoju sexi babu len nemame miesto a nemame normalneho chalana divaka je to problem
rad bych se dival na 2 mlade kluky...najdu?
pozorovat v Kolíně (na Kolínsku) zdá se. :(
S přitelem hledame pozorovatele, plzensky kraj.Jen vazne
Ahoj, ahoj, rád bych vás pozoroval, napište kdy a kde. Východní Čechy. Věk 29 let.
rad se pripojim napiste vice do vzkazu dik predem budu se tesit
Ahoj rad kouknu na nějaky pár z Hodonínska a okolí.
sme sexi parik z BA kto by chcel sex live ? naj niekto s miestom paci sa nam predvadzas sa
čo tak v mojom obytnom aute pristavím ho kde sa dohodneme a pozriem si ...
Ahoj,můžeme se dohodnout,když se ozvete
ahoj hlapi,prosim vas hledam foto jednoho mladeho paru(ona ase20-28_on28-30let) z ukrajinu,co chas od chasu tam hodi na seberak,udelal sem par fotek toho paru,ale stratel mobil,proto prosim vas panove kdo ma foto tohoto paru,a to urcite mate,vedel sem jak pozorujete a honete curaka stejne jako ja,tak dajte vedet,dekuju.
rad by som sa pozrel ako sexuje par v prirode v piestanoch alebo na nuda plazi ratnovska zatoka najde sa niekto? piste spravy
nájdem pár alebo dámu z NR a okolia, ktorých vzrušuje, keď sa niekto pozerá?
rád by som bol prítomný a pozoroval nejaký pár v akcii
sme sexi par ak by niekto chcel pozorovat cakame ponuku ))) okolie BA
Najdeme pozorovatele od Roudnice nad Labem budeme se těšit
Jirkaaneta-Tak ted jste tomu dali...Vsadím se,že už ted máte zasypaný vzkazník zájemcema!?
Ahoj rád bych pozoroval pár při sexu . A honil bych u toho nějaky z Mladé boleslavi a okolí?
U nás už bylo pár pozorovatelů,velmi rajcující být šukána před honičem.
ahojky,
pořád vás rajcuje dělat to před honičem?
Toto leto v Chorvácku sme našli malú FKK , bolo zamračené , takže sme tam boly sami(takmer). Motal sa tam jeden chlapík, len tak sem a tam. Natieral so ženu olejom a pozerám on stojí tak 20m za stromom a naťahuje si péro. Začali sme sa milovať ,už som ho nevidel a on sa zrazu objail tak na 3m s pérom v ruke. Vravím žene, tu je , ona pokračuj. Po chvýli mi naznačil , či môže prísť bližšie, alebo niečo také. Boly sme trochu zaskočený, tak sme prestali a on zmizol. Dodnes nám vŕta v hlave, čo bi bolo , keby bolo. Táto predstava nás vzrušuje. Tolko príhoda z letnej dovče.
Zažili jsme podobnou příhodu. Na pláži na Fuerteventuře jsme leželi nazí, já chtěl zasunout, ale žena ne - bylo na nás ze všech stran vidět. Má chuť na sex ale zapříčinila orekci mého péra, tak mi ho žena začala nenápadně honit. Najednou manželka utrousila "jen se dívej", podíval jsem se proč to říká a vidím naháče, jak si kousek od nás honí péro. Docela mne to vzrušilo a za chvilku jsem před ním stříkal - koukám, že on taky!
Hrozne rád by som pozoroval pár pri hrátkach, najlepšie v Saune alebo v prírode. Iba pozorovanie, bez telesného kontaktu. Ak by ste mali záujem, budem rád ak sa ozvete...
ahojte.ja sama mozem masturbovat alebo s partnerom predvedieme spolocny sex za ... nam :) ak je zaujem,piste postu ;)
Mušovská jezera, Hády-šla by tam se mnou nějaka holka, pár který se nestydí a nechal by se tam dívat,osahávat,lízat, prstit,sexovat ? Bokem nudy,pěkná místečka. trocha exhibice,voyaerismu,prostě trošku zpestřit klasické opalování :-)))
Rád pozriem na pekný aktívny pár a pohoním pri tom. Najlepšie v prírode. Len z diaľky a diskrétne. Ja slušný, ale zato večne pri chuti :-) z Ba.
ahoj rad by som pozoroval sexi par pri sexe cele SK.
