Takhle nějak to s Kikinou začalo

3. 2. 2023 · 1 982 zhliadnutí odpoledni-zabava

Z minulé povídky už víte, že jsme si to nakonec rozdali. Teď ještě musím dovyprávět, jak to celé začalo.


Sedim si takhle chvilku v ústranní na jedný domácí "párty" a najednou se přižene Klára. Jak prej se mám a tak. Překvapeně koukám, co je to za divný otázky.
No a najednou zvážněla, rozhlídla se a šeptem se zeptala: "Co máš s Kikinou"? (Kikina je kámoška, po který občas hodím očkem, ale oba jsme zadaný, tak dělám, že nic. Asi jsem ale průhlednej.)

"Já s Kikinou nic. Proč?".
"Nejsem slepá" odpověděla. "Pořád na ni civíš".
"Pššt", snažil jsem se ji uklidnit.

"No, tak možná trochu, dyk je sympoška", přiznal jsem. "Trochu? Dyk se na ni culíš, kdykoli je příležitost. A ona ti to oplácí. To je jasnej flirt!"

"Uvědom si, že je zadaná, tak ne že na ni něco zkusíš. To by rozhodilo celou partu. Má 2 děti, jedno ještě kojí, tak je citově trochu jinde. Bacha na to!"

Co na to říct "Neboj, balit ji nebudu. Nejsem blbej. Ale je hrozně milá a rád bych s ní strávil pár hodin ve dvou. Nějakej nákup, nebo ji s něčim pomoct a tak."

"Jo, to zní přípustně", schválila mojí myšlenku. Pak už přišli lidi, tak sme si dali pivko a byl konec diskuse. Znervozněl jsem, co bude dál.

No a za 2 týdny zvoní telefon. Kikina. Vykouzlilo mi to na xichtě úsměv a nadšeně sem to zvednul. Ozvalo se:
"Ahoj, Peťane. Chtěla jsem na nákup do Ikey a holky mi prej pohlídají. Nečekaně se nabídly, že vezmou kluky na ten dětskej den, ale sháním pomocníka."

"Ahoj. Jo, rád pomůžu." ... a tak dále.

A v sobotu jsme vyrazili. V půlce cesty jsme zastavili v mekáči a že si dáme snídani. Kafe, nějakej bagel a tak. Jen jsme zas sedli do auta, tak telefon. Klára. Zvedl sem to a protože mám hlasitej odposlech, slyšela to i Kikina.

"Ahoj, lidi. Jak se jede do Ikey?" .. asi si holky všechno řekly.

"Ahoj. Dali jsme si snídani a jedem dál. O co jde?" Odpovídám, jako že nic.

"No, vím, že jedete spolu a mám pro vás úkol"

... A jeje ...

"Povídej a přeháněj", popostrčila Kikina kámošku.

"No nemohla jsem nevidět ty vaše úsměvy. Takže si o tom hned promluvte, ať se ta hráz konečně provalí. Oba děláte jako že nic, ale já nejsem slepá. Proč myslíte, že hlídám zrovna dneska. A dobrovolně! Kvuli vám! Asi mi brzo jebne z toho řevu tady... Kryštofe, nelez Kájovi po hlavě!"

"Cože cože?" Zhrozila se kikina a začervenala se.

"Taky nevim o co jde" přidal jsem se ke Kikině.

"Nedělejte blbý. Ano, Petr se líbí Kikině a Kikina Petrovi. Budiž to nahlas vyřčeno. Ještě nějaký otázky? .. Tak si to řekněte a zkuste to nějak s rozumem ukoulet. Nejhorší je nechat to vyhnít."

"Aha aha. No my se s tou informací nějak popereme. Tak se zatim asi měj!" odpověděl jsem a zavěsil. Pak byla chvíle ticha.

"No jsi fajn holka a jsem rád, že jedem spolu. V tom měla Klára pravdu." .. chtěl jsem nějak začít.

"Ty si taky nečekaně prima kluk. Tvoje nedávný úsměvy ve mě probudily zvědavost. Taky jsem se na dnešek těšila. Proto jsem volala tobě."

Asi jsme oba cítili takový to teplo v břiše. Jistotu, že jsou věci tak, jak mají být. Ikdyž vlastně bylo všechno špatně. To asi chápete.

Den v Ikee utekl, proběhlo pár pohledů, hezky se smála, byla příjemně přidrzlá a měla vyřídilku. To je pro mě afrodiziakum. Občas jsme se o sebe mezi regálama otřeli, pohladili se po ruce, nebo do sebe odrzle strčili, že jako "uhni, chci se taky podívat". To že jsme si to řekli nás trochu uvolnilo.

Po nákupu jsme dali v místní kantýně oběd a že zas jedem domu. Pozval jsem ji a byla ráda. Vypadala, že si užívá takou drobnost, jako že jsem ji jídlo od pultu donesl a ona jen čekala. Nikde žádný děti, jen klid a krátkej románek. Dlouho asi s nikym novým nikde nebyla. I já měl radost, že je tu někdo, komu můžu udělat radost.

