20…9 večer o 23.00 idem trasa BA-NR.....niekde na parkovisku by som rád pozrel ako si honiš bambus.....alebo by som pozrel na párik ktorý spolu trtká..... odpíš......
Ahojky..0dpocivado Voznica - wc, každý pondelok cca 2-2:30 ráno čakám buď na nahý alebo v dámskom pekne odzadu zaviazané oči, pootvorené dvere na wc.. kto rad obchytkava vyhoni správa
Ahoj chalani chcem sa spýtať na Čataj smer Nitra tiež sa dá zafajkat? Smer do ba mám už odskúšaný niekoľko krát som si už dobre pofajcil smer Nitra som neskúšal
Čataj smer ba príde dnes niekto na fajku ? Môžu byť aj viacery klakňem a vyfajcim ťa (vás) budem tam cca okolo 19stej plus mínus 30 minút ak tak napíš súkromnú správu
Dnes - piatok 6.9. - o 16:00, odpoč. Čataj smer BA .. niekto na crossing streams? Zájdeme k stromu vymočíme sa spolu a potom pokračujeme ďalej v jazde. Nič viac. Pre viac info napíš.
V stredu idem poobede okolo 15 stej z BA do Žarnovice. Chcel by som vyhoňiť alebo vyfajčiť nejakého simpaťáka, buď v tvojom alebo mojom aute. Môže byť aj starší.
Nazdar. Už sa vám reálne podarilo s nejakým náhodným kamionistom niečo poriešiť? Mne sa raz podarilo vymaknut jedného Poliaka. No aj to len vďaka grindru
dnes vecer od 20,30 do 21,30 budem na odpocivadle cataj smer ba,ktory ma tu bude fajat cucat mi silno bradavky drazdit mi anal jednym prstom kym sa poriadne nevystriekam,ja ti ho budem honit sem tam aby si sa vystriekal aj ty ak budes chciet,cierny chevrolet cruze
Dnes tu budem od 16.15 do 18.00,ktory pride a naheho ma tu vyfajci a bude mi silno cucat bradavky, ja si budem pritom drazdit moj anal jednym prstom,ktory ma chut,chcem striekat cierny chevrolet cruze
ked som išiel tym smerom KE - Tatry , tak som zvykol na odpočivadle Shell Levoča mat pauzu,,je novšie trocha mimo dialnice a take kludne sa zda,,,no žial nikoho som nevymakol nič neporiešil s nikym, nahoda nedopriala heh .
kto dnes vecer medzi 21.00 a 22,00 pride a bude ma pomaly hlboko fajcit popritom mi jednym prstom drazdit anal mozno aj cucat bradavky odpocivadlo cataj smer BA
budem tu dnes od 14.00 do 16.00 kto ma tu poriadne vyfaja a ak chces mozes mi vylizat zadok alebo ta mozem pretiahnut ak chces,cerstvo som vyholeny 44rocny 177 86 15cm,cierny superb
dnes budem okolo 16.00 az 17.00 na odpocivadle cataj smer ba budem si ho troska honit ze by ma tam niekto nachytal a poriadne vyfajal,mozna mensia odmena pre teba
(upravené)
dnes po R1 smer z TT do BB... pred kym sa pekne urobim podla jeho prikazov, mozem aj damske pradielko,silonky...vzrusuje ma to pred starsim panom, aj seniorom
Dnes po 16:00 odpočívadlo pred zjazdom na Senec a blatne...... sme s z BA, nebudem tam dlho tak ak bi tam niekto chcel zastaviť napíšte inak pôjdem ďalej....
Je možnosť tam niekoho stretnúť aj počas dňa? Napríklad zajtra poobede? Cestujem od ZV smer BA niekto niekde na odpočívadle? Pripadne rad sa zastavím cestou u niekoho.
