Zaplacená služba

1. 5. 2011 · 18 426 zhliadnutí alimeda

Ráno mě probudil zvonek u dveří, proto jsem na sebe rychle hodila župan a bez přemýšlení utíkala otevřít.

„Dobrý den, jdu vám vyměnit ty zásuvky jak jste mi volala,“ překvapeně zíral mladý elektrikář a prohlížel si mě. Musela jsem vypadat příšerně. Včera tu byli tři zákazníci. Už delší dobou se nabízím jako zpestření pro pány a můj byt mi slouží jako privátek, kde spojuji příjemné s užitečným. A na noc mi přišla moje
Renatka, kterou jsem poprvé zasvětila do tajů lesbického sexu. Renata byla mladá maminka s hladkým a nadrženým tělem a její choutky byly úžasně nestoudné
a chlípné. Byla velice učenlivá, takže naše společná noc se proměnila v soukromé orgie.

Stála jsem tam rozespalá, s kruhy pod očima a absolutně nepřipravená po prohýřené a alkoholem prolité noci. Ani mi nedošlo, že župan víc odhaluje než
zahaluje a mladík zíral na moje zralá velká prsa, kterým skoro byly vidět i bradavky. Na rychlo jsem se upravila, utáhla pásek k župánku a pozvala ho dál.

„Já jsem na vás zapomněla jak na smrt,“ omlouvala jsem se s úsměvem
řemeslníkovi a zavedla ho do obýváku. Pár vteřin jsme tam stály nehnutě než
jsem se rozebrala a pochopila, že bude chtít ukázat, co a kde po něm potřebuji.

„To mě mrzí, já jsem se těšil jak se tu na mne bude čekat a vy jste na mě,
paninko, zapomněla. Asi jste musela mít včera náročnou noc, viďte?“ smál se mladík a dal mi tím najevo, že chápe můj raní stav.

„No ani mi nemluvte,“ zašvitořila jsem se smíchem a usadila ho na sedačku.
“Dáte si taky kafe?,“ nabídla jsem mu a protože bylo brzo ráno, s radostí
souhlasil.

„Skočím se zatím podívat co kde máte, jestli můžu,“ namyslel si klučina a s mým souhlasem se vydal po bytě. Já zatím vařila kávu, na talíř chystala buchtičky k zakousnutí a probírala se k životu.

„Paní, můžete za mnou na moment?“ zavolal mladíček z předsíně a já se k němu rozešla.

„No copak potřebujeme?“ zalaškovala jsem s ním u skříně, protože mi byl moc sympatický a mladík se přirozeně a urychleně chytal.

„No hledám hlavní jistič a po celém bytě ho nemůžu najít. Poraďte mi,“ mrkl na mě evidentně mlsně a já s ním začala ihned flirtovat.

„Vidíte tady tu záclonku, drahoušku?“ a ukázala jsem mu na zdi malá závěsek, za kterým byl onen jistič. „Tak tu opatrně odhrnete a tam to najdete,“ poučila jsem rozjařeného mladíka a pustila ho k věci.

Flirtovat s ním mě bavilo, ale sex by mě nelákal. Věkově byl spíš k Renatce a to mi moc nevyhovovalo, protože jsem na svoje vrstevníky.

„Takhle?“ přistoupil mladík k závěsu a jemně a opatrně ho poodsunul, až mě
zalechtalo v podbřišku.

„No vy jste šikulka, přesně takhle,“ odpověděla jsem s mírným povzdechem,
protože snad přeci jen bych si ho i dala říct. Nasadím svoje zbraně a uvidím jestli nebudu mít nakonec úpravy v bytě zadarmo. Mladík se usmál a oba jsme šli k pískající konvici, kterou jsem zalívala kávu.

„Ještě vám zkontroluji koupelnu, ano?“ zeptal se klučina a šel za dveře, které
vedly z kuchyně. Nechal je otevřené a já u stolu připravovala cukr a mléko do kávy.

