Zážitky

28. 9. 2021 · 4 384 zhliadnutí WHIPka

Dnešní večer je jako stvořený pro relax. Beru víno, dobrou náladu a už klepu na dveře kamarádky. Otevře mi jemná modrooká blondýnka zatím oblečená jen v tílku a kalhotkách s natáčkami na hlavě. Rovnou mířím do kuchyně pro vývrtku. Upravuje svůj zevnějšek a přemýšlíme co s načatým večerem a kam se půjdeme bavit. Každou chvíli vyprskneme smíchy při vzpomínkách na společné zážitky a ještě s úsměvy na tvářích vyrážíme do víru velkoměsta.
Volíme jeden z barů. Vpadneme dovnitř jak velká voda a kamarádka hned volá na obsluhu, co si dáme. Sedáme si do menšího boxu. Chvíli se rozhlížíme. Je hodně plno, hraje muzika a my si připíjíme a povídáme. Témat, co spolu probrat, máme hodně, jsme zabrané do hovoru, když nás vyruší dotaz, zda bychom neměly volno v boxu.
Dívám se do obličeje orámovaného tmavými vlnitými delšími vlasy a výrazných hnědých očí. Ukazuje se, že s kamarádkou se znají, takže ihned vedle nás zaujímá místo ještě s kamarádem. Druhý je opak prvního, světlovlasý a modrooký. Zjišťují, co máme dobrého, objednávají nám i sobě a omlouvají se, že nám vletěli do hovoru. Bar je již úplně natřískaný. Pomalu není slyšet vlastního slova. Představujeme se navzájem. Hodina pokročila, necháváme své nové známé osudu a přesouváme se do baru s diskotékou. Tam je zábava v plném proudu. Prodereme se na parket a za chvíli už tančíme mezi ostatními a náramně se u toho bavíme.

Najednou mě objímají cizí ruce a cítím vůni pánského parfému. Otáčím hlavu a usmívají se na mě čokoládové oči: „Mám vás!“ Blonďák se věnuje mé kamarádce. Hrají ploužák, tiskne mě do náruče a proplouváme parketem. Nechávám se unášet pohyby jeho těla. Vede mě kroky zkušeného tanečníka, pozoruji ho. Má hlavu vztyčenou, drží krásný rovný postoj a dokonale se vyhýbá všem vlnícím se postavám. Vidí dotaz v mých očích: „ano, tanec je můj život“, povídá mi. Roztočí mě, zase přivine. Užívám si každý moment a stále omámená zjišťuji, že jsme na baru. Z jedné strany stojí můj tanečník a z druhé má kamarádka. Oba mě objímají. Společník se vypařil neznámo kam. Dáváme si poslední drink. A vpíjíme se pohledy. Dvoje modré oči a jedny hnědé. Bereme se za ruce a míříme ven do noci.

Každou chvíli mi přistane polibek. Vychutnávám dvoje nenasytná ústa. Stojíme v předsíni ozářené jen světlem z nedaleké lampy. Cítím hladící ruce. Nerozeznávám, které jsou čí. Stahují ze mě oblečení a sami se ho zbavují stejně tak. Předsíní se nesou vzdechy a vůně nahých roztoužených těl. Kamarádka nás posouvá k sobě do ložnice, kde hlavní dominantou je obrovská futonová postel. Rozsvěcuje svíčky pod zrcadly a mihotavé plamínky skotačí po jejích vztyčených bradavkách na velkých prsou. Beru si jednu bradavku do úst. Je tvrdá jako kámen. Stahuji blond nymfu k sobě a mé horké rty a jazyk za sebou nechává mokrou stopu. Má šíje je skrápěna žádostivými polibky jedoucími směrem dolů po páteři. Přesouvám se na pevné břicho, míjím piercing v pupíku a dobývám se k vlhkému vlnícímu se klínu. Nasaji vůni a chutnám nektar vytékající ven. Otáčím se. Kamarádka se okamžitě přisaje na můj klitoris. Cítím pevné chycení za boky a přejíždění špičkou žaludu tekoucího lůna. Vrážím prsty do nabízených otvorů, jazykem rejdím po poštěváčku a v tu chvíli jsem nabodnuta na penis. Nekompromisně do mě naráží, klitoris je stále svírán chtivými ústy a ruce nás zespodu hladí. Chtíč nás žene k vyvrcholení. Zmítá našimi těly a přibližující se orgasmy nás vystřelují mimo realitu. Stříkáme postupně všichni tři, skrápíme se navzájem.

Dohasínající svíčky a rostoucí tma zahaluje zážitek jedné noci.

Nick
Región
Ctitel64 Ctitel64
Czech Republic Vysočina
Dufi84 Dufi84
Czech Republic Jihočeský kraj
Leroisep Leroisep
Czech Republic Středočeský kraj
Zofrejakbyk Zofrejakbyk
Czech Republic
milda70 milda70
Czech Republic Liberecký kraj
Amegaxi Amegaxi
Czech Republic Jihočeský kraj
Tomas-33 Tomas-33
Czech Republic
osmic osmic
Czech Republic
DraconJ DraconJ
Czech Republic Jihočeský kraj
Pozvolna Pozvolna
Czech Republic Ústecký kraj
Jirkasex88 Jirkasex88
Czech Republic Moravskoslezský kraj
for-man for-man
Czech Republic
_Zephyr_ _Zephyr_
Czech Republic Jihočeský kraj
mibo_pa mibo_pa
Czech Republic
tool tool
Slovakia
stistko2 stistko2
Czech Republic Jihočeský kraj
Dobrej_mrd Dobrej_mrd
Czech Republic Jihočeský kraj
JKK36 JKK36
Czech Republic Karlovarský kraj
juan_perez00 juan_perez00
Czech Republic Hlavní město Praha
Stydlin76 Stydlin76
Czech Republic Jihočeský kraj
luckyman_81 luckyman_81
Czech Republic
Paulik2 Paulik2
Czech Republic Jihomoravský kraj
Koriandr4 Koriandr4
Czech Republic Ústecký kraj
certik6974 certik6974
Slovakia Banskobystrický kraj
1974marty 1974marty
Czech Republic Moravskoslezský kraj
lnvictus lnvictus
Slovakia
meridea meridea
Czech Republic Jihomoravský kraj
DomSub23 DomSub23
Czech Republic
Quart Quart
Pitcairn
BudejoviceFoto BudejoviceFoto
Czech Republic
Nevimsama Nevimsama
Czech Republic
barb_20 barb_20
Czech Republic Hlavní město Praha
88baculka88 88baculka88
Czech Republic
Juras5 Juras5
Czech Republic
JohnnyMnemonic JohnnyMnemonic
Czech Republic
Kleredrag Kleredrag
Czech Republic