Ahojte, prepáčte, zrejme to tu nepatrí, som tu nový a chcel som sa spýtať či máte nejaké rady a tipy ako to tu chodí? Zišla by sa nejaká pomoc :) ďakujem a prepáčte ak ruším
Jop aj ja som bol pozrieť, diera nie je hotová. Ale veľa jej nechýba. Je robená vykružovákom na krabičku pod elektrickú zásuvku. Nie je úplne prevŕtana skrz. Aj tak, keď som tam bol, kabínka na druhej strane bola zamknutá z technických dôvodov.
Hm to by aj mna rajcovalo aspon vymaknut vidiet tak niekde nejakeho,,,a nemusel by byt kamionista ani,, no škoda že nejazdim tie trasy a odpočivadla D1 R1.. ani niesom kamionista,
Nejaké odpočívadlo alebo pumpa po d1 alebo r7? Každý večer chodím z ba a môžem ktorou kol ek trasou d1 do TT a r7 az Dunajská... Nejaký chlapi na honku fajku?
Zajtra poobede smer BB -BA. Môžeme dať stretko niekde na pumpe alebo na odpočívadle. Dajte návrh. Ráno si pozriem návrhy a napíšem. Alebo dajte súkromnú spravu.
Pritepleni honici... Vas tu citat je tazka sranda... Hlvne, ako robite diery do hajzlov... Tie zachody totiz nie su urcene na vase uchylne chutky, vy debilkovia...!
Občas idem D1 popod tatry a zvyknem pauzovat na odpočivadlach Levoča, Štrba, Šariš ,, no ešte som nikde nevymakol nikoho pri ničom,, ;) aj ked niekedy to laka,,
Na mapách vidím odpočívadlo Čataj iba v smer BA>TT, v opačnom smere sa mysli taký ten oblúk s pár miestami ma parkovanie ma druhej strane? A kde tam niečo prebieha?
Ahojte .... cestujem pravidlne každý štvrtok po D1 .... na obed a večer.... bolo by skvelé sa stretnúť na nejakom odpočívadle alebo .... Pri D1.... mám pekný zalud o ktorý sa treba postarať... pekne do sucha. ... som trošku náročný, tak to prosím berte na vedomie. Skúste napísať poštu a uvidíme.... Dik a držte sa....
Ahoj.... baba ? ... nechcem rušiť, ale rad by som sa ohlásil. Pravidelne každý týždeň chodim BA- BB. Pocas týždňa. Bolo by fajn spoznat niekoho kto bude rad ze by sa povenoval môjmu penisu, pekne s chuťou do konca. Mám to rád keď to vie..... skuste sa ozvať.
casto cestujem na trase ZV - TT po R1 aj do BA po D1 ...vzrusuje ma predvadzat sa starsim panom,seniorom...vzrusuje ma aj damske pradielko ako kurvicka...len starsim nad 50r...piste do posty
(upravené)
ahojte...viac krat do tyzdna cestujem na trase BB - BA...vzrusovalo by ma predviest sa,pohonit pred neakym starsim panom...aspon 50r a viac...ak ma niekto starsi zaujem,napiste do posty prosim...dakujem
(upravené)
Niekto dnes ráno, či dopoludnia na stretko ... na odpočívadle pri Nitre R1 Veľké Zálužie hociktorý smer, alebo niekde v blízkosti Nitry. Viem prísť ....mám i priestor priamo v Nitre ... niekto s chuťou ... real stretko?
