Le Charm

7. 8. 2022 · 1 986 zhliadnutí MedaKulicka67





Uplakaná sobota.
Nuda.
Brouzdám po netu.
Zase jedno vyskakující reklamní okénko.
Sahám po myši abych ho zavřel křížkem. Tak jako to dělám vždy v takovém případě. Najednou se zarazím. Copak to je?
Le charm.
Kouzlo?
Zajímavé! Čímpak mně asi chcete okouzlit?
Azyl pro milence a zamilované.
Vše v naprostém soukromí.
Fotogalerie na první pohled zaujme. Vkusně zařízené pokoje s vířivkou. Některé dokonce se saunou. Možnost pronájmu od jedné hodiny až po celou noc. Ceny docela příznivé. Hlavou mi probleskne myšlenka. Sahám po telefonu.
„Ano, můj pane?“
„Čubičko, zítra v šest večer na Smíchově! Oblékni si na sebe něco pěkného!“
„To nejde, můj pane, už jsem s ním domluvená.“
„Dáváš mu přednost před svým pánem?“
„Ne, to bych si nedovolila. Nevěděla jsem, že něco plánuješ.“
„Víš, že mi máš všechno říkat, než s ním někam budeš! Neudělala jsi to, tak mu to odřekni! Počítám s Tebou!“
„Omlouvám se pane! Volal mi před hodinou, že zítra má volno a chce přijet. Ještě jsem neměla čas Ti zavolat.
„Smůla, jsi moje čubička a máš poslouchat!“
„Zlobil by se na mně. Nerad bych ho ztratila.“

„Dobře, stejně se s ním chci seznámit. Můžete přijít spolu.“
„Nevím, jestli bude souhlasit. Neví o Tebe.“
„S tím mně neobtěžuj! Vyřiď si to sama! Už o tom nehodlám diskutovat!“
„Co plánuješ můj pane? Co mu mám říct?“
„To je překvapení. Hlavně se hezky oblékni!“
To jsem zvědav, jestli přijde i její amant.
Jestliže ano, bude hodně překvapen.
Rozhodně se kvůli němu nebudu omezovat. Hodlám se s čubičkou pořádně užít.
Chvíli ještě počkám, než zavolá a potvrdí, jestli bude sama nebo i s ním.
Nemůžu se divit, že si našla i jiného nabíječe. Nemám na ni dost času. Jak sama říká, potřebuje cítit v sobě ptáka.
Od doby, co se seznámili, přestává mi říkat zamilované věci. Už nedostávám ani fotky.
Zvoní mobil.
„Přijedeme spolu, můj pane. Co má mít s sebou?“
„Tebe!“
„Co mu mám říct?“
„Že je to seznamovací večírek“
„Kde budeme spát?“
„Je tam velká postel. Tak zítra.“
Krátký telefonát na rezervaci celonočního pobytu.
Přijíždějí velkým autem. Řekl bych že se čubička v mnohém polepšila. Pozdravím a nastupuji k nim do auta. Nastavuji adresu v navigaci. Je to jen malý kousek.
Na parkovišti nás čeká majitel, který nás zavede do fialového pokoje. Fotky nelhaly. Veliký pokoj s barem, vířivkou, saunou a velkou posteli. Majitel nám v rychlosti vysvětlí, co a jak funguje. Popřeje příjemný pobyt a odchází.
Otevřu láhev sektu. Naplním tři sklenky. Přípitek pomalu uvolňuje atmosféru. Po chvíli se již příjemně bavíme.

