V Turecku - část třetí

1. 10. 2022 · 2 357 zhliadnutí InfinityInk

Guma mi obepínala moji žilnatou chloubu, její pusa zajížděla hluboko k mému podbřišku až se rty dotýkala u kořene. Vyrval jsem se jí ze spáru kuřby a přetočil ji na břicho. Stoupnul jsem si ke kraji postele a párkrát ho promnul v ruce. "Chci ti ho tam narvat zezadu čubko"
Thea si klekla na čtyři a svoji famózní prdel mi zaparkovala přímo před čůráka, mírně pootočila hlavu, doširoka si roztáhla nohy. S jednou rukou na kundičce poslušně čekala na zásun. Chvíli jsem se na ní díval jak na obrázek. Rukama sem ji začal svírat zadeček, hladil ho a masíroval, jak kdybych držel v ruce její cecky. V této poloze vynikal. Byl velký a dominantní a pěkně opálený. Malý svítící trojúhelník od plavek dodával téhle prdeli šmrnc.
Dost bylo hraní, z její kundy kape na prostěradlo vzrušení, chytám ji, pevně ji sevřu a její půlky táhnu od sebe. Její hladová kunda je krásně roztažená. Beru ho do ruky, a žaludem ji dvakrát přejedu přes branku její touhy. Thea už netrpělivě přirazila a mě do ní zajel až po koule. Se slastným přírazem se ozval její pronikavý vzdech. Stále sem ji držel pevně za boky prdele a začal přirážet jak zběsilej. Její broskvička pod mým strojovým nabodáváním mlaskala a svírala se s každým pohybem. Rukou ji chytám za vlasy a obmotávám je přes klouby. Držím ji zkrátka. Její svěšený kozy se houpou v rytmu přírazu a bradavkama se třou o prostěradlo. Zabořím ji hlavu do polštáře a opírám se celou vahou o její zátylek. Thea heká jak stará kurva: "Anoo, ještě, ještě, šukej mě, šukej tu mojí píču!" Beru ji tvrdě a nekompromisně, můj čůrák naraží na dno její kundy. Cítím její prsty a nehty, jak střídavě tahaj mé koule a hrajou si s nateklým poštěvákem. V těch divokých přírazech ji bez citu vší silou plácám přes půlky. Prdel ji pomalu červená a objevují se otisky ran mých rukou. Její tělo pomalu těžkne, cítím v ní jak se jí dostavuje další orgasmus. Olizuju palec a v návalu jejího vzrušení jí ho strkám do prdele. Její análek je uzoučký a hladký ale postupně se roztahuje a poddává vyplnění. Tlačím palcem v análu dolů tak, že cítím rajtující penis v její svatyni. Thea křečovitě těžkne a něco nesrozumitelného mumlá. Její pulzující kunda ždíme můj ocas a pod tíhou orgasmu padá ze čtyř na břicho do prostěradel.
Na chvíli ho mám z ní venku. I když je teplota v pokoji kolem 25 stupňů, oproti její horké svatyni cítím chlad na svém penisu. Je stále tvrdý a dožadující se svého stříkajícího práva.
"Roztáhni prdel!" zavelím, a už se deru do jejího úzkého análku lubrikován šprckou a její kundí štávou co na něm zůstala z její ošukané píči. Můj dech se s každým přírazem zrychluje. Ta děvka se ještě neprobrala z předchozího orgasmu a už se jí dostavuje další. Její prdel s vytahanou píčou se svírají tak intenzivně, že mi v něm začíná cukat a pouštím v několika mohutných výstřicích svou dávku, uvnitř ní, do kondomu. Naše společné vzdechy tichnou po pokoji a já svůj ochabující penis vyndavám z jejího rozmrdanýho otvoru.
Thea se obrací na bok a s rukou pod hlavou se přede mnou hladí v mokré mušličce. Prstama zajíždí hluboko do ní a vzápětí je hned vytahuje a jazykem olizuje její chuť. Stále nenasytně čumí na mé mladé péro. Sundavám použitou šprcku, vstávám z postele a jdu pro sklenici s jejím vínem. Klekám si před ní na postel, a namáčím svůj spokojený penis do ní.
"Umej mi ho."
Thea slastně přivře oči a bere ho změklého do horkých úst. Rty ho obemkne až u kořene a začíná sát zbytky semene a chuť vína. Jazykem mi přejíždí po žaludu a mě se vrací zpět do formy...

Nick
Región
TantraRelaxCZ TantraRelaxCZ
Czech Republic Jihomoravský kraj
MaPe64 MaPe64
Czech Republic Středočeský kraj
Zdenek08 Zdenek08
Czech Republic Vysočina
Stydlin76 Stydlin76
Czech Republic Jihočeský kraj
TravelCoupleOl TravelCoupleOl
Czech Republic Olomoucký kraj
PAVOL-I PAVOL-I
Czech Republic Plzeňský kraj
1milan11 1milan11
Czech Republic Olomoucký kraj
K6500 K6500
Czech Republic Hlavní město Praha
REALNEHLEDAM REALNEHLEDAM
Czech Republic Jihomoravský kraj
pioneer86 pioneer86
Czech Republic Ústecký kraj
matysekasimonka matysekasimonka
Czech Republic Ústecký kraj
2434512 2434512
Germany Bayern
dillon81 dillon81
Czech Republic Středočeský kraj
cubis24 cubis24
Czech Republic Středočeský kraj
geroy.hc geroy.hc
Slovakia Trnavský kraj
1974marty 1974marty
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Divokaa_potvoraa Divokaa_potvoraa
Czech Republic Středočeský kraj