Nový rok (2)

18. 1. 2023 · 3 022 zhliadnutí exhibic-devka

V první části jsme prožili oslavu Silvestra, snad vás to trochu vzrušilo a na vaše přání je tu druhý díl.
Probudil jsem se ve 12 hodin, spal jsem v obýváku a koukám že v obýváku jsem jen já. Jdu do kuchyně a uvařím si kávu , přemýšlím co všechno se večer stalo. Mám pocit že se mi to jen zdálo ale podle pohozeného oblečení a spodního prádla mi došlo že jsem se choval jako prasátko.
Všechno prádlo dám ne jednu hromadu na křeslo a začnu uklízet sklenice a láhve, říkám si že jsme toho vypili docela dost. Pak slyším že jde někdo na WC tak počkám a mezi tím si otevřu pivko jako vyprošťovací nápoj.
Ahoj slyším že mě zdraví Klára která se protahuje a je úplně nahatá. Má velké bujné ňadra a větší macatý zadek, toho jsem si včera nějak nevšiml a má přírodní zrzavý klín.
Jde za mnou a sedne si vedle mě.
Libore máš pěkně perverzní přítelkyni, to co jsme spolu dělali bylo úžasné.
Zajímalo mě to tak si to poslechnu, mluvila o líbání o fistu a pak dodala, chtěla abych si sedla na její ústa a čůrala, ona mě vypila a usmála se.
Ale ty ses také včera odvázal říká Klára, víš že jsi vykouřil všechny chlapy co tu byli? A k tomu jsi polkl i své semeno a zase se začala smát.
Já se začal červenat a říkám jí že nevím co se semnou dělo, nějak jsem to bral jako normální ale dnes mě to zarazilo.
No tak vítej do bisexuálního světa řekla.
Pak si klekne přede mnou začala mě hladit mezi nohama jemně projíždí prsty od penisu až mezi půlky, mě se hned postavil tak mi jemně stáhla předkožku. Kláro já nebyl ve sprše ale jako by to neslyšela a vzala si žalud do úst objížděla jazykem celý žalud a sála mi ho.
Kláro chci tě také, v tu chvíli jsem byl na zádech a obkročmo si sedla na mojí pusu. Chvilku mi s ní jezdila po ústech až k nosu, cítil jsem její přírodní vůni její slepené stydké pysky se oddělili. Ta vůně moči a orgasmů které prožila byla dost vzrušující pak si dosedla a já jí mezi pysky lízal všechno co tam měla bylo to sladko- slané, lehla si mezi mé nohy a byli jsme v poloze 69.
Ona je virtuózka umí krásně kouřit olizovala mi koule a nebála se jazykem mezi půlky.
Ale pak se začala jemně třást a zase si sedla já jí rejdil po poštěváčku a střídal jsem jazyk, chvilku jsem jí šukal jazykem v pochvě a chvilku na poštěváčku.
V pochvě měla plno šťáv i ze včera a v přicházejícím orgasmem z ní všechno vytékalo, bylo to mňam. Pak se postavila, její velké půlky byli k na kousnutí a začal jsem jí je líbat hnětl jsem ty zadečkové tváře, ona se pak před klonila a půlky si roztáhla od sebe. To byl pro mě impuls abych ji začal lízat zadek, jemně jsem jí krouživě lízal anální vchod a po chvilce jsem jí zasunul jazyk do díry. Vychutnával jsem si její zadek. Jenže pak šel zase někdo na WC po chvilce spláchl a asi šel ještě do spávat.
Ale pak jsem slyšel jak nahlas vzdychá Lída a docela jí to dělal tvrdě do slova do ní bušil, Klára to také slyší a je zvědavá tak se jdeme podívat.
Dveře do ložnice jsou otevřené tak vidíme já si Honza bere Lídu ze zadu, držel jí za vlasy a občas jí silně plácne přes zadek, je evidentní že to Lídě dělá dobře.
Klára jde za nimi a sedne si z roztaženými nohami před Lídinu pusu, Klára si zvedne nohy aby měla Lída k dispozici Kláry macatou kundu.
Já jdu zase do obýváku a zavřu dveře do ložnice, na ex vypiju pivko a jdu si pro další.