Laka nas predstava , ze mame divaka pri nasom milovani :)))
Mate niekto uz nejake skusenosti s niecim takym ???
raz sme urobili predstavenie pred rodinnymi priatelmi. len sa divali, nepridali sa, ale bolo to strasne eroticke. len tak mimochdom casto chodim do BA a Videne, ak chcete mozete si to predo mnou vyskusat :-)
Takze to bolo vzrusujuce pre obidve strany ????:))))

Noo ponuka znie lakavo nato aby sme ju vyskusali :))
Ty mas skusenosti s pozorovanim ???
No ma to jeden problem ze my nebyvame v BA :)))
Ak by ste mali zaujem mozem byt vas divak :)
DNES JEDEM NA PRAHU MÁ NĚKDO ZÁJEM SE DÍVAT A HONIT.MÍSTO KDE JE KLID ?PÍSNĚTE PÁR I JEDNOTLIVEC
Ahoj je tady nějaký pár z JM který chce zkusit své hrátky před nahým pozorovatelem ? mohu Vás třeba i nafotit... vše je jen věcí dohody..
kua,zmeškal som-prečítal som si to až teraz...písni kedy tam budete ...
Ahoj, ak je tu nejaky par z okolia zahoria alebo moravy, napiste a urcite vam odpisem a mozno to vyjde. Dakujem... :)
ahoj má někdo zájem o pozorovatele v českých budějovicích
Pražský pár, který by chtěl být pozorován 25letým sympatákem? :)
jsme z kopřivnice,chodíme na nuda do Lubiny na přehradu větřkovice.Jsou tam takové malé pláže kryté křovím,chodíme tam souložit a zjistili jsme že máme spoustu pozorovatelu a taky u toho masturbují.Tak kdo to tam zná,nestydte se a taky se předvedte a nebo se jen dívejte.
Zdravim, az sice reaguji na prispevek psany pred 10ti lety, ale obcas na nuda v Kopru zajdu. Kdybyste tam nekdy v lete meli cestu a ozvali se, tak bychom se tam potkali.
Mohli by ste prist aj do Ba :-)
Tu uz dlho hladam suloziaci par v prirode a nic :-)
Pražský pár, který by chtěl být pozorován 25letým sympatákem? :)
Taky se rád dívám. A můžu i něco nabídnout - mám kde, můžu fotit, nebo filmovat a umím masírovat (klasika, lávové kameny,...). Najde se nějaký pár???
Moc nás oba vzrušuje když nás někdo pozoruje, a vrcholem toho je, pokud je vzrušíme, že se pár začne osáhávat a muž honit čůráka.
V létě jsme šukali v podvečer na pláži v Chorvatsku, doplaval k nám muž, díval se na nás , pak vylezl z vody a měl velkýho tvrdýho čůráka. Honil si ho a pak pomalu přišel až k nám, ještě chvilku honil a pak nás oba mohutně postříkal. Vlezl si do vody a zase odplaval. Měli jsme oba šílenej orgazmus.
Ahoj, máme podobné zážitky. V Chorvatsku každý podvečer sexujeme na pláži a vždy se kolem sejde pár pozorovatelů a honičů. Někdy se i přidá pár k nám. Nás to vždy vzruší, když nás pozorují.
Také máme toto rádi,sexovat a být pozorováni
Ahoj take nás láká to samé ,máme podobný zážitek z chorvatska ,šnorchnovali jsme u břehu a pohledný muž schovaný mezi kameny onanoval věděl o nás a očividně ho to vzrušovalo a nás také ,tak jsme se postavili tak aby na nás viděl stáhnul jsem partnerce plavky a začaly se vzájemně uspokojovat úžasný zážitek ,co se nekde "náhodou" potkat a vzájemně se vidět
Tento utorok (01.05.2012) bol v Cunove manzelsky parik a rozdaval si to v krovi. Honil si pri nich este jeden pekny mlady chalan. Takze som sa dival aj na parik - aj na chalana, moooc rajcovne. Dakujem touto cestou za zazitok Skoda len ze to vsetko trvalo velmi kratko na moj vkus
Ak planujete este mrdat v prirode, dajte vediet kedy a kde rad pridem pohonit a povzbudit Vas fanda....