"Nedáme to domů s nějakým výletem?" navrhl jsem "Třeba kolem té zámecké zahrady, není to zajížďka a mají tam kafe". Cítil jsem, že nechci aby výlet skončil jen tak.

"Jasný. Řídim." odpověděla. Miluju stručnost!

Asi po půl hodině jsme byli v zámecké zahradě. Bylo hezky, teplo, bufík otevřenej, jezírko přístupný, tak jsme šli doprostřed na ostrůvek. Sedli jsme si na lavičku a já ji instinktivně vzal kolem pasu a sedl si kolem ní obkročmo. Dal jí pusu do vlasů a řekl něco v tom smyslu, že je to prima odpoledne. Srdce mi bušilo až v krku. Nenafackovala mi. To mě potěšilo, ale rozpoutal jsem tím vlastně peklo.

Naopak se na mě otočila, dala mi ruku na stehno a s obavama jsme si dali malou pusu. Tak ze zvědavosti, ale se strachem. Co kdyby tu náhodou někde byli nějaký známí. Hladil jsem ji po tváři nosem, dostala pusu na zavřený oko a hezky voněla.

Po chvíli jsme se ale odvázali, všechno hodili za hlavu a strhla se líbačka. Strkali jsme si jazyky snad až do krku. Měla ho hrozně jemnej a lákalo mě ji líbat pořád a pořád. Přitom s mladou na líbání moc nejsem. Asi je to kus od kusu. Gradovalo to mezi náma fakt rychle.

Otočila se ke mě čelem a taky mě objala nohama. Její ruce jezdily po celym mym těle a stejně tak moje po jejím. Měla maličko větší prsa a mě hrozně bavilo je hladit. Sice jen pod bundou a přes tričko, ale byly krásný a hebký.
Byla to minuta nezřízený vášně. Stál mi jak malýmu klukovi, což samozřejmě brzo zjistila.

"Ale copak to tu máte, pane". Zeptala se rozverně a drnkla mi o stožár.
"To je teploměr touhy. Líbíš se mu a dráždí ho, že tě nemůže mít a moc dobře to ví."
"Hmm" .. Zasněně se na něj podívala a pak zas na mě.

Zajel jsem ji rukou pod tričko a překvapivě neprotestovala. Pak jsem ji vysunul podprdu nad prsa a obě její krásný kozy chytil do dlaní.
"Studíš!" vyjekla a s úměvem se zachvěla. Přitulila se, zaklonila hlavu, hodila vlasama a mně nezbylo, než ji začít líbat na krku. Bradavky ji ztvrdly, ale nebylo jak je olíznout. Škoda.

Zavřela oči a v tu chvíli by mi dovolila asi cokoli. Začla mi přes kalhoty mačkat kyj a asi byl nejvyšší čas to buď přerušit, nebo z ní servat oblečení a fiknout ji hned zde na lavičce. Myslim, že by vůbec neprotestovala. Ale nechtěl sem nic zkazit, nebylo to rande, ale zakázná schůzka se zadanou kámoškou.

Ikdyž teda myšlenky na lízání její mokrý kundy mě pumpovaly krev z hlavy pryč. Jakou ji asi tak má. Oholenou? Chutnala by mi? Byla by sladká, nebo kyselá? Jak by voněla? A jak by se u toho tvářila? Udělala by se? A kdyby ano, vystříkla by? .. každej chlap co tohle čte to má asi podobně, když vidí kočku v kavárně, nebo v sauně. Myslí holky takhle detailně na penisy kluků?

"Pěknej macek". Zhodnotila po chvilce to, co nahmatala.
"Famózní kozy". Opětoval jsem lichotku.

"Chtěl bych udělat naprostou pitomost, na kterou nikdy nezapomeneme. Chci se s tebou zachumlat do peřin a mazlit se nahý celej večer. Mít u postele vínko, blbnout a smát se. Jsi úžasná, vtipná, chytrá, drzá.. Chci vidět jak zavíráš oči a jak se tváříš, když se ti to líbí. Chci tě líbat, hladit a lízat, chci abys mě ochutnala a chci se v tobě ztratit. Chci abys byla mokrá a zadejchaná. Chci se s tebou pomilovat Kiki." A zase jsem ji dal pusu.

"Dlouho mě nikdo takhle nepobláznil a nepolichotil. Vždyť jak dlouho mám Honzu. 5let? Po takový době už tam není flirt a jiskra. Je to prostě rutina. Ráda bych si tě osedlala, ale ne teď a tady. " Pronesla zamyšleně, ale s úsměvem ve tváři.

Ale tohle sezení na lavičce nikam nevedlo. Pomalu jsme se teda zapnuli a šli na to kafe. Oba jsme byli nadržený, jak veverky. Teda já určitě. A bejt někde v okolí postel, možná by mě vojela rychleji, než já ji. Chodil jsem na vostro, takže kdyby mi stáhla džíny, mý napružený péro by na ni vystřelilo a jí by nezbylo, než ho začit živelně sát a honit rtama. Ne rukama. Jen pusou. Ruce patří na zadek. Jak by dřepněla pode mnou, prcina by se ji vyšpulila, tanga by se jí zařízly mezi pysky a tekla by proudem... Ale to se zas nechávám unést, přitom jen jdeme parkem na kávu..