„Nooooo paninko, to je teda síla,“ smál se nahlas mladý elektikář. Všeho jsem nechala a odběhla do koupelny za ním. Musela jsem sprásknout ruce, protože v koupelně se válel můj připínací umělák, na zrcadle bylo rtěnkou napsáno „LÍŽEŠ
KRÁSNĚ. DĚKUJI ZA LEKCI A URČITĚ SE JEŠTĚ DNESKA UVIDÍME“ a na rohu zrcadla visely její kalhotky. Nebrala jsem to jako trapas, protože soudění druhých lidí
se mnou už dlouho nic nedělalo. Spíš při pohledu na uměláka jsem si vybavila prožitou noc, kde jsem fungovala jako učitelka a vzpomínka na horký zážitek s renatkou mi vehnal mokro mezi stehna.

„Jé, promiňte, hned to uklidím,“ řekla jsem ledabyle, strhla jsem kalhotky a vzala s umem uměláka do ruky, abych ho odnesla.

„Kvůli mě nemusíte,“ přiznal se změneným hlasem mladík a natiskl se ke mně, aby zkusil jestli budu povolná.

„Chtěl bys? Já, ale nejsem levná,“ oplatila jsem mu stejným přitisknutím a
čekala na jeho reakci. Ta byla přesně taková jakou jsem čekala.

„Třeba se ještě domluvíme,“ mrkl na mě mladíček a dodal, že se nejdřív pustí do těch zásuvek, kterých jsem měla po bytě moc. „Zatím se můžeme seznámit, já jsem
Libor,“ dodal a místo seznamovací pusy mi dal sebevědomého francouzáka.

„Já jsem Lenka,“ oplatila jsem mu stejným a hoch se šel pustit hned do práce,
protože chtěl mít co nejdřív hotovo.

Do toho mi zazvonil telefon, kde se ozval týpek, který si našel moje inzeráty a chrlil ze sebe prosby, protože byl víc než nadržený. Snažila jsem se mu vysvětlit, že momentálně se to nehodí, že nemám volný byt a že se musíme domluvit na jiný termín, ale chlap byl natolik nadržený, že zvyšoval cenu víc a víc.
Nešlo ho odmítnout, protože každá koruna dobrá a taková nabídka se nemusí
opakovat. Přikývla jsem a šla chystat ložnici, kde zrovna Libor montoval zásuvku.

„Mám za chvíli klienta, tak nevím jak to mám udělat. Nemůžeš si skočit někam na oběd?“ poprosila jsem ho taktně a libor vyvalil udivením oči.

„Ty jsi vážně ta? No. Jako ta?“ koktal překvapeně.

„Jo, já jsem ta,“ smála jsem se pobaveně.

„Nemohl. Na oběd je brzo a myslím, že tu zavazet nebudu. Než ti příjde, tak já
už budu ve vedlejším pokoji a budu jako myška.

„OK. Já jen, abys nevyrušoval,“ upozornila jsem Libora a šla připravit postel,
kondomy na stolek, upravit závěsy a nachystat si košilku. Libor jen koukal a všimla jsem si, že ruce se mu začaly nervozitou klepat.

„No vidíš, tady mám hotovo a jdu do pokoje vedle,“ řekl stejně koktavě jako když zjišťoval jestli opravdu jsem TA.

Košilku jsem na sebe navlékla zrovna ve chvíli, kdy se zvonek rozdrnčel jako o
život. Šla jsem způsobně otevřít, ale zákazník už tolik způsobně do bytu nevešel.

„Dívej štětko, co pro tebe mám,“ halekal hned ve dveřích a už za dveřmi bytu držel v ruce ztopořený ocas, kterým se na mě dvěma kroky natlačil. „Dělej, kam půjdeme?“ dorážel na mě nadržený týpek, který vypadal jako dlouho nevysktříkaný
tatík od rodiny.

„Brzdi broučku, nejdřív se přeci přesuneme, miláčku,“ zašveholila jsem a vedla ho svádivě do ložnice.

„Já jsem to tak dloho neměl, že asi stříknu dřív ne jsem čekal,“ chroptěl tatík a tlačil se na mě porád svým čurákem.

„Nejdřív penízky co jsi slíbil, čumáčku,“ sichrovala jsem si placení jako obvykle. Tatík vyskládal na stolek vedle kondomů svoji platbu a otočil se ke mně, aby se na mne vrhl. Začal mi drtit kozy a rukou zajíždět na zadek.

„Budeme i kouřit nebo to nestihneme, svalovče?“ plazila jsem se po tatíkovi a dodávala mu větší sílu.

