Znáte to když už máte všeho dost.

6. 11. 2021 · 3 697 zhliadnutí JustKubik

Znáte ten pocit, vracíte se v pátek kolem šesté večer z práce po pěkně dlouhym přesčasu. Šéf vám stál za zády celý den a k tomu měl spoustu připomínek jak máte dělat vaší práci. Nemáte náladu ten den už na nikoho a na nic, nejradši by jste přišli domu a umřeli. Přesně takhle jsem se vrátil domů a doufal že už budu mít klid. Začalo to slibně všude bylo ticho, nikde nikdo a já mohl nepozorovaně zaplout do pokoje. I když to nebylo nic extra, bydlet u rodičů ve dvaadvaceti měl jsem tam své soukromí. Pustil jsem film prosál kotlík a zaparkoval na posteli

Vše se začalo hroutit když jsem se dozvěděl že přijela návštěva, tátovo nejlepší kámoš se ženou a a jejich dcerou. Jsme podobného věku ale nikdy jsme se moc nebavili, vždy byla hlasitá, uřvaná a tak trochu s nosem nahoru. Po nějaké hodině koukání na film který jsem kvůli hlasitému smíchu z přízemí (ale po kotlíku i svému smíchu) rodinného domku skoro neslyšel někdo klepal na dveře. Bez odpovědi na klepání se dveře otevřely a vešla drobounká postava s blond vlasy v těsných legínách a tílkem. Určitě ji poslali nahoru ke mě aby se mohli bavit o prasárnách, jako by nám melo byt deset ale to se nikdy nezmění. Sedla si vedle postele do kancelářské židle a odstartovala nekonečnou salvu otázek na můj život jak osobní tak pracovní, co holky atd. atd.. Ochotně jsem odpovídal ale lehce naznačoval že mám jiné plány než konverzace s ní. Nevím jestli to jen hrála nebo opravdu nepochopila že chci aby odešla ale dával jsem jí další a další šance bezpečně opustit pokoj. Měl jsem toho doslova po krk, na rovinu jsem ji pověděl že bych byl rád kdyby mě nechala samotného že mě obtěžuje. I když to nebyl můj záměr vypadala jako bych jí tím urazil a naštval, pronesla pár povýšených frází, třeba takovou že bych měl být prý rád že za mnou vůbec přišla, že kluci se kterýma se normálně baví si něco takového nedovolí. To byla nejspíš poslední kapka do mého poháru trpělivosti.

Koukal jsem jak odchází a koukají ji tanga nad gumou legínů, bez přemýšlení jsem vstal a než stihla chytit kliku od dveří byl jsem vedle a strčil ji přímo na postel. Koukala na mě s výrazem kterým se ptala co to má znamenat. Přistoupil jsem k posteli, nahnul se k ní díval se jí přímo do očí a řekl že kamarádi si to nedovolí jenom proto že každý myslí rozkrokem a nechtějí si zkazit šanci. Nechápavě koukala a ptala se jak to myslím. Už jsem neodpověděl převrátil jsem ji na posteli na břicho strhl jsem legíny, objevil se vetší ale nádhernej zadek, tanga odstunul jen bokem. Slyšel jsem že se snažila něco říct ale v půlce slova umlkla, to už jsem jí držel ruku za zády a dvouma prstama hladil na kundičce. Zezadu jsem do ní pomalu začal pronikat. Po chvilce prstění začala intuitivně vystrkovat zadek nahoru. Vyndal jsem prsty a trochu povolil ruku, návrat do reality hned na mě vykřikla co to dělám. Ignoroval jsem vše co říkala střídavě jsem ji plácal přeš nateklou kundičku a zadek. Nikdy jsem neviděl tak moc mokrou a štavnatou broskvičku, její námitky utichly a nahradilo je sténání do rytmu plácání. Pustil jsem ji a vstal abych si sundal kalhoty. Čekal jsem že bude chtít vstát ale poslušně zůstala ve stejné poloze a vyčkávala co bude dál. Přisunul jsem se zezadu k vystrčenému červenému zadečku s tvrdým pérem v ruce a všiml si jak se chvěje vzrušením, chytl jsem ji za půlky roztáhl a naplivl. Začala se sebou házet a pištět musel jsem ji znovu chytil ruce za zády a zatlačil do peřiny. Díval jsem se jak mi žalud zmizel v análu a pomalu se za ním sune i zbytek. Párkrát pomalu a začít zrychlovat. Všiml jsem si že je delší chvilku ticho a spíš přiráží než že se snaží utéct. Povolil jsem, chytli ji místo ruky za vlasy a zvedl ji hlavu. Pod hlavou mokrá skvrna a na bradě přes pusu až po nos sliny asi jsem ji držel moc tvrdě říkal jsem si ale ona jemným hlasem prosila abych ji chytl za krk přiškrtil a hlavně nepřestával šukat. Poslechl jsem. Začala se při tom sama dělat a proměnila se v něco co těžce popsat, přirážela stále tvrději sama už se dělala snad čtyřma prsty a chtěla abych byl jestě tvrdší. Čím tvrdší škrcení tím měně hluku vycházelo z pokoje ale v tu chvíli mě ani nenapadlo že jsou s náma v domě i rodiče obou dvou. Po kořen tam a po žalud ven, křeč v nohách naposledy a nejtvrději do ní a výbuch. Vybouchl jsem uvnitř jako dynamit, byl to impuls i pro ni začla se třást jako by byla pod proudem a já cítil jak mi po stehnech stýká její squirt. Sesunula se na postel a já pozoroval jak sperma vytéká ven z análku který se zoufale snaží vrátit do původní podoby. Pomalu jsem si začal uvědomovat co se právě stalo. Najednou nebyl čas a přišel strach že každou chvilkou někdo přijde. Vůbec jsme nemluvili, rychle jsme zametli stopy a přemýšlely. Bylo to poprvé co jsme se oba po tolik nechtěné návštěvě usmívali a možná i těšily na další "nudnou" sešlost.

Second done ☑️
Doufám že se znovu podařilo dočíst až sem.❤️