Rad kuknem na pekny par a pohonim pri tom.
Ja diskretny a slusny z Ba.
Ak vás možem diskretne pozorovať a pritom si honiť, niekde na Liptove,tak mi prosím napíšte!Ďakujem!
Je tu někdo z mostecka kdo by chtěl být viděn a nebo pozorovat?
radi chodime sexovat na piskovnu u branan
také tam chodím,škoda že jsme se tam nesetkali
49°14'25.671"N, 16°42'45.457"E Někdo kdo se rád dívá a nechá dívat? Parkoviště v serpentinách směr Ochoz.Perná,ATC Merkur
rád bych se podíval...ozve se někdo???
Je aj niekde na Liptove nejaké parkovisko, kde by som diskrétne pozoroval nejaký pár ako sa miluje?
49°14'25.671"N, 16°42'45.457"E Někdo kdo se rád dívá a nechá dívat? Parkoviště v serpentinách směr Ochoz.
mohl bych vás někdy pozorovat?slušný 47let
49°14'25.671"N, 16°42'45.457"E Někdo kdo se nechá dívat? Parkoviště za Klajdou směr Ochoz.Dogging.
Ahoj, já a kamarádka hledáme muže / kluka / dámu / slečnu, který/á by se chtěl/a podívat na naše hraní. Jde skutečně jen o koukání, kdo to nechápe, nemusí vůbec psát. Ona blondýnka, 27/168/58 prsa c.3, já 27/185/70. Chci ji předvést cizímu, je lehce sub, takže půjde trochu o divadlo před tebou... Můžeme se domluvit na nějakém hotýlku, nebo přímo u Tebe. Jde o zábavu, ne o komerci! V případě zájmu se ozvěte zprávou..
PRAHA!
Ahoj, hledam pár z Prahy, co bych mohl pozorovat při sexu... par, ktery me vezme k sobe jako aktivniho divaka... chci byt u sexu paru, ji lizat, mackat prsa, jeho pohonit, pokourit, sám se moci udělat. Vše na domluvě, aby se to libilo Vám.... Ja 39/175/85/15 cm, foto poslu obratem, ...Praha
ahoj radi se s pritelem podivame 735053760
Najde se tu nějaký pár, co by chtěl pozorovatele? Já 22 let, 189/80/19 Praha. Díky za odpověď
ahoj rád se koukám muj mob.775515539
hledám pozorovatele z UL a onanistu pro partnerku
mam zajem , ja 45 184 90 18 z usti , zenac .....
Ahoj, chtěl bych se zeptat párů, které mají zkušenosti s pozorovatelem při jejich milování, nebo o takovém zážitku sní, co je na tom nejvíc vzrušuje.

Aby bylo milování vidět z nějakého veřejného místa? Ta náhodnost, že může být pozorovatel kdokoli?

Nebo naopak v soukromí, v blízkém kontaktu, když se může pozorovatel dívat naprosto zblízka na spojení vašich těl?
moc nás laká mít v ložnii divaka který by nas pozoroval hezky z blízka a přitom si ho honil
ahoj,rád se nechám pozvat,jen se domluvit
Nájde sa pár, ktorému sa možem DISKRÉTNE prizerať /bez aktívn.účasti/ ako súložia.Najradš.Rbk a okolie.Ja 45 r. sympatický muž, ktorého to veľmi vzrušuje!
najdem par ktory ma zaujem?
no ja ti poviem sme par sexi 24 27 hladame dlho voyera s chutou nas pozvat na nejaku akciu ale zatial sme stastie nemali
No my radi pozorovatele, ale pravdou je, ze kdyz se aktivne zapoji, je to jeste lepsi :-). Minule prisel, pritelkyne svazana, oci zavazane satkem a nevedela, jestli tu nekdo je. Satek brzy spadl a zabrany jakbysmet. Hezky jsem ji sukal zezadu, chytil za vlasy a pozorovatel ji nacpal svuj tvrdy ocas do pusy... Bylo to boziii, uz se tesime na jeho dalsi navstevu
Tuto sobotu je v Liberci nahaté koupání. V odpočívárně pod saunou Afrikana už je sex pravidlem. Páry tam chodí šukat a pozorovatelů je taky dostatek. většinou mužů, ale někdy i další pár nebo žena.
