Zkouška v autě

21. 2. 2023 · 4 341 zhliadnutí LysakaBystrouska

Proklatý poukaz, pomyslela si Michala ve chvíli kdy nasedala do auta.
"Že já kráva to psala" Vzpomněla si na ručně psanou poukázku: Splním ti jakéhokoliv přání, pro svého muže Marka. Které mu dala jako vánoční dárek. Tehdy dlouho přemýšlela co originálního k vánocům... a jako každá žena po dvacetileté známosti, neměla kromě ponožek žádný nápad. Michala dobře věděla že to neskončí tím že bude muset uvařit svíčkovou. Po tolika letech manželství bylo už těžší udržet sexuální náboj ve vztahu, obzvláště když se spousta věcí propadala do rutiny všedních dnů.
"Na, vezmi si pásku a vyrazíme" řekl Marek a podal ji pásku na oči.
Michala zavřela oči, pomalu si nasadila pásku na oči a ponořila se do svých představ.
Tušila co jí čeká, neměla pásku na očích poprvé ale doteď to bylo vždy jako a Marek přesně věděl co v těchto chvílích prožívá. Né že by mu to Michala někdy přímo řekla, ale její řeč těla a intenzita orgazmů ji vždy prozradila..
Michal otevřel obálku a přečetl text, který stál na poukázce. A je to tady, pomyslela si Michala. Myšlenka která se ji tolikrát honila hlavou, tolikrát ji z toho pomyšlení tekla kundička a tolikrát se při této myšlence udělala...
"Dnes chci aby jsi byla mojí submisivní kurvička, která splní vše co ji přikážu" řekl Michal a pozoroval co to udělá s Michalou. Lehce se kousla do spodního rtu a přikývla.
"Dobře, ale napřed si tě trošku vyzkouším, jak moc budeš povolná, když se mi to bude líbit dostaneš odměnu" s touto větou Michal nastartoval a auto se rozjelo.
"tak a je to tady, už to začalo" Míše se honilo hlavou úplně vše, srdce tlouklo jako o život, což nebyl ten nejhorší problém. Michal ji položil ruku na stehno a mířil pod sukni. Stačil jediný dotek kundičky aby věděl jak se věci mají. Michala okamžitě vzdychla a prohnula se v zádech. Cítila jak jí kundička skoro explodovala. V hlavě se jí honily všechny možné scénáře, co bude zkouška? Co bude odměna? Jedno věděla s jistotou, poukaz který napsala byl požit přesně tak jak čekala. Bude dělat pánovi čubku a bude držet když si to bude přát, tato myšlenka ji vzrušila ještě víc, až se jí z toho rozklepali kolena. Ten pocit když musí...., pocit toho že se musí podvolit...
Mezi tím Michala ztratila pojem o čase a prostoru. Auto zastavilo. "rozepni si košilku a nadzvedni sukni, ať na ní vidím" krátký a jasný příkaz Michala.
První, druhý, třetí knoflík. Ucítila jsem jak se mi košilka rozevřela a kozy vyskočili ven. Pod košilkou jsme měla hezkou podprsenku, která krásně držela prsa, ale neměla košíčky, tak že ještě umocňovala moje zvednuté bradavky.
Se sukní jsem také moc práce neměla, krátká, obtažená, do půli stehen.
V autě byl klid, neslyšela jsem žádné zvuky z venčí. Zvláštní pocit tady tak sedět, vystrčené kozy....
"Můžeš si sundat pásku" povídá Michal. Ok, jdu na to říkám si sama pro sebe.
Otevírám oči, proti nám stojí auto, skoro se dotýkáme nárazníky. Naproti sedí pár, ona má ještě pásku na očích, kozy stejně vystrčené jako já. Vidím jak si také sundává pásku, myslím že jsme obě překvapené.
"To je Adam a Alena, usměj se!" poví a skoro i přikáže Michal. Lehce se ke mně přikloní, cítím jak mi rukou přejíždí přes prsa. Každý dotek bradavky je pro mně peklo, "Michalovi musí být jasné že jsem teď úplně v prdeli a nezmůžu se na nic" povídá sama sobě Michala. Cítí jak ji pevně uchopil za cop až se ji trošku zaklonila hlava. Přitáhl si ji k sobě a povídá:
"Jsi první na řadě, od teď budeš odpovídat pouze ano" Po těchto slovech byla Michala skoro paralyzována co se bude dít dál...
"Roztáhni nohy a začni si to pomaličku dělat" zněl další příkaz.
Cítila jsem jak se mi chvějí prsty, ale nezmohla jsem se na odpor, kundička mi pulsovala vzrušením...
Dívám se na Michala, má spokojený výraz. V protějším autě se podle všeho děje to samé, pouze s tím rozdílem že Adam otevírá dveře a vystupuje, jde k nám. "Sakra, on jde k nám, co teď?" další nápor paniky. Ruka v klíně se mi zastavuje, jak pozoruji Adama, který obchází auto k mým dveřím. Sedím tam s vystrčenými kozami a lesknoucí se kundičkou a koukám na něj. Stojí vedle mých dveří, elegantním pohybem mu spadly kalhoty na zem a přede mnou se houpe jeho penis. Zaklepe na sklo a gestem mi dává najevo abych stáhla okno.
Ohlédla jsem se na řidiče, Michal přikývnul. Rukou jsem nahmatala tlačítko a zmáčkla. Pozorovala jsem sklo jak sjíždí dolu. Adam udělal krok, jeho penis byl napnutý k prasknutí. Nemohla jsem od něj odtrhnout oči, cítila jsem motýlky a věděla jsem že se na mě Michal divá. Dívá se na mě, jak mi Adam mačká bradavku a já si uvědomuji že se mi to líbí.
