Trable cyklisty Marka

3. 4. 2022 · 5 308 zhliadnutí Jarloch

Byl krásný letní den, nebe bez mraků a slunce příjemně hřálo. V takovém dni je škoda zůstat sedět doma. Zvláště pro takového nadšeného cyklistu, jakým je Marek. Je zvyklý jezdit na kole v zimě, v dešti, tím spíše dnes musí vyrazit na projížďku. Převlékl se do cyklistického dresu, nasadil si přilbu a vyrazil. Kolo ho spolehlivě vezlo ven z města.
Jel sotva tři minuty, když proti němu vyjela z vedlejší ulice žena na kole. Hele, sousedka Markétka. Má na sobě upnuté tílko s hlubokým výstřihem, v němž se krásně vyjímají její obrovská prsa. To je doslova boží pohled. A také nebezpečný, protože přitahuje pozornost protijedoucích. Však se Marek do jejího výstřihu pořádně zahleděl, že skoro ani nedokázal odpovědět na Markétin pozdrav. Kéž by tak mohl ty Markétiny poklady někdy vidět odhalené v plné kráse, sáhnout si na ně, pomazlit se s nimi. Ne, to už by asi chtěl moc…
Pokračoval dál, sjel ze silnice na cyklostezku, kde potkával další cyklisty. A také cyklistiky. Jedna taková mladá blondýnka měla cyklistický dres rozepnutý také pořádně hluboko. Také pěkný pohled. Upocená prsa průměrné velikosti. Hned by jí je Marek ochotně otřel ručníkem.
Pokračoval dál a užíval si pohledy na krásné cyklistky. Několikrát odbočil, chvíli jel po polní cestě, chvíli zase po silnici. Po nějaké době si uvědomil, že nejede správným směrem. Už dlouho tuhle trasu nejel a pravděpodobně někde špatně odbočil, nebo naopak neodbočil, kde měl. No, nevadí, už se stalo. Někde se zeptá, kudy dál. Za zatáčkou stojí u silnice dům se zahradou ohraničenou dřevěným plotem. A tam v zahradě se míhá nějaká postava. Je to žena, stříhá keř. Martin zastavil u plotu, pozdravil a zeptal se, jak se dostane do Újezdu.
Žena přestala stříhat a vydala se blíže k plotu. Mohlo ji být okolo čtyřiceti, spíše lehce přes. Měla dlouhé vlnité blond vlasy a na sobě květované letní šaty na úzká ramínka. Postavou nebyla žádná modelka, její ženské tvary se v upnutých letních šatech pěkně vyjímaly. Neměla podprsenku, její objemná prsa se pohupovala s každým krokem. „Do Újezda chcete?“ zeptala se a přišla až k plotu. Opřela se lokty o plaňky a zadívala se na Marka. Ten přikývl a sklopil pohled. Všiml si jejích výrazných bradavek.
„Pojedete asi dva kilometry po silnici, pak v lese odbočíte doprava. Je to prašná cesta. Projedete kolem koupaliště, přes pole do dalšího lesa a za ním vyjedete v Újezdu,“ vysvětlovala žena.
Marek poděkoval, ale nějak se nemohl odhodlat k odjezdu. Ani žena se nechtěla odlepit od plotu a příjemně se na Marka usmívala.
„Nechtěl byste si chvilku odpočinout?“ zeptala se a přitom si levou rukou jemně hladila pravou bradavku. „Nabídla bych vám malé občerstvení.“
Marek nevěděl, co říci. Nabídka zněla mimořádně lákavě. Jeho dilema však bylo vzápětí rozhodnuto. Z druhé strany silnice se sem přihnal vousatý břicháč středního věku v šedých montérkách. Už zdálky křičel cosi nesrozumitelného. Marek zaslechl až poslední věty: „Dej si vodjezd! A ty, Maruno, padej domů!“
Marek nelenil, nasedl na kolo, a co nejrychleji se vzdálil. V mysli si představoval Marunu bez šatů a ta představa ho vzrušovala. Kazil mu ji však ten agresivní křupan, který ho vyhnal. Že by její manžel? To přeci nemůže být možné. Krásná, usměvavá žena a takový buran? Možná ano, říká se přeci, že se protiklady přitahují.