„Kuř, kuř mi ho, dělej,“ nedočkavě rozkazoval klient a já natrhla gumu, kterou jsem mu narolovala na jeho ohon. Skučel u toho slastí až jsem se bála, že stříkne dřív než jsem čekala.

„Musíme opatrně, protože ten tvůj obrovskej šulin asi brzo vybouchne,“ klekla jsem k tatíkovi a pochvala jeho obrovský a tvrdý ocas, který měl jinak klasický
jako většina ostatních.

„Líbí se ti, co? Mělas už někdy takovýho čuráka v sobě?“ řičel už jak hřebec a já mu ho přes tu gumu olizovala a honila.

„Nikdy, ty jsi první a já si ho chci užít, drahouši,“ lhala jsem mu, aby se cítil jako king.

„Užiješ, děvko, užiješ, jen ho pěkně cumlej, dělej dej si ho do držky,“ cpal mi svýho tvrdolína do pusy a úplně se klepal jak přes infarktem.

Olízla jsem hlavičku, olízala jsem koule a nasála ho hluboko. Pusu jsem otevírala doširoka, aby se mi tam JAKO vešel a zahrála mu dávení, protože ho měl JAKO velkýho. Můj jazyk ho zespodu podlizoval a tatík skučel blahem už dost hlasitě.

„Ty mě uděláš ty svině, počkej, ať si užiju, tak se rychle otoč prdelí ke mě,
dělej nebo bouchnu,“

„Tak pojď na to, siláku, nic jinýho si nepřeju, foukni mi ho tam,“ zaprosila jsem udýchaně a klekla před ním na postel. Nohy jsem roztáhla a tatík ke mně
přistoupil zezadu. Nejdřív jsem ucítila jeho prsty na moji škatulce, párkrát mi přejel pysky, pohonil poštěváka a zajel do díry skoro celou pěstí. Omočil si ruku a šťávou navlhčil moji řiťku, která ho měla přijmout. Nasadil na kraj mojí
zadnice žalud a tlačil na něj opatrně a bylo poznat, že i dost amatérsky.
Párkrát za mnou poskočil, plácl po zadku, abych se snížila a nakonec když našel nejvhodnější polohu, tak ho do mě narazil na první pokus. Rozjel jízdu, při které křičel, nadával, fackoval mi půlky, škrával mě nehty po zadnici a skučel.
Netrvalo dlouho a uchyláček se udělal do gumy na svém ocasu za křiku, že to musel slyšet celý barák. Já se zmítala v hraném orgasmu a mezi hekotem jsem chválila jeho čuráka, který mi cukal v análku. Spokojeně vytáhl ohon z mojí
prdele, svlékl z něho gumu, vyhodil ji do koše vedle postele, poděkoval a zapnul si zip u kalhot.

Takovéhle akce mám nejradši. Žádná zdržovačka, klient je spokojenej a penízky doma. Tatík se rozloučil s omluvou, že moc nevydržel a já ho konejšivě
uklidňovala, že kdykolik bude potřebovat, tak moje číslo zná. Plíbila jsem ho na rolzloučenou a šla ho vyprovodit. Otevřela jsem mu dveře a překvapeně zírala na práh, kde čekala renatka. Věděla, že musí počkat se zvonením, protože jak později vysvětlila, tak jsme byli opravdu slušně slyšet až na chodbu. Tatík znalecky hvízdl při pohledu na nás dvě a mezi loučením prohodil prosbu ohledně
nás dvou společně s ním v posteli.

„Dáme si vědět, neboj, něco s tím provedem,“ vypoklonkovala jsem ho rázně ze dveří a šla usadit Renatku do kuchyně ke stolu.

Tam zrovna předělával Libor další zásuvky a když uviděl obě dvě, tak jen zklamaně koukl, protože si myslel, že touto díky téhle návštěvě nic dalšího s ním nebude. Naznačila jsem mu ať pracuje jak má a podle toho dostane zaplaceno.

Na Renatě bylo vidět, že jí v hlavě leží včerejší večer a že si o tom potřebuje promluvit.

„Holka skoro jsem nespala, vypadla jsem od tebe okolo páté ráno když jsi usnula, ale nedá mi to si o tom s tebou ještě nepovykládat,“ pronesla lišácky a mrkla na dveře ložnice, kde věděla, že budeme samy.