Jsem 44 letý VŠ z Českých Budějovic, rád bych našel pár na přátelství, který se rád předvádí. Napište na mail cerveny-trpaslik@seznam.cz
Väčšina príspevkov je z Čiech. To na SK nie sú chlapi čo sa radi pozerajú?
Ale sú, ja by som si vás veľmi rád pozrel.... rajcuje ma pozerať na milujúci sa pár..
Ale aj na slovensku sa taky najde, teda JA urcite!! :)
Existuje pár,kterému nevadí divák? Už skoro přestávám věřit.
Rádi si sluníme a opalujeme u vody a manželka se ráda ukazuje jak to vyplývá z naší galerky. Je to otázka poslední doby nevíme kam se vypravit kde bychom nikomu nevadili. Budu rád když zde získám nějaké inspirace.
Nejdříve poraď kam se jít opalovat.
je tu nějaký pár ze Zlínska,který by chtěl diváka?případně víc.....Honzei5.divak@seznam. cz, ozvete se?
Vrušuje nás svlékat manželku,když je u nás pánská navštěva,i kdy dotyčný o tom neví,ale manželka je od něj nahá s roztaženým análkem kousek od něho.Za dveřmi někdy i jsou pootevřené.Je to parada.
Ahoj. Odkud jste? Nechtěli byste pozorovatele?
Hodně lidí si to tu plete se seznamkou né????
Daleko lepší je, když by o tom věděl. Občas to děláme před jedním známým tak, že on přijde, manželka se oblékne do něčeho, v čem je jí vidět skoro všechno. Provokuje, koukáme na TV, popíjíme a pak si to před ním rozdáme. Ale jak to někdo psal kdysi dávno v tomto vláknu, známe ho už dlouho.
Takže, je-li někdo trpělivý a není dotěrný, umí být zábavný atp. tak může mít u párů šanci...
Ahojky, jsme pár ze severu a občas zajedeme do sauny Aquadromu v Mostě. Najde se někdo , kdo by nás zde chtěl pozorovat při našem dráždění a sexu ? Domluvíme si termín společné sauny.
Ještě platí ta vaše 3 roky stará nabídka?
To nas taky laka je to dost vzrusujici
Ahoj. A odkud jste? Ja bych mel zajem. Jsem 23 letý student ... na prani zaslu i foto ;)
ahoj taky mne to laka a rad se přidam a budu vás pozorovat když vám nebude vadit že jsem ženatý
Našel by se v Plzni pár, který se rád nechá pozorovat? Jsem 23 letý student, štíhlé psotavy s vyholeným klínem. V přípdaě zájmu také rád něco předvedu ;)
Pozvi más k sobě do bytu a můžeš se na nás dívat,jen dopoledne a na jablonecku.
rád vas pozvu už jsem vam psal a pokud bude zajem i nafotím galerku Byt Mam ve Velkých Hamrech. Pepa pe-fi@seznzm.cz
napiš něco o sobě a dáš nám svůj telefon?My jsme 60 a 47 ona vdaná a on ženatý,proto musí být vše utajeno a můžem jen ve všední den dopoledne.Máš nějaké představy o setkání?Napiš prímo na můj nick.M+S.
Minuly tyden tu nejaky par on 22 ona 21 hledal nekoho, kdo by je na nejakem neutralnim miste v prirode na kraji Prahy pozoroval a pak partnerku postrikal. Chtel bych vas kontaktovat, ale nemuzu ten prispevek najit, taxe kdyztak ozvete, diky.
Ahojte, mam 24r., som sympaticky mlady chalan. Rad sa pozeram na ludi, ked sa miluju a chcem oslovit par z PRAHY, ci by Vas moja ponuka neoslovila. Na vikend od 20-22 som v Prahe (na Belgicke ul.). Ak by bol z vasej strany zaujem o stretnutie budem rad. Rad vas aj nafotim alebo natocim pre vasu potrebu, ak by ste chceli este cosi viac, tak ma iba potesite! S pozdravom Peto
No myslim ze je to dobry zacatek... kdo nema zkusenosti z 3kou. Jako ja :)). No proste jen tak prijit.. divat se .. a podle okolnosti a nebo ten par ho pak vtahne do deje. Asi by jsem to resil uplne stejne. Prva bych se jen dival... prislo by mi divne prijit za chalpem a sebrat mu jeho partnerku se slovy "ted si uziju ja". Ale ja jsem pro kazdou legraci... takze proc ne a dival bych se rad.
