Super Girls

3. 1. 2023 · 2 069 zhliadnutí Ovocny.Bonbon

„Jak jako, že se něco stalo? Můžeš být doprdele konkrétní?“ Vrčím do mobilu na Boba. Z jeho roztřeseného hlasu cítím jak se potí a chvěje. Dobře ví jak nesnáším špatné zprávy.
„No... objevili se tam nějaké dvě holky... a všechny vyřídili. Zboží je fuč i prachy... Je mi to moc líto pane.“ Podá mi Bob vysvětlení silně nervosním přízvukem.
Já si odklepu popel drahého doutníku do křišťálového popelníku a můj pohled utkví na rozmočených prstech jejíchž slušná zásoba leží na dně velkého akvária po mé pravici. Mé exotické ryby je oždibují. Jsou to ukazováčky všech lidí, co mě kdy zklamali a já mám nesmírnou chuť přidat tam i Bobův ukazováček.

„Bobe stav se za mnou a promluvíme si o tom.“ Pronesu klidným hlasem. Dva muži v drahých oblecích s těly kulturistů, se za mými zády zazubí. V momentě, kdy se chystám zavěsit, si Bob na něco vzpomene.
„Pane... pane, oni... říkali že si pro vás přijdou... oni... vymlátili ze mě pro koho pracuju.... a.... já nechtěl.“ Rozpláče se mi Bob do telefonu. „To nic. Jen klid. Navštiv mě a vyřešíme to.“ Odpovím bez emocí, vyfouknu dým směrem k zlatem zdobenému stropu, típnu můj doutník a zavěsím.

Takhle to dopadá, když si na důležitý obchod, najmete bandu neschopných kriminálníků. Dáte jim automatické zbraně, peníze a svěříte jim úkol. Nesplnit ho, obyčejně znamená kulku do hlavy o to víc se divím, že se nesnažili víc. Kdyby předání drog rozprášilo policejní komando nechám si najít toho kdo nás práskl, zařídím mu klidné místo na dně hluboké vodní přehrady a mávnu nad tím rukou,
ale tohle bylo jiný.

„Pane, mám tady záznam z kamer.“ S těmito slovy, ke mě nese notebook jeden z mých bodyguardů. Pohodlně se opřu do koženého křesla a mé prsty se zlatými prsteny klapnou o opěrky ze slonoviny. Opuštěný sklad na hnojiva kousek za městem, se zdál být ideálním místem na předání. Předem jsem tam nechal instalovat kamery, aby moji lidé mohli to místo několik týdnu před předávkou sledovat. Nyní se díky nim mohu podívat, co se stalo.

Na záznamu je tajná předávka drog, Vidím auta ze kterých vylézá 6 chlapů dealerů a pak mých 8 hochů s kufříky. V pozadí vidím kouřícího, nervosně se rozhlížejícího Boba. Pevné postoje rozestoupených mužů, v rukou svírají samopaly a bystře se rozhlíží okolo.
Skupina dealerů otevře svůj kufřík a ukáže peníze mým lidem. Ty zase otevřou své kufříky, ve kterých jsou úhledně vyskládané plastové sáčky s bílím práškem. Vše probíhá hladce do doby, než jednoho z mých mužů hlídkujícího u velkých ocelových vrat, něco zaujme.
Opatrně se nahne a vykoukne ven. Něco mimo záběr ho popadlo a vytáhlo ven z haly. Další z mužů začne pálit. Záblesky jeho kulometu osvětlují plechové vrata. Ostatní muži začnou chaoticky pobíhat, krýt se za své vozy a někteří se přikrčeně vydávají k vratům s namířenými zbraněmi před sebe. Je to jak scéna z Béčkového akčního filmu. Jedna skupina se kryje za vozy druhá skupina jde zjistit co se děje.