„Tak pojď ty stydlivko moje,“ usmála jsem se a vzala jí za ruku, abych jí
odvedla do soukromí. „Dneska je teda den..... Nejdřív tady ten zajda, na kterýho jsem úplně zapomněla, pak ta přepadovka tady s tím nadržencem a do toho mě příjdeš provokovat ještě ty,“ řekla jsem Renatě a hladila její troječky, aby poznala, že jí nic nevyčítám. Líbala jsem jí u toho na krku a Renata se začala poddávat mé provokaci.

„Leni, proběhlo to dobře?“ zeptala se trošku s ostychem.

„Byla jsem sice opilá, ale moc dobře si pamatuju, že jsi byla úžasná,“ vrněla jsem jí do ouška chválu, aby se uvolnila ještě víc. Její kozičky jsem osvobodila z halenky a micku jsem masírovala přes kalhoty svými prsty.

„To je dobře, já jsem měla strach, že to celý zvořu,“ oddávala se mým dlaním pomalu Renatka a dávala mi najevo, že se jí to líbí. „Počkej a co tamten?“
pohodila hlavou ke dveřím.

„Ten nic, ten čeká až na něho příjde řada,“ šeptala jsem Renatě do ouška, které
jsem chtivě zároveň olizovala.

„Příjde, že příjde,“ vzdychala chtivě Renatka se zavřenýma očima a já ji ujistila, že příjde, protože ho nenecháme hladovět.

Můj jazyk sjížděl její bradavky, které jsem zoubky pokusovala a žmoulala dokud netrpělivě nestáli. Bylo vidět, jak moc jí to dělá dobře. Při každém podráždění
zaklonila hlavu a roztáhla o kousek víc nohy.

„Vyslečeme Renatku?“ zeptala jsem se docela nadrženě, protože jsem měla chuť na další lekci pro začátecnici.

„Vyslečeme, Leni, prosím,“ škemrala odhodlaně.

Pomohla jsem jí z oblečení a pěkně si ji rozloupla z vrstev co měla na sobě.

„A podívá se Renatka na svojí učitelku?“ prosila jsem malinko s nátlakem, u kterého jsem si svlěkala košilku, aby se Renata dostala kamkoliv by chtěla.

„Podívá,“šeptala nedočkavě a chytila do dlaní moje zralý pětky.

„Ochutnej je, jestli ti budou chutnat jako včera,“ povzbuzovala jsem ji a okamžitě jsem ucítila její jazyk na svých dvorcích.

„Chutnají,“ přiznávala mezi olizováním a já jí svoje kozy nabízela víc a blíž k obličeji.

„Chtěla by to dneska moje Renatka zase něžně a jemně?“ ptala jsem se dopředu,
abych neudělala nějakou blbost, po které by mi mohla utéct vyplašená z pelíšku.

„Renatka by to dneska chtěla úplně jinak,“ přiznala celá červená od vzrušení i od ostychu.

„Jakpak by to dneska chtěla kočička moje,“ sondovala jsem dál a moje prsty jí
už hladily její upravený kožíšek, který mě nejvíc vzrušoval. Našla jsem ukazováčkem po hmatu jejího poštěváka a zabrnkala o něj několikrát na důkaz toho, aby se už na nic nečekalo.

„Chci to jak to máš ráda ty,“ topila se mezi mýma prsama Renata a já jí
slíbila, že dostane co žádá.

„Děláš mi radost. Začneme tady,“ a ukázala jsem na naše frndy. Ihned pochopila,
že si dáme 69 a položila mne na postel.
Její kolena doklekla u mých ramen a já ucítila jak mi roztahuje stehna a dýchá mi na pičku. Hned na to jsem roztáhla její pysky a uslyšela jak zavzdychala když jsem jí dvěma prsty kroužila okolo poštěváku. Prohnula se v pase a její pizdičku jsem měla před sebou jako na talíři. Dotkla jsem se dál toho jejího červeného masíčka jazykem a Renatka znovu dala hlasitě najevo jak moc se jí to líbí. Byla tak nadržená, že jsem se bála rozjet ližbu na 100%.
Jenže ta vůně její kundy, která mě lákala, mi nedala, abych jí neprolízla celou a to už renata zabořila svůj obličej do mojí frndy a lízala jak přeborník.
Jazyk se jí mrskal sem a tam a hnala mě přesně tam, kam jsem hnala já ji na druhé straně.

