Na pokračování?

29. 12. 2021 · 1 982 zhliadnutí Smisek5

Je neděle před obědem, přemýšlím co podniknu. Napadne mi kouknout na inzeráty. A máme tu nový. Hm ... mladá slečna hledá kamaráda, možná budoucího partnera a chce něco nového a jiného. Je tu věk, foto, hm. Odpovídám okamžitě.
" Ahoj, všiml sem si inzerátu. A hledám možná právě Tebe ",... píšu něco o sobě, taky posílám foto. " Co tím jiným a novým myslíš? "ptám se. Odešlu a doufám, že mi odpoví.
Oběd. .. Jedu ven na motorce. Vracím se, žádná odpověď. Je večer , pořád nic.. jdu spát.
V pondělí během dne konečně odpověď..... Omlouvám se, že odepisuji až teď. Co tím myslím? No, měla jsem vztah a kluk by mi nejraději zamkl a nikam nepouštěl... a když pustil, vadilo mu, že si oblékám krátké sukně a šaty, že všichni mě okukuji. Tak tohle už nechci.
Hned odepisuji.... To se mi zas líbí, když slečna nosí ráda krátké sukně či šaty. Nosíš je ráda? Můžeme se v týdnu sejít. Je léto, teplo, ..můžeme zajít na kávu, čaj , něco dobrého... Nebo večeři další víkend? A nebo si chceš dříve psát? Nebo volat? Co teď děláš? A právé jméno?... Odešlu odpověď.
Slečna je online a už mám odpověď. ..Sejít se můžeme, být v kontaktu taky. Opravdu Ti nevadí krátké šaty a sukně u holky? To jsem ráda. Kdybych na setkání přišla v mini, vadit to nebude? ...
.. Mně nevadí různé věci a různé věci mám rád, to se možná časem dovíš. Ráda se předvádíš a provokuješ? Já mám čas podle potřeby, můžu si dělat co chci a kdy chci. Tak setkání podle Tebe. ...
....Jé, jestli vyloženě ráda provokuju to nevím, ale líbí se mi, když upoutám muže. .
Týden utekl, je sobota, a den D. Koupel, oholit, navonět... oblékám boxerky, kalhoty a triko. Od Elišky vím, že si bere minišaty. Už se těším a jsem zvědav, zda to splní. Sejdeme se u ní a pak půjdeme do restaurace kus od jejího bytu. Dojedu k ní. Poznávám ji hned, vyšší zrzka opravdu v mini,těsně pod zadek, možná by byly vidět kalhotky. Krásná, menší prsa, na očích brýle zrcadla...."jako já", směju se. Vysoký boty, vlasy do drdolu, dlouhý krk a delší náušnice. Hm.. to je nadějně. Jdeme k sobě,.. políbíme se, .. hned Elišku přiměju, aby se otočila, je sexy, sluší Ti to, opravdu. A ona kouká po mně, i ona pochvaluje můj vzhled, posilovna dělá své.
Jdeme do restaurace. Máme rezervaci. Jsme u stolu, sundam brýle. Po chvili i ona.." máš pěkný hnědý oči. A ne jen je. Jsi krásná. "
A i já se jí líbím..povídáme o všem možném...
""Máš asi dlouhý vlasy, že? "
"Jojo , ale drdol se mi rozdělat nechce." směje se
"Chápu, je to asi pracný. To já jen tak." Pijeme, jíme, povídáme si a smějeme se, a čím víc jsme opili, tím více se začíná probírat erotika a sex,ale z jejího povídání je cítit, že má málo zážitků, tak se ptáme a vzájemné si odpovídáme. Najednou se Eliška ptá: " v čem nejraději chodíš oblečený? "
Bez váhání odpovím: " v kraťasech na ostro a v triku."
" Počkej,myslíš bez spodního prádla?" ptá se překvapeně
" Jojo, přesně tak" přikývnu.
"Hm , to já bez kalhotek jen občas doma, ale bez podprsenky i ven,i když s bývalým ne,jak jsem psala tomu to vadilo. "
" Mi to nevadí, a nevadilo by mi, ani kdybys chodila ven bez kalhotek, i když asi bys musela mít trochu delší šaty nebo sukni, nebo kraťasy to říkám na rovinu. "
"Tak to sem opravdu nezkusila, ale nyní o tom přemýšlím, a zní to lákavě"