Ochutnal jsem vlastní medicínu

29. 1. 2023 · 3 861 zhliadnutí Sitting_Bull

Držel jsem ji zezadu za vlasy a tiskl její obličej pevně do svého rozkroku. Ocas mi pumpoval hluboko v jejím krku. Dívala se na mně prosebně, ale teď jsem ji pustit nemohl. Cítil jsem, jak stříkám do jícnu a zároveň mi kolem žaludu stoupají její žaludeční šťávy. Brzy si našly cestu ven. Dostříkal jsem a vyndal jí ocas z pusy.

Dívka se poblila. Párkrát se zhluboka nadechla a poblila se znovu. Pak odběhla do koupelny.

"Tebe tohle vážně vzrušuje?" zeptala se nevěřícně moje žena. Seděla na židli u stolu, v černých pučochách, nohu přes nohu, moc jí to slušelo. Domluvili jsme se minulý týden, že si náš sexuální život občas zpestříme mladou dívkou. Tahle byla první.

Vrátila se z koupelny a zůstala stát uprostřed místnosti. Moje žena roztáhla nohy od sebe. Mezi lemy punčoch se objevila její krásná, upravená kundička, do které se vždy rád vracím. Dívka pochopila, klekla si a začala manželku lízat. Lízání má moje žena velmi ráda. Zvrátila hlavu dozadu a užívala si doteky vlhkého dívčího jazýčku.

Přistoupil jsem k manželce a vzal si do rukou její kozy. Má je oblé, stále velmi pevné, s miniaturními dvorci kolem velkých bradavek. Mnul jsem je mezi prsty a tělem se mi rozlévala slast. I po tolika letech mně vzrušuje. Kdyby nebylo na světě tolik jiných hezkých ženských, mrdal bych jen s ní.

"To víš, že mně to vzrušuje," řekl jsem jí a nebyl jsem si přitom jistý, zda mluvím o mačkání jejich bradavek, nebo o tom, že se mi před chvílí pozvracela na ocase mladá holka. "Jinak bych to nedělal."

Manželka zavrtěla hlavou. Zorničky už měla roztažené. Nenápadně jsem kývl na dívku v jejím rozkroku, ať nepřestává. "Ale ty vůbec nevíš, jak jí to muselo být nepříjemné", řekla žena. "A třeba jí to i bolelo."
Zamyslel jsem se nad jejími slovy. Bylo mi úplně jedno, jak se dívka cítila. Zajímalo mně jen její mladé krásné tělo, nic víc. Na dívce mi záleželo asi jako na nových lyžích. Byla prostředek k dosažení příjemného pocitu. Nechci ji úmyslně ranit, stejně jako nechci úmyslně poškrábat novou skluznici. Když se to přesto stane, nepláču nad tím. Jsou to jenom lyže.

Manželce se začal zrychlovat dech. Hrudník se jí rytmicky zvedal a klesal. Dal jsem trochu víc síly do mačkání bradavek. Otevřela ústa a zasténala. Ve stejnou chvíli jí z kundy vystříkla štáva a zasáhla dívku do obličeje. Vybrali jsme si jí se ženou dobře. Jen přivřela víčka a lízala dál.

***

V pátek jsem se vrátil z práce a na schodech ucítil neznámou ženskou vůni. Zvědavě jsem vyšel do patra a spatřil vysokou, štíhlou blondýnu, jak se baví s mou manželkou. Obě měly v ruce sklenku vína a vypadaly, že si spolu dobře rozumí. "To je Eva, miláčku" představila mi žena neznámou krásku. "Těší mě," podal jsem Evě ruku a pořádně si jí prohlédl. Měla hezky souměrnou, trochu ostřeji řezanou tvář, velká prsa a štíhlé boky. Jestli je tohle další holka na naše hrátky, tak nejsem proti.

"Zrovna jsme se o tobě bavily" řekla manželka a spolu s Evou se na sebe usmály.

"Doufám, že jsi mně moc nepomlouvala," odpověděl jsem jí laškovně.

