Mavam sex velmi casto..takmer denne..ale uspokojujem sa sama aj tak. Skor ked je na mna vacsia zataz stresu..v praci..viac povinnisti, alebo ked som nervozna orgazmom sa upokojim. Takze niekefy raz denne, niekedy 3 krat denne, niekedy ani raz, ked mam moznost aby ma spravil vtedy manzel. Ale urcite bez aspon jedneho orgazmu denne nevydrzim. Bolo by to trapenie pre mna aj moje okolie, lebo potom som podrazdena ked nemam.
Suhlasim aj ja. Ked nemam denne orgasmus, som podrazdena a to nehovorim ze sa robim denno denne aj cez moje dni. Ked som nervozna, vystresovana doprajem si rozkose. Bud to je raz denne alebo teraz pred stedrym dnom aj 5 razy. 10 minut s roztianutymi nohami mi pomoze aj na 2 hodiny. Chlapi si polestia a my si aspon doprajeme potesienia medzi nozkami
Každý deň 3 až 5krAt Honim jelikos som single teraz
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Honenie s vystrekom je zdrave. Udrziava pohlavny ud v kondicii a prospieva to aj prostate.
Minimálne raz denne si ho vyhoním, či bol sex alebo nebol. Spraviť sa rukou je iné ako pri sexe a rád robím jedno aj druhé.
Popravde kazdy den aj jed je sex zo zenou
Ked neni sex, tak 2x denne je standard. Viac sa mi nechce, trva mi brutal dlho kym sa spravim. Frajerka si to ale pochvaluje.
Sex skoro každý deň, a ešte k tomu honenie 1-3x denne keď je čas 😂
Tak ale ono je to príjemné tak prečo sa obmedzovať 😊
Tak ale ono je to príjemné tak prečo sa obmedzovať 😊
Ja tak vždy keď mám volno niekedy aj 2krat za deň lebo sa veľmi rychlo spravím ...len bojujem s tím či to obmedziť alebo nie lebo som počul že to skracuje vydrž v sexe tak neviem
Ci mam sex ci nie kazdy den sa aj sam
Niekedy mam tame dni ze aj 5 do dňa a niekedy nestihne žena po sexe zaspať a uz utekam honit :)
tak si myslím že "sem tam" si každy chlap aj vyhoni sam občas,, či už ženaty či heterak.. či už tajne či pri pečku či na webke s niekym či aj reálne s niekym len málokto to prizná,,, a aj "počet" či "interval" je u každeho asi iný,, v závislosti od veľa okolnosti,,, ja tak priemere 2-3x do týždňa,, ale nieje to pravidlo.. no "fantazia predstavy" su všelijake pri tom ;)
Kedi pride chut vtedi sa to robi
Niekto v ba s kym by som zahonil? Sprava
ja musim kazdy den :)

Tiež každý deň musím vyhonit a vystriekat
Niekedy aj 3krat za deň ! Ale raz určite 😊✌️
Od kedy mam partnera tak uz rok a pol vobec.
Každý deň niekoľko krát som stále nadržaný 😊
Stále honím aspoň raz do dňa.. je to super
Ja tak 2-4x denne. Neustale som nadrzany
Non-Stop 
... Stále, s kýmkoľvek a kdekoľvek
Veľa voľného času? 

Kazdy den ked sa da ,aj v aute ,lese ,luke chodim honit
super, tak to má byť kamoš

ja to milujem. uz som robil aj 20x za noc. z toho polovicu uz nasucho. potom rano som mal napuchnuty cerveny penis a bol citlivy. potom som ho ukazoval cerveny na plazi a znovu striekal.
Krasna...idem sa urobit aj ja :D
ja sa pohram vzdy ak mam chut...je super zazivat tu rozkos..aj ked mi potom este viac chyba sexik
si správna žena o to viac že si to aj tu vieš priznať
honkam si kazdy den aspon 1 alebo aj 2 krat
Co uz narobis, ked chora manzelka nemoze a mne velmi to chyba.
Skusal som aj inzerat ale nic z toho nebolo.
To sa mi uz asi milovanie skoncilo...
Skusal som aj inzerat ale nic z toho nebolo.
To sa mi uz asi milovanie skoncilo...
Ja 3az4 krat do tyzdna a k tomu este sem tam sex s manzelkou...sem-tam. Keby som si to nerobil sam tak uz som davno rozvedeny,alebo by som mal frajerku
ja tiež skoro každy den,lebo mam rad
Keď viem že nebude sex tak sa urobím aj 3x za deň 😊
Každý deň minimálne raz, keď viem, že nebude sex so ženou aj 3-4x :)
Denne a je jedno ci mam momentálne partnerku alebo nie.
je tu aj nejaky kamionista, šofer, čo si to robieva počas pauzi na parkovisku?? rad sa pridam
Ja si honim skoro každý deň. Je to vzrušujúce prst v ritke a kokot v hrsti. 
Ja skoro každy deň honím..., niekedy aj viac krát za deň...
Choď už na iné stránky. Tvoja činnosť je trápna, unavná , nič nehovoriaca! CTRL..kntrl ..copy..
Čo tak použiť delete??
Farizejsky dvojtvarny mudrlant čo??! Nie kto..ale čo ! Chces byť múdry a dôležitý. ??
......... prestaň...bo už vytacas dosť ....
Ja to enem v dobrom tiež nie som svätý ale tvoj nick...slušný tanec v trojke a úvahy o všetkom kam sa zapojil..je trápne, dehonestujúce a detinské.grc ..shit, szar..hovno
Čo tak použiť delete??
Farizejsky dvojtvarny mudrlant čo??! Nie kto..ale čo ! Chces byť múdry a dôležitý. ??
......... prestaň...bo už vytacas dosť ....
Ja to enem v dobrom tiež nie som svätý ale tvoj nick...slušný tanec v trojke a úvahy o všetkom kam sa zapojil..je trápne, dehonestujúce a detinské.grc ..shit, szar..hovno
Ked tak citam komenty tak som asi iny ako ostatne deti. Dokazem aj tyzden bez vydrzat.
A ja tri roky bez sexu a sama sa nerobim.iba ked je uz toho moc ale to je tak 1-2x za dva mesiace
robíš si veľkú škodu ibazena