Adam přistoupí ještě blíž, asi vím co bych měla, ale nejde to. V tu chvíli mě Michal jistě uchopí za vlasy, " otevři pusinku kurvičko", a v tu chvíli se to ve mně zlomí, cítím najednou úlevu. "Tak se mi to libí, vyplázni jazýček..." Vážně to udělám? Vždy můžu říct dost... Ale tohle je přesně ten důvod proč jsem napsala ten poukaz, já nechci, ale cítím že mě nutí, že musím.... Druhou rukou cítím na krku, drží mě pevně. Pootevírám pusu, Adam na nic nečeká a já ho začínám kouřit. Hezky pomalu. "tak to děláš dobře, jsem rád že mám takovou poslušnou děvku" slyším ze strany řidiče. Adam se odvázal a regulérně mi začal šukat pusu, Michalovo prsty cítím úplně všude. Najednou Adam zastaví " vystup si" povídá a otevírá dveře. "Tohle jsem nečekala" zakoktám, jako odpověď mě Michal pleskne přes půlky a povídá " co jsem ti říkal že máš celou dobu odpovídat"? "Ano" odpověděla jsem.
Adam mi pro strčil hlavu okénkem zpět do auta, slyšela jsem jak si navléká gumu. Lehce mi s ním přejížděl u vchodu a jedním pohybem mi ho strčil dovnitř. A znovu, a znovu, cítila jsem jak mě šuká. Michal mě držel za cop a díval se mi přímo do očí, "jak se ti to líbí"? zeptal se.
"Nelíbí" řekla jsem.. V tu chvíli Adam přidal a já jsem poprvé vzdychla, cítila jsem jak mu ho moje kundička stahuje a já jsem věděla že mě udělá. On mě udělá a já se při tom budu dívat Michalovi do očí... to už neutajím... Další a další vzdechy. Michal mi přejel prstem po rtech a já instinktivně pootevřela ústa, aniž bych si to uvědomila. Další a další přírazy, "hezky mrdej" bylo to poslední co si pamatuji, než jsem se udělala..
To nevydržel ani Adam a po pár přírazech byl také.
Sedla jsem si zpátky do auta. "Přesně takovou tě chci mít" povídá Michal a dává mi pusu, spíš francouzáka. Připadám si najednou tak uvolněně.
"Co se bude dít dál?" ptá se Michala.
Michal se usměje. "Ted bude skládat zkoušku tvá kolegyně od naproti, dívej se"
S těmito slovy Michal vystupuje z auta.
Alena seděla nehnutě na sedadle spolujezdce. O tom že by Michalovi nestál se nedalo mluvit.
Přišel blíž a viděl že se Alena jako pozorovatelka také dost činila. Na sedačce pod ní ji prozrazovala mokrá skvrna.
"ťuk, ťuk, ťuk" zaklepal Michal na sklo.
Alena nejistě stáhla okno dolů. Dobře věděla co bude dál. To co Michala před chvílí tušila, ona viděla na vlastní oči. A teď měla také otevřít pusu a kouřit.
Nejistě pohlédla na Adama.
"Na co čekáš? ty nevíš co máš dělat?" Chytil ji za vlasy na zátylku a zaklonil hlavu směrem k otevřenému oknu.
Pro Michala to byl zajímavý pohled. Alena jen nejistě pootevřela rty, ale to stačilo. Rozhodným pohybem ji přiložil naběhlý žalud na rty. Z jeho pohledu to vypadalo že Alena snad kouří poprvé.
Nicméně Adam z výkonu své kurvičky vůbec nadšený nebyl. Silně ji zmáčknul bradavku a když Alena sykla bolestí "au" využil příležitosti a prudce ji přirazil hlavu proti Michlovo penisu. Znovu a znovu, na celou hloubku..
Michal byl zaneprázdněn tím jak pozoroval Adamovo výchovné metody.
"tak moc jsme tu svoji nutit nemusel" pomyslel si a otočil se směrem k Michale.
"Ta děvka" řekl potichu sám pro sebe. Michala seděla v autě a bez ostychu si prstila kundu..
pousmál se a otočil se zpět k Aleně. Adam ji pořád držel a udával tempo, druhou rukou ji v tom samém tempu masíroval klitoris a vypadalo to že už to Alena dlouho nevydrží.
"za to že jsi se nechala tak dlouho přesvědčovat budeš kouřit až do konce" šeptnul ji Adam do ucha a zrychlil přírazy.. V tu chvíli sebou začala Alena škubat a hlasitě vzdychat, kouření už jí nešlo. Ono už to nebylo vlastně ani kouření, jak řekla potom Michala "oba dva jste ji šukali pusu, kdybych věděla jak sexy to vypadá, tak bych také dělala větší herečku".
A to už nevydržel Michal, přidržel si ji a dal ji celou dávku, subinka držela a polykala, teď už se nezmohla na odpor.
V tu chvíli se v protějším autě prohla jako kočka Michala a vydýchávala svůj orgazmus, z toho co viděla.
Marek se vrátil do auta.
"zkoušku jste obě dvě splnili, jedeme na hotel" povídá Marek Michale, která si mezi tím zapíná košilku a stahuje zpět na své místo sukni.
"A na hotelu co? Oni jedou s námi?" zeptá se tázavě Michala a pozoruje Michalovo výraz.
Ten se pousměje a: "ano, pojedou. Za to že jste splnili zkoušku vás čeká zasloužená odměna."

Podobné poviedky