"Ani ne. Jen jsem jí řekla, jak mučíš ženské a že by se s tím mělo něco udělat."

Asi jsem trošku pozvedl obočí. Já že mučím ženské? No možná trošku jo, ale přece jí to nemůže takhle vykládat, když je před námi celý víkend. Vyplaší ji a já si nic neužiju.

"Člověk by měl občas ochutnat vlastní medicínu," řekla Eva a podívala se na mně krásnými modrými kukadly. Měla o něco hlubší hlas než moje žena, lehce autoritativní a vysloveně sexy. Nevěděl jsem, co si o tom mám myslet, tak jsem si nemyslel a neříkal nic.

"S Evou jsme byly spolužačky," navázala moje žena na podivnou Evinu hlášku. "Dlouho jsme se neviděly, a představ si, že ve středu jsem jí náhodou potkala na benzínce. Trošku jsme poklábosily a když mi řekla, čím se teď živí, hned jsem věděla, že pro ni mám práci."

Nedávalo mi to žádný smysl a tak jsem dělal to, co dělám v podobných případech vždycky. Civěl jsem jim oběma na kozy a přemýšlel jsem, která z nich má chutnější kundičku. Tipoval jsem na manželku, ale nechával jsem to zatím otevřené.

"Co bys řekl na to, kdyby se tento víkend role obrátily?" otázala se mně manželka s milým úsměvem na tváři. "Nebude tady žádná mladá holka, která by tě poslouchala. Místo toho budeš poslouchat ty." Udělala pauzu a ukázala prstem na voňavou blondýnku: "Budeš poslouchat Evu."

Poslouchat Evu? Konec konců, proč ne? Je to hezká ženská a tak zlé to určitě nebude. Přivedla ji manželka, znají se, třeba bude aspoň legrace. Když jsem nad tím přemýšlel déle, přišlo mi to jako skutečně povedený nápad. Jeden víkend bez nějaké subinky vydržím, potěším manželku a o to více si to vynahradíme příště.

Kývnul jsem. "Jdu do toho. Mám smysl pro fair play, tak ať to poznám taky z druhé strany." Eva i manželka se usmály. Vzaly mně za ruce a dovedly ke stolu. Ležely na něm nějaké desky. Eva je otevřela a podala mi do ruky pero. "Tady prosím podepiš," řekla svým medovým hlasem a ukázala prstem na list papíru. V jeho záhlaví stálo:

OTROCKÁ SMLOUVA

Zarazilo mně to a pobavilo zároveň. Začetl jsem se do textu:

Tato smlouva se uzavírá mezi mužským otrokem (dale jen Otrok) a jeho ženskou paní (dále jen Paní). Podpisem smlouvy se Otrok stává výhradním majetkem Paní po dobu trvání smlouvy. Otrok ztrácí veškerou svobodnou vůli. Bude vykonávat jen to, co mu Paní nařídí a to bez odkladu. Paní může s Otrokem zacházet zcela podle svého uvážení, nemá vůči němu žádné povinnosti. Může Otroka libovolně trestat, a to i bezdůvodně. Jediným smyslem života otroka bude splnit jakékoliv přání Paní, za jakoukoliv cenu.

Doba trvání smlouvy je od pátku západu slunce do neděle západu slunce.

Otrok i Paní stvrzují, že chápou všechna ustanovení smlouvy a ztotožňují se s nimi.

Pak název našeho města, kolonka Otrok, kolonka Paní, no teda, co to má být? Držel jsem v ruce pero a přemýšlel, jak se zachovat. Manželka i Eva se na mně usmívaly. Přišlo mi, že trochu přísněji, než před chvílí. Nejsem žádný srab a už vůbec ne před ženskými. Přitiskl jsem hrot pera k papíru a vyvedl na něm svůj autogram. Eva udělala to samé. Pak papír vzala, přeložila jej napůl a ještě jednou na půl. Schovala jej do kabelky.

Pak na mně plivla.