A prečo sa sama častejšie nerobíš?
ahoj všetci
ja každý den niekedy ručne alebo s umelou kundou mam to moc rad
ja každý den niekedy ručne alebo s umelou kundou mam to moc rad
Ma tu niekto skusenosti s Lovense Lush vibratormi?
Wow ja si to robkam kazdy den min.3 kraat
Ja si to robim min.trikrat dene stale som nadrzany(na)

Skoro kazdy den... vecer a aspon hodinu
Vzdy ked mam chut tak sa spravim.
Ja tiež pomerne často, každý deň alebo obden, a to som si myslel že nie je veľmi Ok, ale je veľmi fajn zistenie že nie som jediný. Super
Ja som bez sexu 3roky a sama si to nikdy nerobím-nieje to také ako s chlapom
To máš pravdu živého vtáka medzi nohami nejde nahradit
ja som honil casto ked som mal dlhsie jednu frajerku ale ked som nasiel druhu uz som prestal. a ked som mal 3 naraz tak bysom soseba uz nevystrekol nic
3-4x denne :) ale to s vekom bude klesat :D
Aj každý deň niekedy a niekedy raz za týždeň a medzitým aj nejaký sexik ;)
.............uvádzajte aj vek...
No tak ja by som sa nepohneval kebi si mi pomohla heh
Ja si honim každý deň,niekoľkokrát. Priemerne 3-5x za deň každý deň v týždni 365 dni v roku. Niekedy je to aj viac a môj osobný rekord je 12x za deň a ešte bol aj sex. Čo sa týka sexu,tak so ženou to bolo asi 4x hneď za sebou. Honim ale stále. Prihlásim sa sem,vidím krásnu ženu a už musím. V práci, na ceste autom, doma, na nákupoch, proste všade a je mi jedno kedy. Vždy sa nájde kút,kde sa dá zašiť. Niekedy si prípadná ako chorý. Ale tak proste zbožňujem ženy a ich tela :)
Ja mám 29 :) nájde sa niekto na stretko? :)
ja kazdy den aj niekolko krat

Tak 3x týždenne, keď sa dá aj viac, aj po sexe a niekedy šlohnem žene umelaka a ... :)
Ja aj 3 x denne podla situacie...
ja skoro kazdy den a niekedy aj viac krat
To musi byt co by to bol za den bez honenia
ja skoro kazdy den a niekedy aj viac krat
Honičov je tu spústa, aj na spoločnú honku, ale keď som sa tu snažil založiť takú skupinu v okolí Žiliny, tak sa prihlásili dvaja, z toho jeden len len raz. Na dohodnuté stretnutie už neprišiel... Jedno spoločné honenie prebehlo podľa dohody, ale nakoľko je to muž pracujúci v GB, tak sa to nedá riešiť. Nájde sa niekto, kto by to skúsil zorganizovať so mnou??
niekedy jeden krat, inokedy ani raz a dnes napr.uz stvrty krat, zalezi vsetko od psychiky v akej pohode sa prave nachadzam
ja si honím tak 3-4 krát denne,niekedy aj celé hodiny...keď nemám čo šukať...
Ja mam 55 rokov a robim si to tak 3x do tyzdna
ja mám 63 a trtkám raz do týždňa a 3x do týždňa mi ho musí vyhonť,ked nechce dať pičku.
Ja mam sex s zenou tak 3-4 krat do tyzdna + si ho musim vyhonit este tak min 4 krat niekedy aj po sexe potrebujem to
ja každý den a niekolko krat.. zvyčajne 5-6x za den ;) ..ked musiš tak musíš :D
Kazdy den a kludne aj 3-4x..... uz len tak zo zvyku, nejaku zensku pomocnu ruku,usta, atd by bodlo :D
ja mám rád honenie kto sa prida ku mne napiš