Je mi 52 let a sex mám strašně rád.Bohužel v současné době,kdy řádí tolik pohlavních nemocí vidím úlet v nekontaktním sexu,dle hesla vidět a ukázat.Kdybych potkal starší pár,který se mnou souhlasí,byl bych moc rád
Ja se moc rad ukazuju je to vzrusujici poslu video panulik@seznam.cz
Moc rad se ukazu po netu pekne si honim i v pradle poslu video panulik@seznam.cz
najde se nejaka zena ci par ktera hleda pozorovatele
Ahoj,
vzrušuje mne pozorovat cizí pár jak si užívají sexu. Chcete-li být v opačné situaci a líbí se Vám být pozorováni napiště.
Milan
Ahoj, moje útulná prodejna v Praze na Vinohradech je k dispozici páru, který by rád souložil přede mnou nebo se jen ukazoval jak si spolu hrají. Budu vás povzbuzovat.
ahojte , ja mam najradsej ked ma maser masiruje a moj manzel sa na mna pozera ...mali sme jedneho znameho a ten ma chodil masirovat a stalo sa ze raz pri masazi ma zacal provokovat a masiroval mi muslicku az som sa urobila ,pokracoval dalej a mne to bolo uzastne a moj manzel sa pozeral a bol velmi vzruseny ...ked maser odisiel , tak sme sa krasne milovali ... taketo masaze boli castejsie :-) , len raz sa stala taka vec ze nahle zomrel a od vtedy som nemala taku masaz a veeelmi by som ju chcela a aj moj partner by to chcel aby ma niekto masiroval , hral sa somnou a aby sa mohol na to zase pozerat ....ak by ste vedeli o niekom , dajte nam vediet ....dakujeeeeem ...mam aj foto
Ozvěte se na saveni@centrum.cz díky
...veľmi zaujímavo popisuješ Váš zažitok - niečo podobné by som chcel zažívať v úlohe toho maséra - škoda, že hľadáte staršieho - mam "len" 38, držm palec pri hľadaní
Najde se pár který by si šel užít úterý,středa?
Ahoj.Nezajde koncem týdne nějaký pár,žena předvést něco hezkého k vodě ?
Budu v Praze tak chci jít na Šeberák. Je to v nadpisu:-)))
Mám zkušenost že dobrá je pozorovatelka!Většinou se přidá!
Tak jestli máš zájem - uvítám to.Písni na FKAMCA@seznam.cz
V poště jsem měl vzkaz,že na můj příspěvek reagoval/a 147258369,ale nic jsem tu nenašel??????Nevadí-zopakuju-R ád bych našel kamarádský pár-jako divák.Pár,který to těší,vzrušuje.....bude li něco víc-je na nás.Nejen pardubicko
tak doufám,že tento se neztratí v Berdmuntským trojuhelníku.Jen jsem psal,že na kávu jsme odsebe dost daleko.Ale jak bude počasí na pláž a výlet těch 100km zas tak moc není.Když bude zájem trvat tak dej vzaz.
Ahoj,zájem trvá,jen víš jak to bývá-pak to vyšumí do ztracena.No uvidíme,ale Ty tu píšeš sám. Co partnerka??
Vždy musí být z dvojice někdo aktivnější.To vše ostatní pak už záleží na situaci,okamžité náladě a chuti třeba provokovat.
Ahoj,uvítal bych něco konkrétnějšího :-)
Těžko můžu říct něco konkretnějšího.podle čeho mám odhadnout zda bude nějaký zájem?Vždyt ani nemám dle čeho usuzovat.
Ahoj chce se někdo dívat?Já 29let a moje přítelkyně 19/166/52č.2 máme rádi publikum.Jestli jsi z Ostravy a chceš se podívat jak jí to udělám,můžem zajít na pivko a potom někde do soukromí.Může vás jako diváku být i víc najednou.