„Proč je tady jenom jedna postel? Jsme tady přece tři!“
Oba se na sebe významně dívají. Čubičce už došlo, co mám v plánu. Neví ale jak mu to vysvětlit. Bezradně otáčí hlavu ke mně. Je načase do toho vstoupit. Snad se chlapec nelekne a neodejde.
„Je dost velká i pro nás tři! Tenhle problém budeme řešit až nastane!“
Z jedné strany na mně zírá nechápavým výrazem její přítel. Z druhé strany zase vyděšený výraz čubičky. Zřejmě z obavy jeho reakce. Nejlepší bude léčba šokem.
„Je načase se posunout dál. Než se zahřeje sauna, pojďme do vířivky. Povídat se dá i tam. Všechno dolu!“
Během okamžiku jsem v rouše Evině. Sedám do bublající vody.
Oni se na sebe upřeně koukají. První se vzpamatuje čubička. Přetahuje své sexy triko přes hlavu a odhazuje ho na barovou židli. Svůdně se mu podívá do oči a otáčí se zády k němu.
„Pomůžeš mi, prosím?“
Beze slova rozepíná podprdu. Čubička ji opatrně přidržuje dlaněmi. Velice pomalu odkrývá své velké poprsí, které tak milují. Z té podívané už mi pořádně stojí. Nechává ji spadnout na zem. Otáčí se k němu, klesne na kolena a jedním tahem stáhne kraťasy i s prádlem až na zem. Jeho klacek ji přitom praští do brady a zůstává napnutý přímo před ústy.
Čekám, jestli ji nechytí za hlavu a nevrazí ho až do jejího krku. Jsem moc rád že není úplně ve své kůži. Zahodí zbytek svršků a jen mlčky sleduje, jak si čubička odhaluje svůj klín. Kalhoty padají k zemi. Bere ho za klacek a oba jdou za mnou do bublající vířivky.
Na nic už nečekám. Otočím se k ní. Políbíme se. Rukami drtím prsa, zmáčknu bradavky tak až napoprvé bolesti zasyčí. Bolest se mění na slast. Čím dál silnějšími vzdechy dává najevo že se jí to líbí. Levou rukou se věnuje mému mazlíkovi a pravá mizí na druhé straně pod vodou. Není pochyb o tom, čemu se věnuje tam. Ruku zajíždím do jejího klína. K mému překvapení narazím na jeho ruku. Chvíli trvá, než si ujasníme, který z nás, co bude dělat.
Naše souhra brzo přináší výsledek. Čubiččino tělo se napne v silném orgasmu. V obavách sleduji, jak silně mi zmáčkla mazlíka. Ona už dosáhla svého. Což takhle si užít taky. Jdu z vířivky k baru. Mám chuť na skleničku šampaňského. Z dálky sleduji dění ve vodě. Něco si šeptají a zároveň se mazlí. Docela mně to vzrušuje.

Stojím u baru, opřený o loket. Užívám si krásného výhledu na vířivku a usrkávám sekt ze skleničky. V tom se čubička otočí směrem ke mně. Opře se o kraj s vystrčenou prdelkou nad vodou.
„Dostanu taky něco k pití?“
Se sklenkou v ruce jdu k ní. On stojí za ní v mírném předklonu. Jednu ruku na prdelce, druhou ji prstí tak že se nedokáže ani napít. Sklenku pokládám na schůdek. V tom si natáhne ruku, chytne mně za ptáka a přitáhne k sobě. Záhy mizí v jejích ústech. Kouří mi ho s citem ale intenzivně. To už v sobě má i druhého ptáka. Naráží do ní tak silně že má toho mého až v krku. Buší do ní tak rychle že to nemůže dlouho vydržet. Orgasmus nenechá na sebe dlouho čekat. Podlomili se jí kolena, ale statečně drží a čeká na dávku semene do kundičky. Naše oči se na okamžik střetnou. Je připravená na dávku smetánky. Neváhám ani na okamžik a plním její přání.
Rychlá sprcha a malé občerstvení mně postaví na nohy a jsem připraven na saunu a další hrátky ve třech. Mám pocit, že nás čeká krásné erotické dobrodružství.
„Jak se Ti líbí překvapení, čubičko?“
„Hezké. Tohle jsem nečekala.“
„Co tvůj přítel?“
„Nevím. Zdá se mi, že se mu to taky zalíbilo.“
„To byl pouze začátek. Od této chvíle jsi jenom moje. Budeš plnit vše co Ti řeknu! Jeho, smíš jenom dráždit. Předvádět se mu. Kouřit mu ptáka. Nesmíš s ním šukat. Nesmí se udělat! Ne, od Tebe!“
„Co když se pak na mně bude zlobit a opustí mně?“
„Pak je to hlupák a nezaslouží si Tě“
„Mám ho ráda.“
„Neboj, po několika hodinách, až bude škemrat, necháš ho, aby do Tebe vybuchnul.“
„Děkuji, můj pane.“
„Jdi do sauny! Sedni si až nahoru a roztáhni nohy jako nějaká děvka, když čeká na zákazníka. Až přijde, nech si ji vylízat až do orgasmu.“
Sedí na horní lavici. Nohy do širokého véčka, prsty v kundičce a poslušně čeká na svého nabíječe. Její tělo je již pokryté kapkami potu. Přichází z toalety. Při pohledu na čubičku zůstává stát přede dveřmi a vzrušeně sleduje její svádění.