"Vstávej dobytku! Svlíkni se a na všechny čtyři!" křikla a pohled se jí změnil. Připomínala starořeckou fůrii zkříženou s rozzuřeným nosorožcem. Pořád ale byla krásná. Možná by se mi i postavil ocas, jak jsem se zvedal ze židle, ale ucítil jsem tupou ránu v rozkroku. Byla to špička její červené lodičky.

"Budeš dělat, co ti řeknu a budeš to dělat hned!" štěkla Eva a já byl rázem nahý a na všech čtyřech. Další kopanec do rozkroku. Ty lodičky jí fakt sekly, ale neměl jsem moc příležitost si to užít. Oči se mi plnily slzami. Vzpoměl jsem si, kdy se mi to stalo naposledy. Bylo to na základní škole, když jsem omylem dopadl obkročmo na kladinu.

Vzpomínky jsou hezká věc, ale musí přijít ve správnou chvíli. Ta teď nebyla. Eva mně chytla jednou rukou zezadu za vlasy a druhou mi vrazila pořádnou facku. "Lez do sklepa." přikázala a požadavek doplnila dalším plivancem do tváře. Na nic jsem nečekal a sunul jsem se ke dveřím do suterénu. Byl jsem tak namotivovaný, že byl jimi zkusil projít, i když byly zavřené. Moje manželka je naštěstí na poslední chvíli galantně otevřela.

Po schodech jsem se spíše sesunul, než slezl. Od mé poslední návštěvy se sklep dost změnil. Místo bedýnek s ovocem a lahví vína stála uprostřed dubová lavice. V rohu byl pohozený kbelík. Jinak nebylo v místnosti vůbec nic.

"Dřepni si čelem ke zdi, ty nulo!" přišel další Evin rozkaz. Její hlas se mi líbil čím dál tím víc. I to "ty nulo" říkala tak, že jsem se na ní nedokázal zlobit.

"Ruce za záda!" Okamžitě jsem poslechl. Udeřila mi hlavou o stěnu, před očima mi tancovaly hvězdičky. Je třeba se na to dívat pozitivně, bude se mi dobře spát. Eva mi spoutala ruce. Udělala to rychle a dobře. Mohu to posoudit jako kolega kolegyni, sám jsem takhle svázal spoustu subinek.

"Tady budeš až do neděle bydlet, ty impotente. Můžeš chodit, klečet, stát, nebo co takové čubky jako ty dělají. Když uslyšíš otevírání dveří, lehneš si na postel na záda a budeš čekat. Na potřebu máš v rohu kbelík. A teď mi olízej boty."

Bez odmlouvání jsem začal lízat špičky jejích červených lodiček, které mi dokážou tak snadno vehnat slzy do očí. Moje manželka, která stála vedle Evy, to se zájmem pozorovala. Měla na nohou také lodičky. Jestli mně kopne i ona, rozvedu se.

Zkusmo jsem zvedl ústa od boty a políbil Evin nárt. Odhodila mně na stranu, postavila se k mému rozkroku a začala mi jehnovým podpatkem drtit varle. "Budeš dělat je to, co ti řeknu, dobytku. Je to jasné?"

"Jasné", hlesl jsem.

Eva nepřestávala drtit moje varle.

"Je to jasné, Paní" dovtípil jsem se konečně a bolest ustala. Obě odešly. Cvakl vypínač. Byla tma.

***

Seběhlo se hodně věcí velmi rychle a to nemám rád. Ani ne před hodinou jsem vystoupil ze svého auta a vešel do svého domu a teď klečím ve tmě ve sklepě, mám ruce svázané za zády a jsem otrokem nějaké Evy. Paní Evy, blesklo mi hlavou. Dobře, Paní Evy. To ale nic nemění na tom, že třeba vůbec nevím, jestli si s rukama svázanýma za zády dokážu utřít zadek. A jestli mi ještě někdy v životě budou fungovat koule.

