A zase ta pokojská

25. 8. 2021 · 3 674 zhliadnutí ceedee

Při studiu pracovala na částečnej úvazek v jednom hotýlku u Jakubskýho náměstí, kterej dost fungoval i jako hodinovej hotel. No a jako benefit mohla čas od času využít nějaký volný pokoj. A dělali jsem to často. A protože jsem, jak patrno, dost hravej typ, napadl mě, že si teda zkusíme arciklišé role-play. Sehnal jsem jí obleček, já si vzal klasiku - černé kalhoty a kravata, bílá košile a uvelebil jsem se na gauči v největším podkrovním apartmánu, zatímco se převlíkala ve vedlejším volným pokoji. Za chvíli zaklepala a dovnitře vešla pokorná pokojská, z trochu poddimenzovaného černýho oblečku s bílou krajkou ji div nevypadla prsa a kratinká řasená sukně ukazovala bílé kalhotky. Předem jsem ji varoval, že jestli se během dialogu bude smát, tak jí ze zadku udělám sekanou, takže to proběhlo podle scénáře.
"Dobrý den, volal jste pokojskou?"
"Ano, to volal, vy jste uklízela tento pokoj dnes ráno?"
"Uklízela, je neco v nepořádku?"
"Kratší by bylo vyjmenovat, co je v pořádku!" začal jsem hřímat hlaem boha pomsty a předhazoval ji různé naaranžované nedostatky a zakončil tím, že majitel je můj obchodní partner a že to tak nenechám.
Co čert nechtěl, pokojská měla prý zrovna problémy v práci a majitele se bála jak ortelák zubaře.
To je ale mrzuté!!! MUHEHEHEHE :D
"Peníze nemám, ale udělám, cokoliv budete chtít, jen to prosím nehlašte majiteli, pane." kňourala a kroutila nohou na špičce.
"Jako by jedna věc, co pro mě může udělat šmudla pokojská, mohla napravit ten zkaženej pobyyt."
"Prosím, opravdu cokoliv!" škemrala, když jsem se chystal vykročit ke dveřím.
Podíval jsem se na hodinky, na ni, na hodinky, na ni, pohrdavý úšklebek.
"Uděláme tohle. Teď je 17:13, abych na tenhle chlív zapomněl a nikomu se nezmiňoval, budeš mi hodinu, tedy do 18:13 po vůli a uděláš cokoliv ti řeknu, nebo po tobě budu chtít. Platí?"
"Platí, děkuju, pane"
"To děkování bych si rozmyslel" mumlal jsem si pro sebe a šel si do brašny pro provaz a nějaké hračky.
"Sundej si kalhotky a vytáhni prsa z výstřihu, čubko." houkl jsem na ni přes rameno, zatímco jsem se štrachal v tašce a dával věci na postel.
Nic.
Žádná reakce, stála tam jak nádraží a k ničemu se neměla.
Už jsem vstával a měl všechno potřebný i v ruce, ale když jsem ji viděl, tak jsem pomůcky pustil a vydal se rázně ke dveřím.
"Ne, prosím, ne!!!!" a rázem byly kalhotky dole a prsa venku. Šlo jí to docela dobře, mrše, fakt přesvědčivé a já jsem cítil, jak tvrdnu. Taky dobře.
Nastal čas, aby si zákazník vyřídil reklamaci, což jsem jí taky oznámil poté, co jsem před ni postavil židli opěradlem k ní a řekl jí, ať se přes ni ohne. Přivázal jsem si ji k židli a vzal si koženou plácačku, kterou jsem v průběhu střídal s důtkama, který jsou samotný až trošku moc. Neříkal jsem nic o počtu ran, počítání, sám jsem chtěl "do červena" a kousek dál, do ruda a tak 40 stupnu Celsia na zadku. Kombinuju bolest, vzrušení, napětí, mezi ránama ji přejíždím důtkama po vnitřní straně stehen a celých nohách, přejíždím po zádech, plácačkou přejedu mimoděčně ze zadku mezi pysky. Čubka byla mokrá už po první ráně jako anglické léto a já na tom byl podobně, pořádně se mi kalhoty vydouvaly. Tak proč ji neseznámit, že?