Áno áno mám ale bývam neďaleko takže ak mám voľno viem prísť takmer hocikedy no väčšinou večer najlepšie alebo v noci ..... A miesto sa tam vždy nejaké nájde ja som tam zatiaľ stále honil len sám
Jasne chapem, celkovo to odpočivadlo je v pohode, aj dost velke a aj sukromia je tam dost,,, a jasne pod ruškom večera, tmy je to o inom,, ako cez den,, Ja tam občas zasavim na ceste z a do tatier, ale vždy len cez den no,,, a to cez den asi náhodne tažko tam "vymáknut" niekoho,, ;) len konštatujem,,, v pohode dik za reakciu
HROMADNÁ MASTURBÁCIA v SÚKROMNOM DISKRÉTNOM PRIESTORE ● POZVÁNKA PLATÍ LEN PRE MUŽOV, NA TÚTO AKCIU ŽENY NEMAJÚ PRÍSTUP. POVINNÁ NAHOTA ( maska, kukla na tvári je dobrovoľna, nie však povinná ) VSTUPNÉ DO PRIESTORU JE 9€/os. MAXIMÁLNA KAPACITA 15 MUŽOV. Vzajomna honka, fajka, sex, atď.. je už na dohode medzi vami. Dnes 20:00 BA
ta "levoča odpočivadlo" je celkom fajn miesto,, tam občas mam pauzu,, ale nevidel nevymakol nevšimol som si tam nič take nikoho nikde,, ;) no jazdim nepravidelne a len cez den,, vtedy dost ludi sa tam premelie
Hm tak pozriet sa vymáknut tak niekoho pri honke tak niekde "po ceste na odpočivadlach" môže byt asi zaujímave,,, (ešte som ale nevidel) .. tie "trasy a miesta" su asi viacere..
ja strasne rad si honim v aute.staci len zastavit na odpocivadle,benzinke,alebo hocikde.
D1 - PP LE PO
alebo honim ked sa idem rejst na bicykli niekde.
nejaky kamionista-šofer čo chce niečo realne na parkovisku..odpočivadle..diskret a hlavne realne..hladam ozajstnych chlapov nie pisalkov a trasoritky..čo iba prehanaju..
najde sa tento tyžden poobede večer nejaky kamionak-šofer na cestach čo si chce prijemne skratiť statie na parkovisku-odpočivadle??realne-diskret ,bez narušenia vztahu..
Ahoj fešák, už sme sa pár krát stretli na Cataji, pokecali, a naposledy sme si zabudli vymeniť kontakt...potom sme sa predbiehali na diaľnici. Ak si sa spoznal napis. Dík.
Dna 28.06.2018 idem v noci okolo 21.30 hod. po trase PB-TN-PN-NR.Najde sa niekto kto sa chce pohrat na nejakom odpocivadle s penisom zreleho muza?Pekna,dlha a hlboka fajka by sa zisla.
Ahojte v utorok 05.06.okolo cca 18:00 pôjdem z BA do BB najde sa niekto na nieco zaujímavé cestou (odpočívadlo, parkovisko, u teba, v aute). Píšte do pošty.
V nedeľu 13.5 idem o 19:00 hod z Brezna smer BA cez BB o 19:30 , Nitra o 20:30. Rad sa na odpočívadlo zastavím o po fajčím, pohonim. Navrhnite kde a kedy. Rad aj zveziem.
My pár, dnes Ba - brno, cca 16.00-17.00 chtěli bychom si zasukat někde na parkovišti u D2. Nekdo kdo by nás sledoval, honil si? Návrh na místo do zprávy.
ZVOLEN-teraz ráno 5,30-6,30 budem si honit v aute parkovisko pod OSTROU LÚKOU kto príde na honku a fajku ja teba. Zjazd z R1 pri CERTOVEJ KOLIBE potom cez koľaje, cez Hron. Môžme aj cez mobil 0910269504
AHOJTE, HLADAM NIEKOHO PERVERZNEHO, KTO BY DAL DNES OKOLO 23:30 TAKE RÝCHLE SEXSTETKO NA ODPOČÍVADLE BECKOV NA D1..... V SMERE NM-TN ... BUDEM TAM ....