Na poslední otázku jsem měl získat odpověď celkem brzo. Nahoře jsem uslyšel cvaknutí kliky a podle instrukcí jsem se natáhl na dřevěnou lavici. Bylo to velice nepohodlné, ale v mžiku jsem na to zapoměl. Rozsvítilo se totiž a po schodech scházela Eva. Měla na sobě podvazkový pás a punčochy v červené barvě, jinak byla nahá. Přišla ke mně a lehce mně pohladila v rozkroku. Okamžitě se mi postavil ocas a trčel vzhůru jako vlajkový stožár. Eva si jej vzala do úst a pomalu, krásně pomalu jej kouřila. Dívala se mi přitom do očí a já měl pocit, že se brzy pominu. Eva to vycítila, narovnala se a nasadila mi na ocas kondom. Pak se přehoupla přes lavici a strčila si můj ocas do kundy.

"Uděláš se, až ti to dovolím. Ne dříve!" pohrozila mi přísně ukazováčkem a začala přirážet. Byl to pohled pro bohy. Kozy ji skákaly do stran, pružné tělo se zvedalo a klesalo, její úzká kundička těsně obepínala mého ptáka. Eva zrychlovala a přirážela stále silněji. Brzy jsem to nevydržel a udělal se. Ani jsem nešpitl a čekal jsem, kdy si toho Eva všimne. Trvalo to asi pět sekund. Slezla ze mně a neveřícně si prohlížela mého schlípávajícího ptáka.

"Ty jsi se udělal, dobytku!" vyštěkla.

"Promiňte, paní" bylo to jediné, co jsem ze sebe dostal.

- "Jasně jsem ti řekla, že se uděláš, až ti to dovolím!"

- "Ano, Paní"

- "Tak co má být tohle?" - praštila mně dlaní přes ocas - "jak to, že nestojí"

- "Omlouvám se, Paní"

Eva mi sundala prezervativ a podívala se dovnitř. "Otevři pusu", nařídila. Udělal jsem to o půl sekundy později, než chtěla, takže jsem dostal facku. Držel jsem pusu otevřenou a Eva nad ní umístila kondom. Obrátila jej, aby mi mé vlastní sperma vyteklo do pusy a prsty jej ze stran mačkala jako struk, aby v něm nezůstala ani kapka. Všiml jsem si, že má nehty na rukou nalakované na světle zeleno.

Pusu jsem měl plnou vlastní mrdky a člověk nemusí být jasnovidec, aby se dovtípil, jaký rozkaz bude následovat. Když z jejích úst konečně vylétlo: "Spolkni to!", skoro jsem pocítil zadostiučinění. Už podruhé za krátkou dobu jsem si vzpoměl na zážitek z dětství. Tentokrát to byla scénka z panelákového obýváku, měl jsem v puse lžičku rybího tuku a maminka s tatínkem se nade mnou tyčili a přísně nařizovali: "Spolkni to!" Udělal jsem to, co tenkrát. Spokl jsem to. Trochu hořké, ale jinak OK.

Eva mně bila v rozkroku, pak mně chytla za krk, podívala se mi zpříma do očí a řekla: "Od teď mně budeš poslouchat. Slibuješ?"

"Slibuji, paní", řekl jsem a spolkl jsem plivanec, který mi Eva spustila do úst mezi prvním a druhým slovem mé odpovědi.

Eva odešla a rozhostila se znovu tma. Vstal jsem z lavice a přemýšlel, o čem mám přemýšlet. Situace byla jasná a nezbývalo, než se s ní smířit. Sedl jsem si do rohu vedle kbelíku a než jsem si vzpoměl, co jsem s ním chtěl provést, usnul jsem.

Vzbudil mně kopanec do rozkroku. "Kde máš být, když přichází tvá paní?" Eva stála nade mnou, na sobě přiléhavé zelené minišaty, určitě ji ladily s barvou nehtů na rukou, ale v těchhle nuancích se moc nevyznám. Trochu ztěžka jsem se zvedl a položil se na lavici. Eva měla v ruce plastové pravítko.

- "Řekl jsi, že mně budeš poslouchat."

- "Promiňte, Paní"

- "Jsi nicka, která nedokáže vůbec nic. Je to tak?"