„Prsty, vraž mi tam prsty,“ prosila už docela nahlas a já v tu chvíli uslyšela otevřít dveře, které renata naprosto ignorovala.

„Bude kino,“ domyslela jsem si a jen koutkem oka jsem zmrkla Libora, tak tupě
zírá a jak se mu nadouvají montérky.

„Pojď, otočím si tě,“ překulila jsem Renatu na záda, aby si náhodou Libora nevšimla a nakonec si všechno nerozmyslela. Renata poslušně klekla na všechny
čtyři a vystrčila na mě kundu, kterou do detailu viděl i zajda. Zespodu jsem jí
hnětla její prsa a kundu jí zatím jen roztahovala prsty, aby si jí Libor mohl prohlídnout důkladně. Prstem jsem přejížděla dírku, palcem kmitala na poštěváku a Renata se prohýbala v pase jak smyslů zbavená. Okolí prostě nevnímala. Kývla jsem na Libora, aby si nenápadně líznul a ten hned zaklekl a bez jiných dotyků
do ní zabořil jazyk. Byla jsem nahnutá pořád, jako bych ji lízala já a dívala se zpříma jak její pysky i závojíčky se poddávají Liborovu jazyku. Užíval si jějí
šťávu se zamhouřenýma očima. Odstrčila jsem ho jemně, abych mu dala najevo, že jsem tu taky a spustila svoje lízání, u kterého jsem mu nastavila svoji zadnici, aby nezahálel.

„Chceš to děvko? Chceš to jak to mám ráda já?“ vypisovala jsem svoji otázku svým jazykem do její mrdnice a Renata jen hekala a přiřážela mezi skučením, že to chce přesně jak to já miluju.

„OK, připrav se na to,“ Plácla jsem jí silně po prdeli a zanechala lízání.
Jenže v tu chvíli si Renata, která byla pořád na všech čtyřech, šáhla na pizdu a honila si poštěváka sama tak dokonale, že během chvíle zaskučela a roztřepala se v orgasmu.

„To je málo,“ řekla jsem a oblíkla jsem si připínáka, který mi nenápadně podal
Libor.

Chtěla na mě kouknout přes rameno až jsem jí okřikla, ať se dívá dopředu,
protože jsem se lekla, že Libora zahlídne. Ještě nebyla ta pravá chvíle. Klekla jsem za ní zezadu a nasadila jí gelového utahováka k díře. Zavrtěla nedočkavě
zadnicí a já do ní zajela na krajíček. V tu chvíli spustila peklo. Skučela,
prosila, házela zadkem jak kobyla a mě bavilo s umělákem v ruce, uhýbat jejím přírazům, aby se ještě nemohla napíchnout. Chtěla jsem ji potrápit.

„Jen kousek si Renatka zaslouží,“ provokovala jsem ji a žaludem jsem ji namrdávala a roztahovala její morkou pičku.

„Prosím, Leni! Celýho, vraž mi ho tam celýho, prosím,“ bědovala.

„Tak ještě kousek, ale víc ne,“ hrála jsem si s její nadržeností dál a zajela do ní půlkou připínáku.

Stačila jen hodit zadkem, ale co do ní zajelo navíc, jsem hned zase vytáhla ven.

„Renatka nám zlobí,“ zalaškovala jsem.

„Renatka ho chce po kořen! Prosím,“ skuhrala už docela nahlas.

„Ne, ne, jen půlku. Tvoje kundička není zvyklá na takový klády a musíme ji opatrně zaučit,“ škádlila jsem ji dál.

„Chci to tvrdě! Kde je ten tamten? Zavolej ho,“ skučela už dostatečně nahlas a začala vzdychat přesně jako nepíchaná rajda.

„ten je tu celou dobu s náma,“ řekla jsem jí posměšně a ona místo toho, aby byla překvapená, tak jen začala kolem sebe hledat a rozhlížet se po ložnici,
dokud ho nezahlídla vedle mě.

