Nevěra se starším pánem povolena - bull

6. 11. 2022 · 7 077 zhliadnutí HotcoupleXxX

Téměř po roce nečinnosti na Amatérech, jsem se rozhodl znovu aktivovat svůj inzerát, ve kterém hledám ženu či pár, který je ochoten se sejít a né si jen donekonečna psát. Co hledám i nabízím. Reálné setkání, reálné zkušenosti, reálné společné prožitky. Ani né po týdnu se mi ozval sympatický pár ze stejného města. Prý, zda bych neměl zájem poznat mladý pár, který je v případě vzájemných sympatií otevřený osobnímu setkání a pak se uvidí? Jasně, že mám! Psal jsem si zde s celou řadou profilů ( většinou můžu, vydávajících se za ženu či pár ), a tak jsem byl otevřený, ale zároveň jsem ještě v té době netušil, zda je tato nabídka upřímná nebo to bude opět fake. Ale zvědavost dovědět se s kým si mám psát zvítězila. Již po prvních několika zprávách jsem začínal mít silný pocit, že tentokrát je to myšleno vážně. Navíc, že naše představy a fantazie se prolínají. S přibývajícím časem se komunikace čím dál tím více konkretizovala a nabírala správný směr a drive. Logicky tak následovalo naše seznamovací setkání. Stále jsem se snažil být trochu nad věcí. Vědomý si velkého věkového rozdílu a také toho, že realita a sny, se mohou nakonec lišit, jsem přesto začal cítit, že mi na možném spojení nás třech, začíná záležet víc a víc. Nejvíce napoví schůzka, kterou jsme již měli naplánovanou. Samozřejmě jsem byl dost nervózní, chtěl jsem zapůsobit co nejvíce přirozeně, být svůj. A věřit, že to bude stačit. Víc stejně nemůžu udělat. Co se má stát, ať se stane. Setkání proběhlo v přátelské a uvolněně atmosféře. Nervozita brzy opadla z nás všech. Večer utekl a my se rozloučili s tím, že si dáme vědět co dál. To čekání na výsledek bylo mučivé. Ano ... Ne? Můj pocit byl jednoznačný ANO! Ale rozhodující bude názor jejich. Nakonec mě zalila radost. Uvidíme se. Posuneme to dál! Mé přání bylo vyslyšeno. Dlouhou dobu jsem v sobě živil myšlenku na poznání někoho jakým jsou oni. A teď se tento okamžik blíží. Nejde mi o kvantitu, ale o kvalitu. A tu jsem v nich našel. Jako bychom se dávno znali. Začali jsme plánovat detaily naší první ostré schůzky. Naladit čas a místo nebylo jednoduché. Ruku v ruce s tím stoupalo vzrušení a nedočkavost kdy to bude. Ano, všechno má svůj čas. A my ten část vyplňovali peprnou komunikací a sdílením našich představ. Napětí už šlo doslova krájet, chyběla jen pověstná třešnička na dortu, který jsme spolu pekli. Vše již bylo výkomunikované, včetně data setkání. Navíc jsme se měli setkat jen my dva! Já a koťátko! Ten den se vlekl, nemyslel jsem na nic jiného. Hodina H se blížila. Poslední finalizace, doplnění nezbytných propriet ( kytka (( jsem ze staré školy )) a kondomy ) a mohl jsem vyrazit. Posílám zprávu, že se již blížím.

Zvoním na dveře a ty se otevírají. Jsem zde. Po nervozitě ani stopa. Přivítala mě jen v županku a kalhotkách. Hned jsme se začali líbat. Poprvé, stojíme před sebou a díváme se do očí. Je krásná, je mlaďounká, je nadržená a je tu jen pro mě. Sen se stává skutečností! Krátká domluva, fotka pro přítele a jdeme na věc. Sliboval jsem dlouhou předehru. Kterou zkratím jen v případě, že si to bude přát. Přála si to, přála si to velmi brzy. Dobře, dostane co bude chtít. Od toho tu jsem. Abych naplnil její tužby. Leží na zádech, roztoužená, připravená, pobízí mě, abych začal. "Tak ukaž co umíš" říká mi a já ji poslechl. Začínám poněkud něžně, i když už vím, že je pěkně divoká a chce, abych ji nešetřil. Vzrušení i naše tempo se stupňuje. Jsme propojení. Chemie funguje na stodeset procent. Lepší to ani nemůže být. Přidávám na důraze a rychlosti. Na hloubce i na intenzitě. Odpovědí mi je odezva jejího těla. Vzrušením se mi zmítá v rukou. Křičí, sténá, prosí. Není nic, co bych ji odepřel. Naopak, dostává víc než kdy zažila. Nedám ji vydechnout. Když pořádně, tak pořádně. Z polohy do polohy. Líbám ji, drtím ji, šukám ji. Je v extázi. Krásně drží, kdy držet má. Spolupracuje kdy má, nemá žádné zábrany. Kouří, přiráží, nastavuje se a křičí. Povzbuzuju ji, chválím, vedu, ale nedám ji odpočinout. Odevzdává se mi celá. Je úžasná! Divoká, jako smyslů zbavená, rozšukaná. Takovou ji chci. Takovou ji mám. Roztrhal jsem v ní několik kondomů. Je to živočišný sex bez omezení!

Prosí, že už nemůže. Že si potřebuje odpočinout. Že na takovou jízdu není zvyklá. Odpovídám, že na první žádost nereaguju. Pokračujeme! Vrchol se však již pomalu, ale jistě blíží. Při společném orgasmu padnu na ni a váhou svého těla ji svírám pod sebou. Pevně, dlouze, držím ji za ruku a mačkám. Oddechujeme. Byla to jízda. Ležíme, mazlíme se a líbáme. Vstáváme z postele. Koukám na čas videa. Hodina dvacet pět minut. To je slušný. Jdeme si zapálit. Povídáme, dělám druhou fotku pro muže. Líbáme se a v tom si uvědomím, že já ještě dost nemám. Znovu se mi postavil. "Co říkáš, kdybychom si dali ještě rychlovku. Moc je neumím, ale zkusím být tentokrát dřív. Dobře, pojďme na to." Ochotně se položí na postel, nastaví mi svůj krásný zadeček a v pololeže ze zadu si ji opět beru do svých rukou. Už ví, že se s ní mazlit nebudu. Přirážím tvrdě, rychle, kam až to jde. " Udělej se mi na zadeček " prosí. Toto přání ji rád splním. Už je to tady. Stříkám! Padne únavou a pomalu mi začíná usínat v objetí. " Teď už tě nechám odpočívat, potřebuješ to." Oblékám se, líbáme se, loučíme se. Doufám že né na dlouho. Vycházím před dům a říkám si, že to bylo neskutečné. Daleko lepší než v mých představách. Submisivní, mladá, náruživá slečna, která ví co chce. Tak jsem jí to dal. Domů jdu pěšky, potřebuji si to srovnat v hlavě. Těším se až se znovu setkáme! Hlavně ať je to co nejdříve!