Moje hodná žena 3

9. 3. 2022 · 5 869 zhliadnutí Sitting_Bull

Moje hodná žena stála ve dveřích obýváku a nevěřila vlastním očím. Uprostřed pokoje klečela na všech čtyřech její nejlepší kamarádka Irma. Byla nahá, zadeček měla vyšpulený nahoru. V tom zadečku byl zaražený můj ocas.
Přestal jsem přirážet a otočil se na manželku. Velice se se mi líbila, jak tam stála. Hezky tvarované nohy v černých punčochách, sukně nad kolena, bílý svetřík, pod kterým se rýsovaly její velké kozy. Výš už jsem se raději nedíval, co bych měl z pohledu na naštvaný obličej?
Můj ocas, který už začínal v Irmině análu trochu ochabovat, se z pohledu na mou hezkou manželku zase ztopořil. Začal jsem znovu přirážet. Manželka odešla.
Šukal jsem Irmu ještě nějakou chvíli a pak se do ní vystříkal.
"Co budeme dělat?" zeptala se mně, když se svalila na koberec.
"Nic, utři se a půjdeme za ní." Irma si utřela zadek do přehozu gauče, pak jsme oba vstali a šli do kuchyně.
Moje hodná žena seděla za stolem, ztuhlá jako prkno. "Tak se nezlob", začal jsem,, "viš, že mám rád jenom tebe. Irmu jenom píchám. Že je to tak?"
Irma přikývla.
"Jak mi to můžeš dělat? Být nevěrný a ještě tady u nás doma?" vyštěkla na mně zoufale žena.
"Ale já ti vlastně nejsem moc nevěrný, Irmu šukám jenom do análu, nebo do pusy. Do kundičky jenom tebe." Otočil jsem se na Irmu. Měla trochu přísnější pohled, ale znovu přikývla.
"Co se ti na ní vůbec líbí?" stěžovala si žena. "Vždyť má malé kozy. A ve tváři jsem taky hezčí!"
"Jo, to je pravda. Ale nechá se píchat do análu a to mně rajcuje. Víš, že poslední dobou už se mi tak snadno nepostaví a ty to do análu nechceš a orál taky moc ne ..." Nechal jsem poslední větu trochu vyšumět, protože jsem se dotkl ožehavého tématu. Moje žena má sex ráda, ale jenom klasiku. Do kundičky v několika polohách, lízat kozy a párkrát za rok orál na krajíček.
Když jsem byl mladší, tak mi to stačilo, ale teď už se potřebuju více rozrajcovat. V tomhle mi Irma dokonale vyhovuje. Orál zvládá až po koule a pak ráda nastaví zadek. Škaredá není a líbí se jí to.
"Proto se mnou tak málo spíš," pokračovala manželka ve své litanii, "protože se spustíš s kdejakou kurvou!"
"Aleno, přestaň!" ozvala se Irma. "Já nejsem žádná kurva. Jsem tvoje kamarádka. A Leoše neubude, když mi to občas udělá. Je to jenom sex."
"Přesně tak," kul jsem železo, dokud bylo žhavé. "Prostě se mi s tebou už tak často nepostaví, ale mám tě pořád rád. Dáme si víno?"
Otevřel jsem flašku a nalil všem plnou sklenici. Netrvalo dlouho a holkám začaly růžovět tváře. V hlavě se mi rodil plán, jak uspokojit manželku a přitom se nevzdat Irmy.

***

- "To si děláš srandu, ne?" manželka se na mně nevěřícně dívala. "To jako mám jít do postele se svojí nejlepší kamarádkou?"
- "Ale vůbec ne. Budeš v posteli se mnou. Irma tam bude jenom proto, aby se mi postavil. Píchat budeme my spolu."
- "A jí se ani nedotkneš?"
- "Neblbni, Aleno. Musím ho přece nějak ztopořit. Ale s Irmou jen do análu, slibuju!"
Alena byla viditelně na rozpacích. Irmu do postele samozřejmě nechtěla, ale lákala ji představa, že se pomilujeme jako dříve.
Nakonec souhlasila.
Irma přišla večer, pili jsme víno, povídali si a vtipkovali. Když byla láhev prázdná, přesunuli jsme se do ložnice. Moje hodná žena si lehla na záda na postel, nad ní si klekla Irma. Měl jsem hezký výhled na manželčinu kundu i Irmin kulatý zadek. Pohled to byl pěkný a za chvíli mi stál jako vlajkový stožár.
Začal jsem střídavě šukat manželku do kundy a Irmu do análu. Pak jsem si to zjednodušil a šukal obě jenom do kundy. Manželka nic nepozná a já se nemusím dobývat přes Irmin řitní svěrač. Střídal jsem jejich kundičky a užíval si to. Manželka ji má trochu vytahanější než Irma a tak nebylo divu, že když to na mně po chvíli přišlo, vystříkal jsem se do Irmy, místo do manželky.
Což byl problém. Manželka na mně začala ječet, navíc si všimla, že moje mrdka Irmě vytíká z kundy a ne z análu.
Tvářil jsem se zkroušeně a dělal psí oči, protože jsem porušil slib, že do kundy budu šukat jen manželku.
"Jsem se prostě netrefil, promiň" vysvětloval jsem ženě, "je tady šero a Irma má kundu jak anál ..." Lhal jsem, jak když tiskne. "Jestli je ti líto, že jsem to nastříkal do ní, místo do tebe, tak si to z ní vylízej a nalijeme ti to do kundy," dodal jsem trochu odvážně.
K mému velkému překvapení roztáhla manželka Irmě nohy a začala lízat mrdku vytékající z její kundy. Irma byla taky překvapená, ale líbilo se jí to. Manželka mi posunkem naznačovala, ať jí donesu nějakou skleničku.
Rozhodl jsem se otestovat její odhodlání. "Nepotřebuješ skleničku, pusť to Irmě do pusy a ona ti to vyplivne do kundy."
Test dopadl úspěšně. Irma otevřela ústa a manželka jí tam vyklopila obsah své pusy.
Pak jsme s Irmou zvedli manželku tak, aby jí kunda směřovala vzhůru. Irma jí prsty roztáhla stydké pysky, co to šlo a pak pomalu vypustila mrdku ze své pusy do manželčiny kundy.
Zdá se, že už to někdy dělala, protože ani kapka se neminula cílem a všechno nateklo dovnitř.
Uvažoval jsem, že ještě přesvědčím manželku, aby si s Irmou daly francouzáka, ale nechtěl jsem přepínat strunu, i takhle to bylo fajn.