Marek odbočil ze silnice, jak mu Maruna řekla, a pokračoval cestou do lesa. Po chvíli se po jedné straně lesa otevřel pohled na jezero, spíše zatopenou pískovnu. Marek minul velkou tabuli s nápisem NUDISTICKÁ PLÁŽ. Hm, to zní zajímavě, pomyslel si. Třeba tu budou nějaké pěkné výhledy. Jenže to by musel mít Marek více štěstí. První nudista, kterého zahlédl, byl starý dědula nesoucí si od stánku pivo v kelímku. Jeho scvrklé mužství pohupující se pod výrazným břichem není zrovna to, co by Marek chtěl vidět. Zabočil za hromadu složených klád, kde doslova narazil na čtveřici holek. Pevná mladá těla, vyholené klíny, usměvavé tváře. Tohle už je jiný pohled! Minul je, ještě se otočil, aby si je prohlédl zezadu. Zpomalil. Tady bude co k vidění. A taky ano. Pláž byla plná lidí, o krásné ženy nebyla nouze. Jakási zrzka s brunetou si házely nafukovacím míčem, radost pohledět. Marek skoro spadl z kola.
„Moc nás tady nevočumuj a pokračuj v cestě!“ křikla po Markovi zrzka, když si všimla, jak na ni civí.
Marek bez řečí šlápl do pedálů. Minul několik keřů, za jedním z nich ho zaujala postarší dvojice. On ležel na zádech na dece, jeho partnerka u něj klečela a uspokojovala ho svou pustou. Marek si je pořádně prohlédl. Obdivoval, že si umí i v tak pokročilém věku užít, jistě jim je už přes šedesát. Paní se snažila náramně, na první pohled bylo vidět, že své umění ovládá dokonale. Povislá prsa se ji jemně pohupovala a její holá prdelka byla pěkně vyšpulená. Stačilo by k ní zezadu přistoupit a zasunout. Určitě by se jí to líbilo.
Marek jel dál, cestou ještě potkal krátkovlasou prsatou brunetu s decentně upraveným klínem a vjel zase do lesa. Podívaná skončila. Ale jaká to byla podívaná! Marek se pořádně vzrušil. Chtělo by to někde zastavit a dát si pauzu. Sjel z cesty do lesa, slezl z kola a opřel ho o strom. Poodešel za strom a stáhl si cyklistické kalhoty. Jeho penis byl napůl ztopořený, předkožka se částečně stáhla a fialový žalud se dral ven, aby si také užil slunečního svitu. Martin vzal své mužství do ruky a jemnými pohyby po něm přejížděl. Zavřel oči a představoval si všechnu tu nádheru, kterou dnes viděl. Obří prsa jeho sousedky Markéty se v jeho myšlenkách třely o jeho pohlavní úd. Pěkně pomalu a táhle. Markétku v Markových představách vystřídala Maruna se svými trčícími bradavkami. Přinesla odpočívajícímu Markovi kávu se šlehačkou, svlékla si šaty a začala si šlehačku roztírat po svých bujných vnadách. Marek ji s gustem olizoval. Bože, to je představa! Markovi se podlomila kolena a klekl si do jehličí. V jeho mysli se teď střídaly všechny ty nudistky, mladé i staré, prsaté i ploché, štíhlé i obtloustlejší, vyholené i nevyholené. Rázná zrzka s balónem, kouřící babča s neskutečně zarostlým klínem i ta krátkovlasá bruneta, kterou viděl nakonec…
„A hele, copak to tu děláme?!“ ozvalo se najednou nad Markem.
Marek okamžitě otevřel oči. Jeho představy zmizely jak mávnutím kouzelného proutku a on viděl před sebou chlupatý penis. Pozvedl hlavu a díval se do tváře jeho majitele, třicátníka s bradkou.
„Mohl by ses přidat,“ ozvalo se zleva.
Marek se otočil. Vedle stál další muž, tentokrát mladý svalnatý blondýn. A za ním další muž. Celkem čtveřice mužů obklopovala Marka, který klečel v jehličí a držel si svůj ztopořený penis. Zmohl se na jedinou krátkou větu: „A do prdele!“
„Skvělá volba!“ pravil muž s bradkou....

Občas prostě věci dopadnou jinak, než očekáváme.

Podobné poviedky