- "Ano, Paní"

- "Roztáhni nohy."

Pravítko zasvištělo a pravé varle zachvátila tupá bolest. Tolik jsem od kusu plastu věru nečekal. Pravítko zasvištělo podruhé a oheň zachvátil levé varle. Pak znovu pravé. A levé. A pravé. A levé. Asi jsem měl skutečně více poslouchat.

Eva se přehoupla přes lavici a stála rozkročená nad mojí hlavou. Měl jsem její kundičku deset centrimetrů od obličeje a připadal si jako devadesátiletý stařec. Spodek jsem měl v dezolátním stavu, ale hlava, ta by chtěla.

"Máš žízeň?" zeptala se Eva.

- "Mám."

- "Tak otevři pusu."

Otevřel jsem jí. Z kundičky jí vytkysknul proud moči, ale hned jej zastavila. Stříkla mi do pusy jen tolik, kolik se dalo najednou spolknout. Spokl jsem její chcanky. Chutnaly o hodně lépe, než moje mrdka.

- "Spolkl jsi to?

- "Ano, paní"

- "Dostaneš další"

Znovu stříkanec, další hlt. Jako automat na kolu v KFC. Přišel jsem tomu celkem na chuť. Měl jsem žízeň a vypadalo to, že nic jiného než Eviny chcanky není v tomhle podniku na nápojovém lístku.

Eva se zvedla a beze slova odešla.

Jestli bylo na mé situaci něco pozitivního, tak to byl fakt, že od příchodu domů dnes večer jsem zatím neměl příležitost se nudit. I teď, sám ve tmě, jsem se intenzivně věnoval prudké bolesti v rozkroku a na nudu jsem ani nepomyslel. Dlouho nikdo nešel a tak jsem nakonec zase usnul.

Vzbudil jsem se a kolem byla pořád tma. Koule mně bolely o trochu méně, takže jsem odhadoval, že jsem spal hodně dlouho. V tu chvíli se otevřely dveře. Tentokrát Evu potěším, ležím na lavici a nemůžu se pořádně pohnout. Potěšila i ona mně. Byla krásnější než jindy. Celá v černém, černé oční stíny, punčochy s vykrojenou dírou na kundičku, krajková podprsenka. V ruce držela bílé pírko, kterým mně začala hladit po celém těle. Brzy jsem zapoměl nejen na bolest ve varlatech, ale na celý svět.

Eva si na mně znovu obkročmo sedla, tentokrát obličejem dozadu. Znovu jsem měl její kundičku těsně u obličeje, ale necítil jsem žízeň. Začal jsem jazykem lechtat jemné chloupky, které jí rašily nad klitorisem a cítil se v sedmém nebi. Eva se sklonila dolů a vzala si můj ocas do úst. Vzájemně jsme se uspokojovali a já úplně zapoměl, do jaké pasti se řítím.

Vzala si jej do pusy celý, zabořila mi tvář do rozkroku a ještě mi vyplazeným jazykem lízala kulky. To se nedá vydržet dlouho. Po pár sekundách jsem explodoval. Zůstala na mně sedět, ale napřímila se.

- "Kdo ti dovolil se udělat?" zazněl její chladný hlas

- "Nikdo, paní"

- "To je potřetí v řadě, co jsi mně neposlechl."

- "Omlou - ml - ml - phh- pffff" to bylo vše, co jsem stihl říci, protože Eva si svou kundičkou pevně sedla na má ústa a nos. Chvíli jsem jí ještě lízal, ale pak se mi začalo nedostávat vzduchu. Eva se nehýbala. Začaly se mi dělat mžitky před očima. Dusil jsem se. Eva se nehýbala. Cítil jsem její šťávy z kundičky, které mi stékaly do nosu a úst a pálilo mně přitom na plicích. Zmítal jsem se ze strany na stranu, ale Eva na mně byla přisátá jako klíště.

Konečně se trochu nadzvedla. Chtivě jsem se nadechl čerstvého vzduchu. V tu chvíli Eva dosedla zpátky. Vše začalo nanovo. Nevím, kolikrát se to opakovalo, protože nakonec jsem omdlel.

