Hľadanie

Muž

Albumy užívateľa (3)

Osobné informácie

Vek: 44 rokov
Farba očí: modrá
Farba vlasov: blond
Výška: 167 cm
Váha: 50 kg

Kurvo nástup..

Ona ponúka služby
Czech Republic Hlavní město Praha

Udělám si z tebe svou kurvu! Otroku! Chceš vědět, jak se cítí kurva, kterou píchají zepředu i zezadu? Ne? Tak já ti to předvedu! Budeš moje kurva! Když poručím: „Kurvo, k noze!“ tak okamžitě přilezeš po čtyřech a zlíbáš mé nohy! Když poručím: „Kurvo, klekni,“ klekneš si přede mě a dáš ruce za záda! Nasadím si připínáka a poručím ti: „Kurvo, vykuř mi ho!“ Ty ho budeš okamžitě kouřit jako zběsilý, dokud neřeknu dost! Když ti poručím: Kurvo, nastav prdel!“ ty si okamžitě roztáhneš prdel a nastavíš mi ji! Budeš hezky čekat s nastavenou prdelí, co se bude dít dál. Vezmu dalšího uměláka a připlácnu ho před tvou pusu. „Polib ho! Lízej ho! Vezmi si ho do pusy a pořádně ho kuř!“ Postavím se za tebe. „Roztáhnout prdel a držet!“ Namažu uměláka gelem a vrazím ti ho do zadku. Vrazím ti ho tam celého a chci slyšet, jak vzdycháš! „Líbí se ti to kurvo? Tak to jsem ráda!“ Budu ho do tebe rvát a ty budeš současně divoce kouřit uměláka, kterého máš před sebou. Tak se mi to líbí! Teď zvedneš telefon a řekneš: „Paní, jsem Vaše kurva,“ a poprosíš mě o lekci! A to ti povídám, když chceš být má kurva, přijdeš pořádně, ale pořádně vypláchnutý! Tak dělej! Zvedej telefon a poníženě mě poros o vyšukání! Po - pá od 8 do 13 h !!!!

Osobný popis

.Jsem přirozená Madam s barvitou fantazií 42 let zralá zkušená panička ...dělám
p.anal strapoon masáž prostaty fist piss footfetish leštění podojeni spank trampling smookfetish spitting WC a netradiční praktiky atd..
jsem dominantní nemravná rafinovana zralá Dáma, která si lekce užívá.. Jsem Madam, kterou to opravdu baví. Jde především o to, užít si lekci, a přitom splnit tvá očekávání. Já vždy chci, aby lekce proběhla k oboustranné spokojenosti. Jsem jedna z mála dominantních dam, která ti dovolí dotýkat se mě. Tvými rty a jazykem při líbání mých nohou a mého zadečku. Mám vybaveny salonek. Sejdeme se u mě není se čeho obávat
já tě budu ovládat svou autoritou. Ty se mi maximálně podvolíš a budeš sloužit mým perverzním choutkám… a věř tomu, že jich je hodně.!
praha 2 ječná
Používám WhatsApp

Jen vážná domluva!!!!??

Od 8 do 13 h!!!!!!!!

Fotky obličeje neposílám ani nevyžaduji!!!!!

Žádnou klasiku ani nic takového nenabízím ani nehledám takže s tímhle mě neotravujte!!!!!!

Požádej i číslo a zavolej .
Budu se těšit