Rád bych se díval na vaše milování. Parkrát jsem to zažil náhodně u vody a je to docela vzrušující. Olomoucko
Našel by se odvážný pár, který by se předvedl v pondělí 12.3. v Liberci v Babylonu třeba v páře manželskému páru?
Ahoj. Nechcete se předvést v sauně na Barrandově zítra kolem14 hod.? Víc v nicku FKAMCA
Ahoj.Kdo se chce z párů předvést tak sauna Praha Barrandov v novém aquaparku je ideální. A v létě rybníček naproti Šeberáku. V té sauně budu dnes cca.13 -15 hod. :-)))
A co v Brně,tady se dá předvést kde?
Pokud je opravdový zájem tak v sauně -kterékoliv,za chvíli už i v Růženině lomu.Jestli bych Vám u toho nevadil dejte vědět.
Není lepší pozorovatelka?Nám se přihodila a fotila i se přidala!
To možná je,ale co mám dělat když jsem chlap :-)))
Není nejlepším řešením navštívit nějakou SW párty? Ta můžeš pozorovat a být pozorován jak si přeješ...
No nevím párty?Takové náhodné
setkání(nebo skoro)má určitě jiné vzrušení.Třeba pláž když je vidět,jak jí třeba ten zájem těší (vzrušuje)a jak se ukáže a kam až pujde aby upoutala.A na druhé straně to nenápadné přesouvání,abybyl dobrý a nenápadný výhled?A zachovat dekorum,před puritány.Takové vzrůšo párty dát nemůže.Tím neodsuzuji swingerpárty.Ale tam se to očekává a ještě víc.
no jo,ale kde je taková pláž kde nejsou ti puritáni,kde se to spíš očekává že tam nějaký ten pár jde jen za tím učelem.Taky by jsme s přítelkyní takovou vyskoušeli.
jezdíme občas do Poděbrad na koupák (je socialní zářízení, občerstvení).No a zda se dá a dojaké míry laškovat,aby to nebudilo pohoršení- je otázka složení,ale na konci pláže to je víc intimní.A již to tam bylo zajímavé at to byl klučina,kterému se nenápadné dívání stačilo k uspokojení. Tak pár,který nabral odvahu k nenápadnému milování.
Je to hodně o složení. Často tam jsou rodiny s dětma. Docela fajn pro exhibici je Kamencovo jezero - část nudi sektoru tvoří prirozený les, takže lze zalézt více či méně do houští, za stromy či terénní nerovnosti , do stínu či na mítinku...Ale počítejte s tím, že tam chodí i dost diváků, takže stačí se uklidit před sluncem do stínu nebo na cigárko nebo jen do klidu.. a naráz jsme mměli okolo deky několik poposedávajících chlápků s pérem už v ruce... a dalších pár nervozně kroužících atd... A to je to co tady řešíte - komfortnější je dohoda i na takovýmhle místě... Ono když se víc použije hlava tak to je jasný - pár co chce exhibovat tak to dá najevo neverbálně, oční kontakt... zkrátka strany maj jasno... pak ok...
Jistě, na sw nenápadné přesouvání aby blo dobře vidět opravdu není, tam si klidně lehneš se svojí partnerkou vedle již souložícího páru a obohacujete se vzájemným díváním nebo dotyky. Na pláži to je přesně tak jak píšete, hledejme obojí, každého obohacuje a vzrušuje něco jiného...
Kdo chce být pozorován ten už je!Dokonce má počítač jako knížku ve veřejné knihovně!Proč tady,kde by mělo být perfektní zabezpečení!
musím se přiznat že této realkci moc nerozumím...
Máte někdo zkušenost být divákem páru? Já už inzeruji strašně dlouho,bez požadavků na věk,míry,váhy.Pouze diskrétnost a stále nic.Občas někdo profi,ale ro není ono.
děláš chybu,nemáš místo a nějaký scénář (úvod)
Ahoj. Jaro už se blíží! Kam se chodíte předvádět? Když je teplo? Někam k vodě? Rádi se přijedeme podívat! Jsme pár z Plzeňska!
Tak mist by se par v Moste naslo, rad bych na vas mrknul ;-) Co vy na to? ;-)
Ahoj já Vás mohu pozvat k sobě , třeba už ve středu , ...............
rádi pozorujeme a rádi necháme pozorovat
Ahoj.Váš přístup k onanii je super :-))) Máte nějaké požadavky?.Ahoj
A jak to provádíte? příležitnostě-v přírodě?Nebo organisujete schůzky?
zajímavé,že tady nemáte nikdo galerii !