Když ležíte ve tmě na dřevěné lavici s rukama spoutanýma za zády a krásná žena vás dusila svojí kundou tak, že jste omdleli, stane se po probuzení několik věcí.

Za prvé, bude vás bolet celé tělo. Za druhé, nebudete cítit ruce. Za třetí, bude se vám zdát, že už to trvá měsíc. Za čtvrté, ucítíte, že vám někdo kouří péro a svítí si u toho čelovkou.

S překvapením jsem zjistit, že je to moje manželka. Chvíli jsem přemýšlel, proč to dělá a pak mi to došlo. Pomáhá mi, abych se aspoň jednou dokázal neudělat do Evy bez dovolení. V tu chvíli jsem si uvědomil, že mně má asi opravdu ráda. I když mně nekouřila nijak dobře, vděčně jsem se do ní udělal. Manželka to spolkla, dala si prst k ústům, ať mlčím a vyběhla ze sklepa.

Eva přišla ani ne deset minut po ní. Byla úplně nahá, jen na levém kotníku se jí třpytil náramek posetý českými granáty. Měla rozpuštěné vlasy a nebyla nalíčená. Jako ženská správně vycítila, že mně nejvíce rajcuje přirozenost. Začala mně líbat a kousat po celém těle, šeptala mi "Miláčku, chci být tovje čubka, udělej si se mnou, co chceš" ale manželčin hrdinský skutek způsobil, že jsem měl ocas sotva v pohotovostním stavu. Honila mi jej, kouřila, ale valný výsledek to nemělo.

Eva mně obešla zezadu, rozvázala mi ruce a klidným hlasem mi oznámila: "Udělej se. Teď hned." Začal jsem si ho honit, ale doby, kdy se mi po prvním čísle hned znovu postavil, jsou už dávno pryč.

"Tak bude to, ty chcípáku? Stříkej!" Stála nade mnou se založenýma rukama a posměšně mně pozorovala. Mastil jsem si ocas, co to šlo, potil jsem se, ale z jalovice tele nevyhoníš. "Chudáčku, ani se ti nepostaví", vysmála se mi Eva a odešla.

Zbytek pobytu ve sklepě mám v paměti jen jako rozmazanou šmouhu. Asi jsem ještě jednou pil Eviny chcanky a klečel jsem nějakou dobu u zdi. Spal jsem a budil se, ale byla většinou tma.

Pak se rozstvítilo a Eva ode dveří křikla: "Na všechny čtyři a vylez ze sklepa!"

Bolel mně každý sval a kloub, ale s vypětím všech sil jsem se vysápal po schodišti. Nahoře jsem uviděl předměty, o kterých jsem si tam dole myslel, že jsou jen mým snem: koberec, stůl, židle a hlavně okno a za ním zapadající slunce.

Eva a moje manželka stály u kuchyňského ostrůvku a v rukou měly sklenice s vínem. Obě měly na sobě lehké šaty, smály se a moc jim to slušelo. Doplazil jsem se k nim. Eva položila sklenici s vínem, sáhla do kabelky a vytáhla nadvakrát přeložený list papíru. Moje manželka jí podala zapalovač. Papír vzplanul, Eva jej otáčela tak, aby jej shořelo co nejvíce a poslední prázdný kousíček odhodila do dřezu.

"Běž se osprchovat, smraďochu" řekla mi vesele manželka. Zvyk je železná košile, takže jsem do koupelny odpochodoval po čtyřech. Pustil jsem na sebe proud neskutečně osvěžující vody a zůstal tak snad půl hodiny. Když jsem vyšel z koupelny, byla už Eva pryč. Pohledem na hodiny vedle ledničky jsem zkontroloval, že je skutečně neděle večer.

Po sprše jsem se cítil jako znovuzrozený.

"Nesmím zapomenout sehnat na příští pátek nějakou mladou holku, co se nechá dávit ocasem", blesklo mi hlavou, než jsem políbil svou ženu.

KONEC