Ahojte budem od 24 do 28 januára na východnom slovensku a rad by som nasiel pohode holku alebo párik. Som športovej postavy nefajčiar... ak máš chuť pokecat zoznamit sa kludne napis budem rad :) Foto nemám problém zaslať ;)
Ahojte
včera som sa vracal navečer z Trnavy a zastavil som na odpočivadle l Čataj vystupil som z auta že pojdem sa vicikat a v tom som si všimol ze sa niekto pozera spoza kríkov všimol som si potom že ma sleduje chalan pozeral sa na mna ak močím mna to celkom vzrusilo a postavil sa mi penis ked tak pozeral podišiel som k nemu bližie a mal stiahnute nohavice a honil si ja že či spolu pohoníme kokot mu stal aj mne on že či ma môže vyhoniť rukou ja že ano dal mi primeros že aby som sa do neho vystriekal a žačal sa mi hrať s kokotom masíroval ma a honil mi až do výstreku bolo to fajn cekom som sa odbavil a potom on sa vystriekal a natieral si moje semeno na svoj kokot
ahoj
ja tiez honievam na parkovisku Čataj smer Bratislava za tou murovanou budovou ale je to tam dosť špinavé.
vyzliekam sa do naha a honím čuráka je to vzrušujúce ešte chodím honiť do Chorvátskeho Grobu k termálnej vode tam je to fajn sú tam viacerý na honenie aj sex a Zlaté piesky v Bratislave držim palce honiči možno sa stretneme
Parkovisko D1 R1
ahojte koho lakaju take miesta?
... mám v profile, čo hľadám ...
Pridaj sa na honku a fajku
Mám 35r
Faja tebe dokonca aj vzájomne ak chceš.
.
odpočívadle ??
Ppis spravu
Faja tebe dokonca?
Fajčenie honenie v mojom aute?
D1 Tt -Ba
Fajka - honka
Faja honka v mojom aute
Okolo 13:00 faja honka v mojom aute píš správu
Faja tebe dokonca aj vzájomne
Som tu.
Faja honka sex
Ja 28r 189cm výška normal postava a slušná výbava.
Najdem???
Alebo potom Červeník smer TN?
Budem sam v aute. Pridá sa niekto?
..
Ty co si známy ako pedofil mne ideš hovoriť?
Ach 🙂
Vyhoniť aj vystreka ť na manzelku
Odpočívadlo Čataj smerom na ba
Zastavujes-parkujes aj na odpocívadle Voznica pri Zarnovici? Chcem to isť obzriet.
vdaka za odpisanie.
69
v kamióne
Od 50r do xxx
Niekto chodi okolo?
kto po diaľnici, na odpočívadlo Voznica, glory? Prid, je tam diera.
Teraz honka 69
od 55r do XXr
D1 - PP LE PO
alebo honim ked sa idem rejst na bicykli niekde.
Pumpa omv smer rakúsko
Parkovisko velke zaluzie
bolo lepsie volakedy
NO NA JAKU PICU TO TU CHCE 30 ZNAKOV ODOLNÁ?
resp kazdy sa boji asi
Stvrtok ,Piatok od 18:00
Dnes od 20:00
Da sa na niektorom parkovisku ?
včera som sa vracal navečer z Trnavy a zastavil som na odpočivadle l Čataj vystupil som z auta že pojdem sa vicikat a v tom som si všimol ze sa niekto pozera spoza kríkov všimol som si potom že ma sleduje chalan pozeral sa na mna ak močím mna to celkom vzrusilo a postavil sa mi penis ked tak pozeral podišiel som k nemu bližie a mal stiahnute nohavice a honil si ja že či spolu pohoníme kokot mu stal aj mne on že či ma môže vyhoniť rukou ja že ano dal mi primeros že aby som sa do neho vystriekal a žačal sa mi hrať s kokotom masíroval ma a honil mi až do výstreku bolo to fajn cekom som sa odbavil a potom on sa vystriekal a natieral si moje semeno na svoj kokot
ja tiez honievam na parkovisku Čataj smer Bratislava za tou murovanou budovou ale je to tam dosť špinavé.
vyzliekam sa do naha a honím čuráka je to vzrušujúce ešte chodím honiť do Chorvátskeho Grobu k termálnej vode tam je to fajn sú tam viacerý na honenie aj sex a Zlaté piesky v Bratislave držim palce honiči možno sa stretneme