Zvedne hlavu, svůdně si jazykem olízne rty. Ukazováčkem mu naznačuje, aby přišel dovnitř. Ukáže do svého klína.
„Lízej mně!“
Hlavu mu tlačí do klína tak silně že má problémy se nadechnout. Z toho představení mi stojí pták jak kámen. Mám strach si ho i dotknout abych nevytekl. Ještě ne! Okamžik před orgasmem se pod čubičkou objevuje malá loužička.
„Stačí! Už nemůžu! Musím ven. Ty pojď se mnou!“
Bere mně za ruce a táhne do sprchy. Pustí na sebe vlažnou sprchu, aby se malinko schladila. Koupelna je plná vůni vylízané a už opět připravené kundičky. Ruce na zdi, vystrčená prdel.
„Na co čekáš? Chci cítit semeno až v žaludku!“
Super. Přistoupila na moji hru. Jsem tak nadržený že po několika přírazech už ji plním semenem. Koutkem oka vidím jeho, jak si ho při pohledu na nás honí. Čubička otáčí hlavu směrem k němu.
„Dodělej mně!“
Přistoupí k ní zezadu. Prsty roztahuje pysky. Chce do ní vrazit ptáka. Čubička se náhle narovná a opře zády o zeď.
„Jen rukou!“
Z jejího příkazu se na okamžik úplně zkoprněl. V mžiku se vzpamatuje. Jednou rukou obejme čubičku kolem krku a druhou zasune do ní. Další orgasmus nenechá na sebe dlouho čekat. Podlomí se jí kolena. Nejistými kroky jde k posteli. Úplně vyčerpaná si lehne na záda. Únavou se jí zavírají oči. Přitulí se a pokouší se jí dostat mezi nohy. Zklamaný odmítnutím jde za mnou do vířivky. Podle výrazu v obličeji je připraven mně ní utopit. Především se k němu neotáčet zády. Špička stále stojícího ptáka mu vykukuje z vody mezi bublinkami. Rukou si masíruje koule. Je mi jasné že by potřeboval vyklepat pytlík. Kouknu k posteli. Čubička leží na boku. Nohy pokrčené. Kulatá prdelka vystrčená přímo na nás. Zajímalo by mně, jestli to je náhoda nebo nás takto provokuje.
„Co říkáš na sendvič?“
„Prosím?“
„Kdy už je tak krásně natočená. Škoda nevyužít situace.“
„Myslíš, že bude chtít? Odstrčila mně.“

„Divíš se? Pěkně jsme ji naložili. Jdu zezadu. Kundička je tvoje.“
Musela nás slyšet. Sama si roztahuje půlky. Prdelka je krásně namazaná od kundího mléka. Je tak příjemně úzká. Nemusím se ani hnout. Jenom si užívám jeho bušení do kundičky. K mému překvapení se mi ten pocit líbí. Líbí se mi natolik, že se udělám současně s ním.
Podívám se na hodiny. Do rána daleko. Tohle ještě rozhodně není konec našeho dovádění.