Novopečená letuška (soutěžní povídka)

10. 1. 2023 · 6 200 zhliadnutí Bibinka955

Konečně přišel den kdy jsem měla svůj oficiální první let do Dubaje. Před odletem jsem se však musela seznámit s letadlem a pravidly. Nabídl se kolega Marek že mě provede letadlem a vysvětlí co a jak. Byla jsem hrozně šťastná z prvního letu byl to můj sen létat v oblacích. Před vstupem do letadla mi dal Marek ještě uniformu do které se před letem mám převléct. Byla jsem vybavená svým kosmetickým kufříkem a věděla jsem že uniforma nebude moc podle mích představ. Mám ráda vyzívavé oblečení takže jsem byla připravena. Šla jsem tedy na to a můj výsledný outfit : krásná přiléhavá košile s velkými knoflíky samozřejmě že já jsem si nechala výstřih a prsa mi šli krásně vidět, mini sukni která pěkně nad kolena, rukavice, šátek na krk, lodičku (klobouček) a lodičky. Představ si mladou dívku s pěknou štíhlou postavou s krásným make-upem, nádhernou vůní v krásném úplném červeném kostýmku. Jen když jsem vylezla že šatny do společné místnosti kde byly kolegové nemohli ze spustit oči 👀 cítila jsem se ještě víc krásně dodalo mi to sebevědomí. Tak jsme s kolegou Markem šli do letadla. Podotýkám byl dost pěkný takže vážně nejlepší den v mém životě. Vysněná práce, dobrá nálada, krásný den a pěkný kolega co víc si přát. Zaškolení probíhalo tak jak mělo. Prošli jsme letadlo, předpisy a servis. Nakonec jsem došli do vyhraněné místnosti kde má palubní personál místo k odpočinku tak jsem musela podepsat smlouvu o zaškolení.
Bylo vše hotovo zabývalo ještě dost času k odletu a v místnosti jsme byly sami, no co teď. Dívali jsme se na sebe a usmívali se a aby řeč nestála poprosil mě Marek abych mu podala nějaké papíry z přihrádky nad ním. Když jsem před ním zvedla ruce a hledala ty papíry které chtěl a zřejmě tam ani nebyli automaticky se mi kostým ( sukně) vyhrnul a můj zadek a mé černé tanga byly prostě vidět, cítila jsem dotek, jemné pohlazení na stehnech docela mě to zarazilo zeptala jsem se ho " Prosím!! Co to mělo znamenat?"
Marek odpověděl " Omlouvám se, ten krásný pohled nedalo se odolat" a s úsměvem se mi díval do očí.
Dobře nechala jsem to tam a zeptala jsem se ho
" Kde že jsme to skončili. Myslím že jste chtěl nějaké ty papíry?"
Marek : "Ano, ano jsou tam někde rozházené je třeba je pohledat"
Tak jsme se zas natáhla nahoru a hledala papíry. Marek však nemohl odolat mím krásným dlouhým nohám a krásného zadečku a sáhnul mi pod sukni v tu chvíli jsem se beze slov na něj podívala s úsměvem a pohledem který naznačoval že se mi to líbí. Ano Marek byl krásný muž docela se mi líbil. Při pohledu na něj jsem viděla že je nervózní, nemůže vydržet a že jeho rozkrok už je prostě tvrdý. Nevydržel.
Přitáhl mě k sobě a posadil si mě obkročmo na kolena. Tak se mu naskytl dokonalý pohled na vše důležité. Má velká prsa měl ve svém zorném poli, ústa na dosah Chytil mě za bradu a vášnivě políbil. Já ho tedy pevně chytla za ramena a intenzitu jeho polibků opětovala. Líbilo se mi, jaký způsob seznámení Marek zvolil. Na druhé straně to byl sexy chlap, se kterým se vyplatilo si zašpásovat.
"Myslíte, že tato činnost je pro mou profesi důležitá?"
Marek :" Chci vám to tu zpříjemnit bude se vám to líbit" " a chytil mě za prsa pohrává si s nimi, ale pak se mu zachtělo zabloudit hlouběji do neznáma. Vklouzl mi teda pod sukni a přes kalhotky se prodral se dostal ke klitorisu.
Marek: "Taková zbytečnost. Příště radši na ostro
"Budu na to myslet,"
DRáždila jsem mu jeho tvrdý velký penis. Nejen on byl aktivní, ale už jsem se zapojila i já jelikož jsem byla hodně daržená. Po tom co jsme se trošku pomazlili, položil mě přes sedačky a lehl si na mě. Moji pravou nohu si dal na své rameno a prstem mi přejel párkrát po vagíně a potom do ní šikovně a snadno vniknuul, protože jsem byla totálně nadržena a morka. Hlasitě jsme oba dýchali, což mě ještě víc rajcovalo. Začal mě líbat po krku a pěkně si pohrával i s mim ouškem.
Marek: "Je úžasné, když žena neskrývá své emoce. Miluju nadržené samice," a svým velkým penisem si razil cestu hlouběji do jejího klína.
"A já zase miluji chlapy s takovým velkým pérem," pochválila ho.
Zvolili jsme docela divoké tempo, že jsme byly oba celí mokrý a místnost kde jsme byly v ní se rozléhaly hlasité výkřiky. V jednu chvíli se zdálo, že se společně s nimi otřásá celé letadlo. Najednou mi vjel rukou do vlasů a prudce zatáhl. Líbilo se mi to a tak jsen mu to oplatila tak, že jsem do jeho zad silně zaryla nehty. To ho vyburcovalo natolik, že začal přirážet ještě rychleji. Krátce před vyvrcholením jsem stáhla silněji vagínu, čímž jsem mu dala najevo že už brzy budu.Na chvíli zpomalil a zasypal mě horkými polibky. Potom ale opět zrychlil a dovedl mě tak k absolutní špičce rozkoše.
Marek: "Kam si to bude dáma přát?" pochopila jsem , že přemýšlí, co se semenem. Kondom jsme nepoužili, takže bylo nutné rychle vymyslet, kde to prostě skončí.
Tak jsem mu řekla "Klasicky mezi prsa,". Marek Teda vytáhl svůj penis a úzkou pěšinkou mezi prsy nechal stékat své semeno.I když to byl rychlý zaškolovací sex, na závěr jsme si dopřáli ještě pár něžných, vášnivich, polibeků. Tiskli jsme se k sobě a vzájemně se hladili. Na sedadle zůstal mokrý flíček, který tam zanechala má mokrá vagína. Přešla jsem to jakože nic nevidím.
Potom jsem si už jen rychle stáhla šaty a upravila se rychle poupravila vlasy. A akorát přišli ostatní kolegové a tak můj první let mohl začít začít.