Hľadanie

Žena
Účel hľadania:
priateľstvo
sex
vzťah
rozprávanie

Osobné informácie

Vek: 56 rokov
Znamenie zverokruhu: Panna
Sexuálna orientácia: hetero
Rodinný stav: rozvedený(á)
Farba očí: hnedá
Farba vlasov: hnedá
Výška: 175 cm
Váha: 95 kg

Sexuálne záľuby a záujmy

orálny sex
prstovanie

Osobný popis

Život teče... a protéká mezi prsty. Jako písek času v přesýpacích hodinách...

No, je to tady jak na pracovním pohovoru. "Požaduji chlapa takového..., makového ..., s těmito vlastnostmi...., s řádně vyplněnými údaji a fotkou.... ". Ovšem, že by firma, tedy žena, o sobě uvedla alespoň ty nejzákladnější informace, jako třeba věk, odkud je, normální aktuální fotku, to ježíšmarjá ani náhodou.
Tak se trochu zamyslete. O těch ženách, které jsou férové, nemluvím.

Nebudu nikomu dělat otroka ani bankomat. Takže prosím, dominy a zlatokopky, mě vynechte.
Jsem čistý hetero, takže mě prosím vynechte všichi muži (včetně různých předělávek jako TV apod.). Na nikoho chcát ani srát nebudu. Ani mlátit ne. Svého čůráka do ženské prdele občas strčit můžu (to je ovšem na domluvě a určitě ne jako hlavní praktika), do mé žádného nechci. Oboustranná rovnocennost a respekt je asi nejlepší.

V těch sexuálních zálibách si neják nedokážu vybrat. Prostě když už, tak normální klasický sex, milování.

Vzhledem k tomu, že má situace se změnila (klepla mě pepka), jsem nucen přehodnotit své podmínkyk seznamování(vím, že vy ty své máte taky). Budu jezdit někam na rande a platit kávičky? Možná (kafe mám doma dost). Ne že bych nechtěl, ale hříčkou přírody je moje mobilita omezen Auto mám."Nedělej nikomu nic, co nechceš aby druzí dělali tobě", to vystihuje čím se snažím řídit. Jo a kouřím, napíchanej nejsem a snad nikdy nebudu (to je moje věc, zda se to někomu líbí nebo ne, je jeho věc a je mi to jedno).

Každá druhá tady chce po chlapovi 20+ cm a schpnost vydržet mrdat hodinu. Já zase chci takovou, která ji nemá jako vrata, stačí jí 15 cm a je schopná se udělat do 5-ti munut. Fér požadavek, ne?