Odvázal jsem ji od židle, zadek už beztak přecházel z růžové do červené a já chtěl ještě pokračovat později. Dostrkal jsem ji důtkama k posteli a poručil, at si lehne na záda a roztáhne ruce a nohy. Přivázal jsem ji k nohám postele v rozích, vzal si vibrátor s masážní hlavicí, protože jsem svým způsobem i milosrdný Bůh, sundal jsem si kalhoty a spodní prádlo a klekl si čubce nad obličej. Ani jsem nemusel přikazovat a sama se mi na stojící ocas přísala. Zatímco mě kouřila, zapnul jsem vibrátor a přiložil jí ho na klitoris. Věděl jsem, že klitorálního orgasmu nikdy nedosáhne, ale taky jsem věděl, že ji to sakra moc vzrušuje, tedy až po hranici vrcholu, kterého tak nedosáhne.
"Opovaž se udělat bez mého svolení, děvko, nejsem tu kvůli tobě" měla zrovna moje péro v krku jak jsem ji mrdal pusu a zakývání hlavou jsem teda spíš cítil než viděl. Hned jsem jí ale zajel do zmáčené frndy dvěma prstama, na první dobrou nahmátl géčko, párkárt zatlačil a už stříkala. Ještě jsem to dvakrát zopakoval po chvilkách a protože už to na mě po jejím lízání koulí, zadku chvilku i šukání mezi kozy, pomalu taky přicházelo, vstal jsem a rozvázal ji. Nemluvím do větru, tak jsem ji vestoje připoutal k podkrovnímu trámu a pokračoval s výpraskem a drážděním, až se začala vzrušením a bolestí kroutit a zadek a kundu mi nastavovala ještě víc.Začal jsem jí penisem pomalu přejíždět po rozpálenejch rudejch půlkách, mezi půlkama po análu, smočil jsem si žalud v kundičce, ale odtáhl se, když se mi na něj chtěla napíchnout.
Čas běžel.
Padl mi do oka noční stolek a čubinu jsem si od trámu obtočil kolem stolku, aby byla přístupná ze všech stran, otevřená a nachysána, kundička ze spoda i zvrchu. Zavázal jsem jí oči, dal děravý roubík, do uší špunty a do kundičky vajíčko zapnutý na nejmenší frekvenci, aby byla jistota, že se neudělá.
A pak jsem opustil místnost.
Věděl jsem, že stačí chvilka, aby začala být v nonkomfortu, když má znemožněný vnímání. A hodina taky netrvá věčně, že jo, takže ani ne za deset minut jsem se vrátil. Stejně byla už dost načatá. Schválně jsem nic neříkal, nevydával žádné zvuky, nic co by mě mohlo identifikovat, Během čekání jsem si na toaletách u recepce umyl vlažnou vodou zápěstí a krk, abych smyl co nejvíc voňavky. Přišel jsem k ní zezadu, pořád jsem nic neříkal a plácl ji rukou přes zadek. Zamumlala do roubíku a zavrtěla zadkem. Vytáhl jsem jí vajíčko a strči jí tam opět po dvou prstech, nechal ji at se mi vystříká na péro a do ještě sříkající kundy jsem jí ho vrazil. Během šukání kundičky stříkala ještě dvakrát, ale to už intenzita slábla, už neměla z čeho. Přendal jsem ho do análu a mrdal ji jako o život, zatímco jsem ji držel za vlasy. Postříkal jsem jí celý záda a když jsem ji vyprostil a poděkovala, stíral jsem svoje sperma rukou z jejích zad a dával jí to slízat.
Pohled na hodinky.
"18:13, dodržela jsi dohodu, já ji dodržím také, čubičko, můžeš odejít."
Odešla bys?