Obešli jsme park, dali si to kafe a jeli domů. Nemohl a nechtěl jsem ji zvát k sobě, protože by nás někdo mohl zahlídnout. Hodně kámošů bydlí na našem sídlišti. Necháme si to zatím jako sen. Dnešek byl silnej už takhle.

Poslední pusa proběhla v autě na kraji města. Pak už jsme se jen drželi za ruce a při vystupování už nebylo vůbec nic. Jen "ahoj" a konec.

Jel jsem domů se stožárem v gatích. Udělal jsem si to hned v předsíni. Tak hrozně jsem ji chtěl. Nedovedl bych ten den už na nic jinýho myslet. Mladá doma nebyla a i kdyby, nevlítl bych na ni. Měl jsem v hlavě jinou, to by se nedalo zkombinovat. Zas se musím dát do normálu. Naštěstí teď Kikinu neuvidim, neni v plánu žádná společná akce a ona navíc odjíždí na 2 týdny někam k moři či co. A psát ji hned prvoplánově nechci, aby to neprasklo.

Večer mi ale napsala ona. "Ležím ve vaně a myslím na tvůj úsměv. Honza je táta mých dětí, takže ty a já vždycky budeme JEN kámoši, ale těšim se na příště. Snad to máš stejně." A přidala líbací smajlík.

Přesně tohle jsem chtěl slyšet. Odpověděl jsem: "Chtěl bych vidět, jak ti to ve vaně sluší. Máš pěnu? Já jdu do sprchy. Taky na tebe myslim od té doby, co jsme se rozloučili. A nechci víc, než kamarádství s úsměvem. Nejsem sobec."

Za chvíli zapípal telefon a tam fotka. Kikina zachumlaná do pěny, úsměv od ucha k uchu a nad pěnou se dmuly její krásný prsa. Jen na bradavkách měla pěnu.
Odpověděl jsem podobou fotkou. Stál jsem nahej ve sprše. Jen jsem musel počkat až kláda trohu lehne, to by bylo příliš úchylný.

"Sympaťák a krásně oholenej. To já ráda." odpověděla.
"Sympaťandy. Všechny 3." Odpověděl jsem já.

"Asi to fotku hned zneužiju, jestli se nebudeš zlobit. Po dnešku to potřebuju ještě jednou".
"Už si to zvládnul, jo? Já tvou fotku právě zneužívám." oznámila suše.
"Jo, zvládnul. Hned po příchodu domů", přiznal jsem.
"Taky sem měla ty myšlenky, ale děti už byly doma, tak sem se zastavila až teď".

"A rozumíme si, žejo. Tyhle konverzace se mažou po přečtení, žádný riskování."
"Jasný, stupeň utajení 10/10" přitakal jsem.

"Tak sem právě zestříkal sprcháč." Napsal jsem ji po minutě.

Odpověděla jen zamilovanym smajlíkem a dodala:

"Třeba ti příště pomůžu :-) Taky jsem se celá před minutkou zachvěla. Dlouho sem si to rukou neudělala. V bytě s dětma neni kdy a nejsou myšlenky. Jednou za čas na mě Honza vlítne, ale dnešek byl celej nadrženej a sexy a to dělá divy. Lepší orgazmus sem aspoň rok nezažila.".

"No jdu do županu a do postele. Tak měj hezký sny. Kiki dneska končí. Díky za naprosto úžasnej den, jakej sem už mnoho let nezažila. Pojďme teď 2 týdny dělat, jako že nic. Budu ráda, když mi pak zavoláš."

"Taky se měj hezky. Škoda že nejde poslat francouzáka. Ten by vystihl co dnes cítím. Sladký sny a kdybys někdy nemohla usnout, klidně napiš. Můžeš třeba vymyslet básničku, nebo příběh. Mám rád fantazie.. A za 2 týdny rozhodně zavolám, pauza je vítaná.. Pa. PS: Taky ti příště rád pomůžu."

(Nezapomeňte si přečíst pokračování v minué povídce!)

Otázky závěrem:

Bylo to dostatečně nevinný v to zámeckym parku, nebo už to je podvádění? Líbačka a kozy v dlaních nezní uplně tragicky. To že sme si to každej udělali sám a řekli si to taky asi není nic proti ničemu. A 2 nahý fotky.. ty se smažou a je po všem.

Co byste dělali v týhle situaci vy? Kámoši se vídat musí i kdyby nechtěli. Její oči mě teda budou pronásledovat nejspíš po zbytek života. Je fér si to jednou za půl roku potají rozdat? Co kdyby to udělal váš protějšek?

Kéž bysme neměli monogamii. Jak by byl svět volnější a upřímnější...

Podobné poviedky