Hľadanie

Žena
Pár žena & muž
Účel hľadania:
priateľstvo
sex
rozprávanie

Osobné informácie

Pohlavie:
Sexuálna orientácia: bi
Rodinný stav: ženatý/vydatá ženatý/vydatá
Výška: 193 cm
Váha: 113 kg

Inzeráty (1)

Hledáme pár.

Pár hľadá pár
Czech Republic Středočeský kraj
Bez trans
Vek 18-51
S albumami/videami

Hledáme pár, kde je nejlépe žena Bi.
Jsme ze středních Čech. Ale světě div se máme auto které umí zázraky. Tedy přemístit nás na výlet a kafe. To samé ale požadujeme. Máme tady takový nešvar na těch Amatérech.
Každý by seděl nejraději doma a jen se sešel ve vedlejší ulici v kavárně. Nevadí nám se někam přiblízit ale to samé chceme i my. A dále nikdo nemá čas, jako že fakt prej lidi nemají čas. Kafe, výlet že ano ale čas na to nemají. Nerozumíme tedy asi této řeči. Arogantní chování je tu zcela běžné. My jsme aktivní v hledání, protože se musí jít trochu naproti. Ale často je to asi vnímáno špatně. To že my někomu napíšeme, neznamená že se pak budeme podřizovat. Je potřeba rovnocenný vztah. Rozumíme tomu, že my uděláme první krok či ústupek. Ale to co zde lidi předvádí je fakt ubohost.

No toť na úvod, ale myslím že to tu už lidí znají. My jsme manželský pár, oba 39 let. Muž je 193cm vysoký, 110kg, mohutný dříve box a jiné sporty. Žena menší štíhlá viz foto.
S jiným párem se chceme lépe poznat, ale ne zase na měsíce vypisování. Nespěcháme, hledáme i kamarády. A opravdu nemusí bydlet 5 ani 100km daleko. Vše záleží na sympatiích. Váš věk? Řekněme do 50tky ale samozřejmě lepší našemu věku. Normální udržované postavy. Nehledáme fitness modelky a koňské ohony. Prostě lidi s úrovní a čistotou.

Sexuálne záľuby a záujmy

análny sex
domina - otrok
fisting
footfetiš
orálny sex
močenie
sexy prádlo
skupinový sex
sadomaso
spermie
zväzovanie
sledovanie
pán - otrokyňa
prstovanie

Osobný popis

Nebojte se napsat,nikdo nekouše.

Hledáme buď ženu nebo pár. Příjemný vzhled nejlépe středního věku. Samotní muži nejsou na seznamu přání.

PS: Žena z páru či sólo žena, by měla umět pomazlit mou ženu. Hledáme tedy nejlépe Bi ženu. Klasická heterosexuální výměna je fajn, ale má žena se chce i pomazlit se ženou. A pánové dvě jsou přeci lepší jak jedna že?