Ahoj Libčo pozdravil mě Pavel, ahoj Pavle. Ptal se mě jestli může do sprchy. Jasně přinesu ti osušku než jsem mu jí donesl tak už byl ve sprše a vidím že si vyplachuje zadek tak si říkám co asi dělali. Koukám že má plastovou láhev s nějakým práškem a nalil do toho vodu, byl na tom název Jlube nevím k čemu to má a jdu konečně vysát obývák a budu mít uklizeno.
Nedá mi to a juknu se na googlu co je to Jlube.
Zjišťuji že je to přípravek na anální fisting.
Říkám si oni si to Pavel a Radek budou dělat do zadku rukou, tak se jdu podívat do pokoje kde spolu spali, Radek líže Pavlovi zadek a bere si silikonovou rukavici. Pavel mě zahlédl a řekl chceš to zkusit?
No občas to dělám Lídě do kundičky.
Já nemyslím že bys to dělal ty ale my tobě. Cože no to bych asi nezvládl, my si tě připravíme a uvidíme co ty na to? Jdu ještě něco dodělat do kuchyně a budu nad tím uvažovat ale fakt nevím.
Po pár minutách slyším jak Pavel nahlas vzdychá a je hlasitý. Trvá to snad půl hodiny.
Lída, Klára a Honza jsou jako myšky podle mě po tom všem usnuli. Najednou přijde Radek a říká že by si mě ve sprše připravil jestli to chci zkusit..
I když jsem před půl hodinou nevěděl a spíše jsem nechtěl tak jsem odpověděl kladně a souhlasil jsem, ty slova jsem ze sebe vypustil jako bych to neříkal já.
Nevím co mě bude čekat tak jsem trochu nervózní, Radek jde semnou do sprchy a začíná mě sprchovat mydlit a projíždí mi zadek prstem, jsem sevřený on mi zašeptá abych se uvolnil.
Pak zastaví vodu a sundavá ze sprchové hadice hlavici. Ohni se a uvolni se neboj uvidíš že to nic není. Radek nastaví správnou teplotu vody nechá střední proud a snaží se mi hadici zasunout do zadku pak se teda uvolním a cítím jak mi proudí voda do vnitř jsem plný, potom hadici vyndá a řekl abych za tlačil a voda ze mě stříká pak to udělá znovu a hlouběji opakoval to snad pět krát až jsem byl u vnitř úplně čistý. Znovu mě celého spláchl a pak jsme se usušili.
Šli jsme do pokoje kde čeká Pavel na posteli podává mi ruku a stáhne mě k sobě tak že ležím na zádech on si lehne vedle mě a kouká mi do očí.
Dá mi pusu pak další byl jemný a už se začínáme líbat, vzrušuje mě to.
Potom se mě zeptal, zkusíme to? Tak jo a klekl si za mojí hlavu na posteli před očima mám jeho velký penis, ohne se a vezme mi nohy pod koleny které mi zvedne tak že mám kolena u svých ramen.
Radek si mezi tím vzal rukavice a tu plastovou láhev ze které mačká tu slizkou průhlednou hmotu na mojí díru.
Pomalu rozmazává Jlube po mé díře a pak zasune jeden prst je to příjemné pak dva a tři.
Líbí se ti to ptá se Radek, je to příjemné a přidá další prst chvilku mě šuká čtyřmi prsty a přidává táhnoucí se gel ale tentokrát docela hodně a snaží se mi to dát do díry, v tu chvíli přidá palec a trochu to cítím.
Pavel mi přiloží nějakou lahvičku k nosní dírce a říká abych hodně nasál a jednu dírku mi zacpe. Pak nasaju do druhé dírky, byl to úžasný pocit a zadek se mi krásně uvolnil, Radek zatlačil a cítím jak zasunul do mé díry celou dlaň, po tom zase přidává gel který si maže po celé paži. Je to boží pocit, pomalu ruku zasouvá hlouběji a pak mě s ní začíná šukat pak zrychlí, zase maže a najednou na něco narazí a cítím velký tlak.
Pavel mi dává zase čichat poppers, vydrž ten tlak říká Radek a povedlo se mu to.
Jeho ruka proniká jakýmsi druhým svěračem kličkou, postupuje hlouběji až po loket.
Začíná mě rukou šukat já jsem jako náruživá děvka nahlas vzdychám.
Už se semnou nemazlil a šukal mě tvrdě, pak ale celou ruku vyndal docela rychle a zase celou zasunul až po loket to dělal snad deset minut. Měl jsem vnitřní orgasmy, Pavel mi pustil nohy a držel jsem si je sám. On si ho nad mojí pusou začal honit, otevři pusu řekl a bez jakýchkoliv dotazů mi vrazil penis až do krku a začal stříkat semeno, málem jsem se udusil. Radek už věděl že toho mám dost a vystřídal Pavla také se mi vyhonil do pusy.
Já ležím mám zavřené oči a užívám si zbytky orgasmů, pak ale cítím teplo na břiše.
Oba dva stojí nade mnou oba mě pochcali.

Tak jestli to někoho vzrušilo dejte vědět zda má být pokračování:) v pořadí (3)