Překvapení ve wellness

11. 8. 2021 · 3 052 zhliadnutí bierkof

Jednou jsem se takhle vydal do Pardubického Aquče na wellnes, potřeboval jsem si trochu prohřát záda.
Chvilku jsem si skočil do bazénu zaplavat a protáhnout se a pak už honem do sprchy, převléknout se do prostěradla a honem do sauny.
Přede dveřmi jsem se potkal s jednou pohlednou baculkou, taky v prostěradle, tak jsem ji pustil a přidržel dveře. A v duchu si pro sebe říkám, že dneska aspoň bude na co koukat. Šla sama a doufal jsem, že na ni přítel už nečeká vevnitř. Podle všeho nečekal.
Po očku jsem ji sledoval, kam půjde a následoval jsem ji.
Nejprve zamířila do bylinné lázně. Trocha bylinkové páry mi neuškodí, tak jsem šel za ní.
Posadil jsem se tak abych na ni viděl. Uvelebila se na mozaikovou lavici a zhluboka vdechovala jemnou bylinkovou vůni. Krásně se ji přitom vzdouval hrudníček. Samozřejmě že jsem dělal jako by nic, ale nemohl jsem z ní spustit oči.
Ať jsem se snažil sebe víc, všimla si toho, ale nic neřekla. Občas se na mě taky podívala a když zjistila, že ji opravdu sleduji a snad i svlékám očima, trochu poodhrnula prostěradlo ze svého stehna, ale jen malinko. Nic moc neukázala, ale koutkem oka sledovala co já na to.
Já jsem trochu roztáhnul nohy, protože jsem už mezi nimi cítil trochu tlak.
Asi po 15minutách v bylinkách se zvedla a šla se osprchovat. Já jsem ji po chvíli následoval, ale jen tak abych věděl kam jde.
Po sprše si zašla do parní lázně. Po chvíli jsem tam vešel i já, tam už byla viditelnost horší, tak jsem si sedl o něco blíž, abych ji dobře viděl. A pokračovali jsme ve vzájemném okukování. Po sprše si asi špatně zadělal prostěradlo a povolilo se ji na prsou a jedno prso vykouklo ven. Dodnes nevím, zda to udělala schválně, nebo to byla nehoda.
Po chvíli si toho všimla a zase ho schovala. Ale věděla, že jsem se díval. A že se pořád dívám. Jak tam tak ležela v páře na lehátku, jednou rukou si držela prostěradlo na prsou a druhou pomalu vklouzla pod něj a zamířila si do rozkroku. To mě ohromně vzrušilo, ale nebyli jsme tam sami. Ale můj penis už byl téměř 100% v pozoru.
Zvedl jsem se, opatrně, ale stejně to bylo vidět, co to se mnou udělalo a zašel opět do studené sprchy. Nepomohlo to. Tak jsem rychle vklouznul do vířivky (nahý, tam se s prostěradlem nesmí).
Po chvíli vyšla z páry. Měl jsem pocit, že mě očima hledá a po chvíli i našla.
Rychle proběhla sprchou a zamířila si to k vířivce. Velice hbitě sundala prostěradlo a vklouzla pod vodu.
A sedla si na sedátko hned vedle mě.
Teď už jsem na nic nečekal a pod vodou jsem ji položil ruku na stehno. Zavřela oči a svoji rukou mi tu mou přesunula na svoje prso. Chytnul jsem ho pevně do dlaně a svíral ho. A najednou cítím, že ona sahá na moje stehno. Pomalu se prsty posouvá výš a výš k mému ztopořenému péru.
Sjel jsem svojí rukou z jejího prsa a rovnou do rozkroku. Mezitím už našla moje pero a začala ho pod vodou pomalinku honit.
Povolila stehna od sebe a pustila mě prsty na svoji mušličku. Voda okolo byla v plném výru a nikdo tak nic neviděl (doufám).
Chvíli jsme vzájemně takhle dráždili a hráli si spolu pod rozvířenou vodou.
Pak mě napadlo že by jsme mohli mít trochu soukromí v tureské parní lázi. Špitl jsem ji tedy, „Pojď do turecké, tam teď nikdo není.“
Rychle jsem vyběhl z vířivky, aby nebylo vidět jak moc mi stojí, hodil jsem si před sebe prostěradlo a zaběhnul do turecké. Po chvíli se ve dveřích objevila ona. Bylo tam tolik páry, že jsem ve dveřích nejprve viděl jen její siluetu v prostěradla, ale hned jak je zavřela, osušku sundala. Byl jsem zalezlý vzadu v koutě a chvíli mě hledala, opravdu tam není moc vidět, tak jsem ji napověděl, kde jsem. Přišla ke mně, už nahá, s prostěradlem v ruce. Já jsem ho na sobě už taky neměl. Položil jsem ji na lavici a hned jsem se pustil do lízání její teplé kundičky. Rukama jsem přitom mačkal její prsa a pořád jsem ji lízal od díry ke klitorisu a zase zpět a občas vsunul jazyk i dovnitř, a když jsem se jazykem věnoval jejímu poštěváčku, prsty jedné ruky jsem si hrál s její dírkou, kroužil jsem ji v dírce a hrál si s ní.
Oba jsme si to užívali a měli jsme štěstí, že nás tam nikdo nerušil.
Po chvíli se zvedla a sedla si mi na obličej a pak se na mě položila, takže já jsem ji mohl lízat dál a ona mi ho začala kouřit. Bylo to luxusní, Lízala mi ho od žaludu až po kořen, občas olízla i koule a sjela mi až k zadku. To mě dohánělo k šílenství. Já jsem ji přitom cucal klitoris a prsty ji píchal její mokrou kundičku.
Najdnou jsem cítil jak se jí začala vevnitř svírat a škubat sebou kundička. Pořádně jsem se v tu chvíli přisál na její klitoris a jazykem ho dráždil ještě víc. Celá se rozechvěla, ale dál mi cucala a kouřila mého ptáka.
Po chvilce jen špital, „Stačí, už mi ji jen projížděj prstama“, Dál ji tedy prstím, jemně a pomalu a ona dál líže a honí rukou mého ptáka přisátá svými rty na mém žaludu.
Už to déle nevydržím a všechno ji to nastříkám do pusy. Spolykala to a dál mi olizuje můj penis, aby ani jedna kapka nepadla vedle. Celý se chvěju rozkoší.
Naposledy políbí můj žalud, vezme si svoje prostěradlo a odchází.
Po chvíli se i já zvednu, zabalím do prostěradla a jdu ven. Hledám ji očima, ale nikde ji nevidím.
Prostě je pryč…

Podobné poviedky