„Pojď sem, dělej,“ pobídla ho a ten jak zmámený přilehl k ní tak, že měla jeho rozkrok přímo u pusy. Skoro mu rozervala knoflíky, které měl místo zipu u kalhot a nechala z jeho puntu vystřelit jeho tvrdý péro. Nedala mu ani vteřinu na rozmyšlenou a hned ho nasoukala do pusy, aby rozjela nadrženou a chtivou kuřbu na jeho kládě. Libor jen zvrátil hlavu a oddal se Renatinýmu umu, který
olizoval, přetahoval kůžičku, kmital po uzdičce jazykem a rozpoutal mu na ocasu slast. Já to nevydržela a zapíchla jsem jí do díry celýho lofasa a začala rytmicky přirážet, jako bych byla chlap. Ten umělák jí v té mokré díře tak jezdil až to kolem čvachtalo, mlaskalo a dohánělo jí podle pohybů k šílenství.
Libor jí musel odtáhnout, jinak by jí vytekl do pusy a přiskočil ke mně zezadu.
Vzal mě za kozy a mezi masírováním mi zastavil zadnici, která narážela do její
lačné pizdy.

„Počkej, roztáhni nohy,“ funěl nedočkavě a já pochopila, že mě chce opíchat zatím co já budu mrdat Renatu. Zajel do mě jak po másle a pomohl mi zasunout připínáka do Renaty, která už křičela na půlce cesty k orgasmu. Přitiskl se ke mně zezadu, zmáčkl mi dudy a přirazil tak šikovně, že jsem já mohla zároveň s ním přirazit do Renatky.

„Jeďte, jeďte, udělejte mě,“ držela Renata nadrženě jak fena.

„To si piš ty couro špatná, roztáhni ty nohy víc,“ řídil ji Libor přeze mne a
Renata ho poslechla na slovo.

Já sama jsem ucítila tlaky v kundě, které značili, že se na mě blíží konec.

„Libore, nech-to-ho na chvil-ku nebo budu, já budu, brzdi bu-du,“ vyhekala jsem ze sebe a v tu chvíli mnou projela slast jak rána bičem. Moje kunda zacukala a ja se z renaty odpojila takovým bleskem, že i Libor ze mě vyklouzl. Svalila jsem se na postel a třepala se v orgasmické křeči. Jedinné co jsem vnímala bylo to, že Libor jedním skokem přeskočil moje tělo a na první pokus se zabodl do chlupaté Renčiné mrdnice.

„Budu, drž děvko, už budu taky,“ hekal Libor a Renata jen valila oči, protože si ji nabral na ocas a mrdal ji jak zvíře. Jako na povel nebo spíš strachem,
aby se udělala zaráz s ním, si pomáhala honěním poštěváku, ale Libor ji šoustal tak tvrdě, že jí ruka neobratně lítala i všude okolo.

„Stříííííkáááááám,“ zakřičel vítězně Libor, vyrval jí svého čuráka z kundy a stříkal jak na ni tak i na mě. Já se stále ještě klepala v doznívajícím orgasmu a Renata hekala v orgasmu, který se jí povedl hned po vytažení jeho ptáka. Její
stehna roztřepaly její půlky zadnice a její prsty dráždily poštěváka už
opatrněji, ale pořád vydatně.

„To byla jízda,“ funěla do polštáře Renata a užívala si Liborův jazyk, která
pil z její kundy šťávu, která z ní tekla proudem.

„Ještě tebe, pojď micko,“ nalehl mezi moje stehna a čistil mi obratně moji pičku od mého sekretu.

„No to teda byla,“ řekla jsem spokojeně a poddávala jsem se Liborovu jazyku.

„Fíha, to je hodin, musím pádit, holky,“ vyskočil na nohy Libor a v běhu si upravovat kalhoty a utíkal do vedlejšího pokoje pro nářadí, aby mohl pokračovat o dům dál.

„Zásuvky jsou hotovy a kdyby něco, tak jsem pořád na drátě,“ mrkl na mě svádivě
Libor.

„Zaplaceno jsi dostal, tak děkuju za pomoc a ráda tě tu zase přivítám,“
oplatila jsem svým mrknutím a šly jsme ho vyprovodit jak se na SLUŠNÉ HOLKY
patří. Vyměnila se telefonní čísla pro případnou schůzku, která ovšem už nebude zadarmo

Podobné poviedky