Sex 4-5do tyzdna,a seba uspokojovanie kazdy den 3-4krat min...
Ahoj, pozri v mojom profile, v Žiline by som chcel dať dokopy partiu na kolektívne honenie
ahojte
Ja tiež honím skoro každý deň minimálne 5 x do týždňa
niektorý deň keď je veľká chuť aj viac krát keď je pekná
kočka alebo pár na amatéroch tak to je krásne honenie
pozdravujem všetkých honičov
Ja tiež honím skoro každý deň minimálne 5 x do týždňa
niektorý deň keď je veľká chuť aj viac krát keď je pekná
kočka alebo pár na amatéroch tak to je krásne honenie
pozdravujem všetkých honičov
Tak casto ze si idem vyhonit aj teraz :D
Podla toho aky ma zena cyklus :) ak je vysec tak priblizne kazdy den alebo obden sa odpingnem. Zbytocne nemusi hucat v guliach :)
Kazdy den minimalne 2x.... uz ma to ani nebavi ale ked je nadrzanost :D keby sa najde kamaratka ze by nemusela chciet sex ale robit sa aspon navzajom a tak
Kazdy den minimalne 2x.... uz ma to ani nebavi ale ked je nadrzanost :D keby sa najde kamaratka ze by nemusela chciet sex ale robit sa aspon navzajom a tak
Takmer kazdy den a ked som doma cely den tak aj 2-3 krat za den
ja skoro každý deň hlavne večer.
Každý deň. Niekedy aj 3x.
A to aj keď je sex s drahou.
A to aj keď je sex s drahou.
Denne 2 - 3 krat stale mi stoji niekedy sa v noci zobudim a vyhinim si
no ak chceš tak pridem a budeme si navzajom,dik
sex skoro kazdy den a honenie 3krat do tyzdna
No ja tak jeden až päť krát podľa toho či je s kým písať a aké fotky ľudia pridajú. :) Ale najradšej mám uchylne písanie a pri tom honenie :D
ja si honim vtaka kazdy den...
Aj ja si honim každý den. Vtáka
Ja denne 

Viktoria aj ja to tak robím

Ahoj ja tiež denne cmuk niekedy aj trikrát za deň
to aj ja,stale mám nato chut,no škoda že neni skym
To aj ja :-* :-* 

mas chutnu prdelku,rad by som ti pomohol sa spravit
mas chutnu prdelku,rad by som ti pomohol sa spravit
ja aj ma skype .....................................................................
To je ono:-) tak sa to robí aj ja by som sa pridsl
Ahoj ja by som si s tebou tiež honil každý deň

Ahoj nechcela by si pomoct rad by som dosiel ktebe
ja mam taky problem ze si dokazem vyhonit iba ked sa na mna pozera nejaka zena... tak som si nato zvykol ze sam bez pohladu inej zeny sa nedokazem spravit... mate podobny problem aj vy??
skus si podvázat varlata taxtilním obvazem
??? - a ako často sa ti to darí zrealizovať?
no podari sa mi to versinou vzdy... ked som nadrzany nic ma nezastavi. :D.. tu a aj na skype uz mam niekolko zien ktore sa radi pozru ...
Kde si našiel také ženy? Ja už hľadám dosť dlho.
Ja niekedy aj trikrat za den. Zvlast ked su tu pekne fotky
Každý deň, bud rano v sprchd alebo večer .
ahojte
ja musím každý deň strašne ma to priťahuje si honiť
ja musím každý deň strašne ma to priťahuje si honiť
Mňa tiež veľmi rajcuje denne honiť....
Kazdy den 1-2krat aspon.............;)
všetci ktorí majú radi sex masturbujú keď ho nemajú a to môže byť často aj u mňa
spravne tak to ma byt ja tak tiez
ja napríklad aj teraz...ale určite viac než 6krát týždenne okrem sexu :D
Káže deň a veľa veľa krat. Popri sexe to je moje naj.
cmuk cmuk ,,, teraz uz mam druhy krat ,,, a je pol desiatej a cosi,,, asi je to aj depkovym pocasim a okamzitou ulavou ;-)
som rad ze nie som sam ale su uaj zeny kto maju detto podobnu skusenoost ;-)
som rad ze nie som sam ale su uaj zeny kto maju detto podobnu skusenoost ;-)
Ja tiez mozeme si to raz spolu?
Chcel by som si to stebou mojaa
aj já 2x za deň -a to som starší
chlap
Ako kedy.Niekedy aj 3x za týždeň a niekedy aj 3 týždne nič.

Aklo často sa uspokojujete?
Myslim tak, ze ak nemate po ruke manzelku :)
Ja tak 3x tyzdenne s tym, ze cez tyzden sa este sousta :)