***

Za mně se večer s manželkou a Irmou povedl, ale žena nechtěla ani slyšet, že bychom si jej zopakovali.
Svěřil jsem se s tím Irmě. "Je naštvaná, žes jí byl nevěrný," začala situaci rozebírat ženskou logikou. "Měla by se ti nějak pomstít, abyste si byli fifty-fifty."
- "To ona ale neudělá," namítl jsem, "má mně ráda."
- "Co kdyby se vyspala s Milanem?" navrhla Irma.
- "S tvým Milanem? To je blbost, ne?
- "Musíš jí přesvědčit," uzavřela diskuzi Irma a natočila se ke mně prdelkou.

***

Připadal jsem si jako kříženec dohazovače s psychologem. "Ty jsi prostě vnitřně naštvaná, že jsem tě podvedl," vysvětloval jsem manželce, "a musíš se toho zbavit."
- "A jak?" Tvářila se jako pacient u doktora.
-"Tím, že se mi pomstíš"
- "Ale já se ti nechci mstít."
- "Já vím, že nechceš. Ale podvědomě to potřebuješ."
Manželka mlčela snažila se srovnat si v hlavě, o čem to vlastně mluvím. Nakonec se na mně podívala a trochu rezignovaně se zeptala: "a ty máš nějaký nápad?"

***

Ten den, kdy měl Milan přijít, byla moje hodná žena už od rána nervózní. Uklidila celý byt, třikrát se osprchovala, přesouvala vázičky nad krbem, aby mezi nimi byly správné rozestupy a celkově se chovala, jako by jí čekala maturita.

Zvonek se ozval v sedm. Za dveřmi stála Irma s Milanem. Irma byla okouzlující. Milan působil dojmem člověka, který vyhrál milión ve sportce, ale zdráhá se tomu uvěřit.

Seděli jsme v obýváku a popíjeli. Nenápadně jsem vmanévroval manželku, ať se posadí mezi mně a Milana. Soustředěným hladícím útokem ze dvou stran jsme dosáhli toho, že trochu poroztáhla nohy od sebe.

Počet prázdných lahví v rohu se začal blížit počtu zúčastněných. Byl čas začít. Položil jsem manželku na gauč, zvedl jí sukni a stáhl kalhotky. Stehna měla stále dost u sebe, tak jsme s Irmou vzali každý jednu její nohu do rukou a jemně je odtáhli od sebe. Milan už stál připravený se ztopořeným ocasem a pomalu zajel do mé manželky.

Musím říct, že se mi to docela líbilo. Milan má menší ocas, než já, ale manželka lehce vzdychala a bylo vidět, že i jí se to líbí. Není nad to, když manžel zařídí své ženě uspokojení.

Milan přirážel stále silněji a po chvíli se udělal. Na nic jsem nečekal, stáhl si kalhoty a vrazil svůj ocas do manželčiny kundy, odkud právě začínala vytékat Milanova mrdka.

Šukalo se mi krásně a nevím proč mně napadlo, zda rychlým přirážením neudělám manželce v kundě z Milanovy mrdky šlehačku.

Vystříkal jsem se dříve, než u mně bývá zvykem. Manželka, Milan i já jsme byli spokojení, jen Irma si nepřišla na své. Zeptal jsem se ženy, zda to můžeme zase někdy zkusit ve trojce s Irmou.

"Žádný problém, miláčku," odpověděla mi s líbezným úsměvem. "Ale budeme to střídat - jednou trojka s Irmou pro tebe, jednou trojka s Milanem pro mně."

Pokrčil jsem rameny. Manželství je prostě kompromis.