Bob mává chaoticky rukama a rozdává povely lidem, kteří jsou statečnější než on. Dva chlapy opatrně našlapují a pohybují se směrem k vratům. Ostatní je nervosně kryjí a vůbec si nevšimnou, že jednoho z mužů za jejich zády někdo uchopil zezadu do kravaty a tiše ho tam škrtí. Muž klepe nohama ale nevydá ani hlásku. Za pár vteřin ztrácí vědomí. Zazoomuji na postavu, která tak tiše odrovnala statného chlapa. Vypadá jako mladá dívka v lesklých legínách nahoře bez, a škraboškou přes oči. Vynořila se ze stínu ,uškrtila chlapa a poté se nenápadně přesunula k druhému nepozornému gangsterovi, kterého vyřídila na chlup stejně. Tiše jako profík, uspala v kravatě druhého o hlavu vyššího svalovce než byla ona. Pobaveně se na svém křesle ošiji a prsty si podepřu bradu, nad kterou se mi objeví úsměv. Úplně zapomínám, že ty zlý jsou moji hoši a nedočkavě sleduji co mi ta mladá krasotinka ještě předvede.

U vrat se zatrhne mela. Ona záhadná polonahá anakonda nebyla sama. Jednomu z chlapíků u vchodu, vykopne z ruky zbraň lesklá lakovaná kozačka se silným vysokým podpatkem. Žena v rajcovním koženém korzetu podkosí druhého chlápka který při pádu vystřílí pár nových děr do plechové střechy a hned na to ho uspí dobře mířeným kopancem na čelist. Ta žena má též škrabošku na očích a svým mundúrem mi připomíná dominu kterou pravidelně navštěvuji. Odzbrojený chlapík se po ní ožene pěstí a narazí na zkušený blok, úchop jeho ruky a poté poslouží jako kryt před palbou, kterou spustí nejbližší přihlížející gangsteři. Drobnější dívka která do teď tiše uspávala chlapíky na druhém konci se rozeběhne a zkušeným výkopem do hrudi, vyrazí dech Bobovi, který si jako první všiml, že ty mrchy jsou dvě.
Bob upadl tvrdě zády na kapotu vozu a bez dechu se zakutálel dolů. Hned vedle něj stál jeden z mých mužů který než stihl namířit zbraň na mrštnou dívku, vyfasoval úder na solar plexus, krk a obličej. Obzvláště rána na ohryzek byla asi fatální jelikož se skácel k zemi držíc se těsně pod krkem. Další z můžu reaguje příliš pomalu. Dívka kopne vší silou do otevřených dveří vozu a ty nebohému gangsterovi vrazí svou ostrou hranu přímo do rozkroku. Výraz bolesti střídá výraz mdlob a poté se kácí k zemi.

Přistihnu se, jak mi škubají koutky a můj pobavený pohled překvapí i muže jenž mi přinesl notebook. Jsou dobré... vážně dobré. Do teď jsem si myslel že něco podobného jde vidět jen v hollywoodských filmech. Zaplatil bych těm dvěma zlatem, kdyby se přidali ke mě.
Dále sleduji něco co bych přirovnal tanci smrti. Divka se mrštně vyhne střelbě úskokem za automobil, kde rovnou zneškodní muže jenž se za něj kryl. Podaří se jí dostat jeho hlavu mezi své stehna. Vší silou drží jeho ruku s pistolí, ze které vychází rány do stropu jak zoufale přiškrcený gangster mačká spoušť. Dívka zabere, stehna přitiskne vší silou k sobě a po pár vteřinách si dívka může připsat další zářez v podobě uškrceného padoucha. Rychle vstává a mrštným skokem se přemístí za další vůz, do kterého zabuší dávka žhavých kulek.
Skla se vysypou ale cíl nikdo z posledních nervosních chlapíků nezasáhl. Ve stejnou dobu schytá pár bolestivých kopanců další z mých neschopných mužů který dokázal dávkou ze samopalu trefit pouze svého kolegu kterého ta kráska v korzetu držela před sebou.
Poslední dvojce vyděšených chlapů se drží u sebe a hodlají pokropit vše co se hne. Byla to dobrá taktika jelikož se i druhá žena přesunula za vůz a moji chlapíci kontrolovali prostor. Tedy, byla by to dobrá taktika, kdyby se oba srabácky nerozhodli vydat na útěk.
Nejprve začal zdrhat jeden a tím znervosnil svého komplice, který se k němu připojil. Neohlíželi se a to byla chyba. Obě ženy se rozběhli za nimi. Nejvíc mě mrzelo, že ty dva vyřídili mimo záběr a já to nemohl vidět. Další zajímavá podívaná mě však teprve čekala.

