Rande na pokračování

27. 5. 2021 · 1 107 zhliadnutí Tan73man

Ráno Ti přišla smska „Zítra po obědě Tě naložím a odvezu“. Zůstaneš překvapená, ale zase ne tolik, přeci jenom jsme se už dávno domluvili, že můj případný návrh zvážíš. Zatím se známe po chatu, hodně jsme si toho o sobě napsali, naposílali fotky a sdělili si snad všechno o svých sexuálních fantaziích. Skoro se dá říct, že se známe. I když jsme se viděli jen na jednom kafi a už tehdy bylo jasné, že k tomu dojde, že si spolu užijeme. Jen nebylo nikdy jasné, kdy vlastně se to stane...

Čekám, co mi odpovíš, není samozřejmé, že kývneš. Udělal jsem Ti konkrétní návrh, protože už jsem nevydržel čekat, poslouchat tyhle tanečky kolem rande.."ano přijdu,..nevím..možná přijdu" a pořád dokola.
Jsem netrpělivý, ale i přes brnění v prstech víc nepíšu a vyčkávám. Po obědě mi pípne chat.
S napětím otevírám zprávu „V 1 budu čekat za knihovnou“. Uffff…tak přeci už?

Druhý den od rána nemám stání, jsem natěšený, posílám Ti pár nadržených vzkazů a ty Tvé vzkazy taky ukazují, že se těšíš. Konečně přijíždím na místo, stojíš na chodníku, silonky, kraťoučká sukně, kabátek pod zadek. Nasedáš, pozdravíme se a vyjíždíme.
Na penzion to je asi 20 minut cesty, neodolám a položím Ti ruku na stehno a začnu Tě hladit, nebráníš se ani, když ruka vyjede pod okraj sukýnky…ani když jede po stehně výš a výš…narazím na lem punčoch a nahou kůži, vzrušuje mě to. Miluji samodržicí punčochy na ženských nohách…holá kůže hřeje, hladím ji a přesouvám se dál. Usnadňuješ mi to, roztáhneš stehna od sebe, jedu na jejich vnitřní stranu. Soustředění na jízdu mi dává trochu zabrat. Chci Tě pohladit po tangách, ale nahmátnu jen hebce vyholený pahorek…wow…víš, co se mi líbí!

Tohle už není žádné oťukávání, s jistotou nahmátnu poštěváček a projedu prstem pysky, jsi mokrá, úplně, usnadňuje mi to hlazení poštěváčku, krásně klouže…zapřela ses do sedačky, nohy dala ještě více od sebe, vidím Tvoji hebce vyholenou kundu, i mokrý pramínek, který z ní teče. Tvá vlastní šťáva...nabereš trochu na prsty a dáš mi přivonět, chci víc, rajcuje mě to, nabereš znovu a namažeš mi to na rty a pod nos, abych Tvé vůně měl co nejvíc….zasouvám ti prsty do kundy a dráždím tě, až mi ruku sama sundáš s tím, že se ještě nechceš udělat, že si to schováme na potom…ale role se obrátí, položíš mi dlaň na rozkrok a nahmátneš tvrdý ocas, jsem naostro, najdeš ho snadno…miluji ten první dotek…ani mi ho nesevřeš, spíše prsty jemně hladíš obnažený žalud přes látku, tře se a přispívá ke vzrušení…sténám a volnou rukou se tě snažím pohladit a zjistím, že pod rozepnutým kabátkem máš jen tílko a nemáš podprsenku...bradavky tvrdě trčí přes látku….pomačkám je, promnu je, sténáš také. Strašně se mi líbí, když jsi hlasitá….“chceš ho do pusy?“ zeptám se a ty ani neodpovíš, skloníš se mi do klína, rozepneš kalhoty, vytáhneš čůráka, chvíli se na něj díváš, pak ho očicháš a zasuneš až po koule, jsem na tvých mandlích. Hluboký zásun vyvolá mocné slinění, kouříš mi ho a vydáváš dávivé i slastné zvuky, jak jsi nakloněná, volnou rukou ti sjedu po zádech až na prdelku a bez meškání začnu mnout anální dírku, je povolená, otevřená a horká…..hladím ji a pronikám na krajíček, lehce v ní kmitám a pak začnu zasouvat hlouběji v rytmu tvého hulení…za chvíli prst vytáhnu a očichám. Voní přirozeně, líbí se mi to, nahrne mi to další krev do čůráka…opět ti prstuji zadeček a užívám si hloubky tvé šikovné pusinky….musíme toho už nechat, blížíme se k penzionu….čůrák opouští pusinku, já vytahuji prst z roztažené prdelky, olíznu ho, upravíme se, zasuneš mi ho do kalhot…parkuji, jdu pro klíče a je na mě vidět, že mi stojí.

Bereme si věci a jdeme do penzionu, hned za dveřmi na chodbě je schodiště, stoupáš vzhůru, navádím tě a nezapomenu přitom zasunout prsty pod sukýnkou do tvé kundy a držím si tě za ni, zatímco stoupáš po schodech a třeš se mi o dlaň…dva prsty v kundě a palec v zadečku…ani nechceš jít dál, zastavíš se na schodech, předkloníš, nikde nikdo není, vyšpulíš a necháš mě, abych tě v téhle pozici ošukával dlaní…jsi roztažená v obou dírkách a sakra mokrá, dokonale promazaná, připravená k mrdání….po chvilce už musíme na pokoj…
Sotva zapadnou dveře, přisajeme se k sobě rty, okusujeme, jazyky bojujeme ve svých ústech a lačně se svlékáme, všechno je hned dole, ty chceš pokleknout a pokouřit mi ho, ale držím Tě za plná prsa a bradavky, mučím tě chvíli hrou s nimi…“mám nápad, podíváme se spolu na porno, jo? Připravím notebook a film“…vidím na tobě, že nejsi proti…začnu chystat notebook, ty si lehneš na postel, roztáhneš nohy a začneš si před mýma očima provokativně honit vyholenou a mokrou kundu…dívám se na tebe po očku, připravuji film, pak neodolám a jdu k tobě pro pohulení….zasouvám ti ho do krku po koule a u toho mé prsty vjedou do tvé píčy, vyjekneš a hulíš mě víc, chceš mi ho držet pěkně tvrdého…zase vytáhnu a jdu to dodělat, pouštím film a přiléhám k tobě na postel…opřeni zády o pelest ležíme vedle sebe, ty máš roztažené nohy, abys mi umožnila tě honit a prstovat a sama mě držíš za tvrdého čůráka….líbáme se, honíme a pak začneme koukat….sotva se na videu ukáže herec s tvrdým pérem, řekneš „ten má krásnýho čůráka!“…a já vím, že od té chvíle si budeme nestydatě a bez zábran povídat o tom, co na videu vidíme, kdo jak mrdá, čí čůrák a píča se nám jak líbí…povídat si a dráždit se.

Díváme se a zatím se jen honíme, tvrdě i jemně, líbáme se a špitáme si prasárny…přeji si, ať to je nekonečné….přeji si pak dlouhé šukání, které bude přerušované, s odkládaným orgasmem. Napětí, uvolnění, napětí...
Pokračujeme?