Já mám...a nestydím se ji ukazovat!Taky ráda provokuji na veřejnosti!Užívám si a jsem ráda,když mě někdo svléká očima-a nejen očima!
Ahojky rád se podívám 😋 pořád mám úplně tvrdy péro 😋
Ahoj.Je možné Tě někde potkat. Měl bych zájem.
Ahoj.Zaujal mne Tvůj komentář na amatérech.Odkud jsi ?Je možné se někde potkat? Ahoj. Já viz nick FKAMCA
Já jsem z těch, který by rád pozoroval....je to můj tajnej sen....Pěkně bych u toho masturboval.....
do háje, kolikátý je tohle už spam od téhle uživatelky nebo jiných uživatelů s podobným nickem? Vždyt tady je to dnes už druhý odkaz během hodiny.
To admini nedokáží filtrovat, odstranit podobný spam, pokud se netýká tématu ve fóru?
Vždyť je to komerční inzerce !!!
A co pro svuj sen děláš?chodíš někam?A raději jen pozorovat inkognito aby otom nevěděl ten pár?A nebo by jsi chtěl být aby o tvé přítomnosti věděli,či třeba zůstat přes noc u známých?
Nemusí to být u známých, stačí navšívit sw (swingers) párty a tamm můžete pozorovatjiné páry jak chcete...
Zatím jen sním.....ale bral bych spíše tu druhou eentualitu z těch možností, které jsi napsal....tzn. aby o mě c¨věděli a rozdávali si to přede mnou, zatímco já bych honil a honil.....Jenže v dnešní době? Nevím, kdo by do toho šel jen tak pro to vzrušení. Je spousta lidí, kteří si takto vydělávají. Nic proti tomu, každej podle svého gusta.
do háje, kolikátý je tohle už spam od téhle uživatelky nebo jiných uživatelů s podobným nickem?
To admini nedokáží filtrovat, odstranit podobný spam, pokud se netýká tématu ve fóru?
Vždyť je to komerční inzerce !!!
Ja 35 let,193cm,101kg.olomoucký kraj
a co navštívit některou z z SW párty, tam můžete pozorovat páry jak souloží stále. Neuvažoval jste o tom ?
Ahoj chce se někdo dívat? Já 29 a moje přítelkyně 19/166/52č.2 máme rádi publikum.Jestli jste z Ostravy dejte vědět zajdem na pivko a pak někde do soukromí kde jí to před tebou udělám.
Já bych se rád podíval, ale do Ostravy to mám trochu zruky. Jestli někdy pojedete na jižní Moravu, rád vám výlet zpestřím. :-)
Já bych to chtěla zkusit") a udělat si to u toho
Prestehujte se do Prahy!Jo uz jak pises vy u toho budete hodne free.
Ahojte, zdraví Vás Neznámý - zatím. Zaujala mě Vaše odpověď. Možná bychom se mohli zkontaktovat. Moje tel. č. je 777002869. Třeba máme společné zájmy. Zatím jen tak na náhodu se někdy sejít, pozvu Vás na drink a můžeme si popovídat, vše nezávazně, věřím ve vzájemné sympatie. Pak se uvidí. Tak se zatím mějte fajn, no a snad nám to vyjde. Ps.: taky skoro Ova a věk?
Tak to mě samozřejmě také napadlo, ale podle mě to má svá proti....např. jde ve valné míře tak trochu o komerční sex a navíc, sw párty jsou ve většině pouze pro páry a když jedinec, tak pouze žena....
O kkomerco myslím nemůže být řeč, sice se platí vstupné, ale pak se pohybuješ volně a nic nemusíč. Někdy může jít s párem další muž...
No protu druhou eventalitu,je třeba být aspon trochu známej pro ten pár.Protože musí být atmosféra.Nedovedu si teké představit,že se s někým potkám apozvu jej do ložnice. Ale když už osobě něco víme a trochu kamarádíme,tak pk nevidím prolém,když se třeba bavíme a proč společně nestrávit noc společné místnosti.
V tom s tebou souhlasím....a proto o tom zatím jen sním....