O tři minuty později se obě vrací zpět do haly a stoupnou si před bolestí zmítajícího se Boba. Reflektory aut osvětlují jejich sexy nohy u kterých se plazí Bob a prosí je o milost. Starší žena v koženém korzetu a lakovaných kozačkách přejde za něj, zvedne ho země. Chytne mu ruce a zkroutí za jeho záda, zatímco mladší dívka s obnaženými pevnými prsy mu povoluje kalhoty které mu sklouznou ke kotníkům. Ona mu vážně kouří péro? Ptám se v duchu sám sebe. Bob se slastně prohýbá v pevném sevření vysoké černovlásky a drobnější dívka mu hulí péro. Vzpomenu si na Bobovi slova o tom, jak z něj vymlátili informace ale tohle mi jako mlácení nepřipadá. Kamery mají i zvuk a tak posunu posuvník zvuku na maximum. Konečně slabě slyším co Bobovi ta černovlasá mrcha říká do ucha.
„Chceš se udělat? Tak řekni pro koho děláš a já to dovolím.“ Poté se z reproduktorů valí slastné sténání kouřeného Boba.
Klečící dívka rychle vytáhne jeho tvrdý klacek z pusy a sleduje Bobovo zklamaný, skoro až zoufalý výraz. Kdyby ho vytáhla z úst jen o vteřinu déle, Bob by se stihl udělat.

Ta holka musí být vážně třída. Mučit někoho tím že mu opakovaně přestanete hulit těsně před výstřikem to tu ještě nebylo.
Když Bobovi přerušila výstřik asi po deváté, propukl v zoufalství a začal zpívat. Byl jako smyslu zbavený, jediné po čem toužil bylo vycákat se té děvce ve škrabošce do pusy.
„Děláme pro Joshuu Kartera... pro něj... dělám pro něj.“ Práskne hlasitě Bob a nedočkavě péruje v kolenou v touze být konečně dokouřen do konce. Žena v korzetu pokývne a ta mladší opět vsaje Bobovo péro do úst a zkušenými pohyby hlavy ho do 30s přivede k orgasmu. Bob křičí blahem na celou halu a během neskutečného sacího výkonu té mladší mršky jí do lačné pusinky nadělí tučnou dávku semene. Poté se postaví a plivne semeno Bobovi do jeho slastí pokřiveného obličeje. Vyšší žena ho pustí vydají se posbírat kufříky a zmizí neznámo kam.

Pomalu zaklapnu notebook, prokřupu si své klouby na rukou a dlouze zamyšleně vydechnu.
Pravačku natáhnu ke stolu a zlatým pérem si na čistý list papíru poznamenám: BOB - UFIKNOUT PÉRO. Jistě se bude velmi dobře vyjímat na dně mého akvária pomyslím si a list podám do obří pracky Antonovi, nabuzenému chlapíkovi který velmi rád odděluje čísti lidí. Očima přejede po lístku, úchylně se usměje, pokývne na důkaz že rozumí a odejde Bobovi připravit uvítací výbor.

Co se týče těch velice zajímavých žen a jejich zájemu o mě, to mě nechová klidným. Má vila je neprodyšně uzavřená. Tři metry vysoký plot s žiletkovým drátem, kamery, alarmy, detektory pohybu a 25 perfektně vycvičených chlapíků s bouchačkami mi zaručují víc než jen falešný pocit bezpečí. Svou vilu téměř nikdy nepouštím a když tak mám větší ochranku než president spojených států a pokud si pro mě přijdou sem bude v nich tolik olova že jejich těla budou ze země sbírat bagrem. Ale to by byla škoda... mnohem raději bych je uplatil.

Konec první části























Podobné poviedky